elton Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Původně zaslal: MotoMoto A kde že budeš? V Brele. Citovat
MotoMoto Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Tak to je daleko, to Tě nenavštívím, tak pohodovou cestu, krásnou dovolenou a šťastný návrat. Ať auto šlape jako hodinky. Citovat
elton Odesláno 16. srpen 2010 Odesláno 16. srpen 2010 Taky ti přeji pěknou dovču a šťastný návrat:papa a kde budeš ty? Citovat
MotoMoto Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Já v neděli vyrážím na Pelješac, ale Ty už jsi asi odjel tak se sejdem po návratu. Citovat
elton Odesláno 20. srpen 2010 Odesláno 20. srpen 2010 Původně zaslal: MotoMoto Ty už jsi asi odjel tak se sejdem po návratu. Za 5 hodin vyrážím:D Citovat
satan1984 Odesláno 22. srpen 2010 Odesláno 22. srpen 2010 Původně zaslal: elton Původně zaslal: MotoMoto Ty už jsi asi odjel tak se sejdem po návratu. Za 5 hodin vyrážím:D stastnu cestu Citovat
Péťa Odesláno 24. srpen 2010 Odesláno 24. srpen 2010 Původně zaslal: Hadra No,tak nakonec jedem do Biogradu ... Ahoj, prosím Tě, máš nějaké poznatky k Biogradu? Za týden bych tam měl odjíždět (Vila Marija) s rodinou. S Chorvatskem nemám žádné zkušenosti, vždycky jsem se mu vyhýbal. Zajímá mě optimální trasa (ČR: Hradec Králové - HR: Biograd - SK: Nové Zámky) a jak je to tam se stravováním (nechci, aby Martina ještě o dovolené musela vařit). Nechá se chodit normálně do restaurace a vybrat si z menu? A co ty Plitvický jezera? Nechci cestou přespávat. Takže je asi vynecháme. Pětiletý dvojčata by to tam asi stejně nebavilo. Citovat
Péťa Odesláno 25. srpen 2010 Odesláno 25. srpen 2010 Kdyby uměl odpovědět i někdo jiný než Hadra, určitě by to nevadilo Citovat
MotoMoto Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 Tak zpět a konečně doma. Bylo to super, příští rok když bůh dá tak zase opět do Chorvatska. Auto fungovalo bez chybičky až jsem byl překvapený a hlavně toho prostoru na věci, takhle nemuset nic pchát do různých mezírek a jen naskládat věci do kufru, to je pohoda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.