Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: ozzy56

Původně zaslal: OK406

To jste jeli na ,,blint\" a nebo s cestovkou?

střídám to,s cestovkou (Vítkovice Tours), i s ubytováním sehnaným přes známé (co tam byli), nebo přes internet...,dá se jet i naslepo--ale jen do srpna, pak je narváno a ceny se zvýší...

Tak to jo. Uvažuji koncem června.

Odesláno

Ja bych ti mohl doporucit Makarskou rivieru. V okoli je plno moznosti vyletu - Dubrovnik, Makarska, pohori Biokovo, Bacinska jezera, ostrov Hvar, ostrov Brac, neni to ani daleko na vylet do Omise nebo Splitu. Jezdime jak s cestovkou, tak autem. Na blind nebyl problem s nalezenim ubytovani, vzdy jsme si mohli vybirat, co nam nejvice vyhovovalo.

Odesláno
Původně zaslal: Tornado

Ja bych ti mohl doporucit Makarskou rivieru. V okoli je plno moznosti vyletu - Dubrovnik, Makarska, pohori Biokovo, Bacinska jezera, ostrov Hvar, ostrov Brac, neni to ani daleko na vylet do Omise nebo Splitu. Jezdime jak s cestovkou, tak autem. Na blind nebyl problem s nalezenim ubytovani, vzdy jsme si mohli vybirat, co nam nejvice vyhovovalo.

S jakou cestovkou jste jezdili a měli jste polopenzi?

Odesláno

Musím jet kam chce i zbytek rodiny, na Makarskou jedu po třetí a ruch lidí mi vůbec nevadil. Ale do tučepi jednou taky dorazíme, prý je to tam hezké.

Odesláno

OK406: Jezdili jsme s CK Viktoria, ale jestli mas moznost, tak jed autem a najdi si neco sam. Je to o moc lepsi. Cestovkou jsme jeli asi 3x a z toho 2x ubytovani neodpovidalo informacim a hlavne fotkam v katalogu. Pokud vas pojede vice, urcite se vyplati jet autem.

Pekna vesnicka je i Gradac. Je tam hodne plazi a tomu komu nevadi se kousek projit, pekny mistecko urcite najde. Meli jsme tam ubytovani asi 100 metru od more, v kopci, s nadhernym vyhledem na more a vesnici....

Odesláno

JA sem byl na Brac, co je kousek od splitu a tam to bylo veeelice dobre... sice je to trosku uzavreny ostrov ale jinak supa... vecer u more oslavya takovy ty akcicky.. prijela lod a na ni hrala kapela docela srnda myslim ze to pojede i do splitu. :papa

Odesláno

ahoj, máte někdo tipy na ubytování pokud možno co nejblíž u vody a za rozumnou cenu. Byli jsme tam 4x (na 2 místech) a tetos by jsme chtěli zkusit něco nového a nějak nemůžu nic moc v nabídkach najít.

Odesláno
Původně zaslal: Ivona2

ahoj, máte někdo tipy na ubytování pokud možno co nejblíž u vody a za rozumnou cenu. Byli jsme tam 4x (na 2 místech) a tetos by jsme chtěli zkusit něco nového a nějak nemůžu nic moc v nabídkach najít.

Já bych si dovolil se přidat. V Chorvatsku jsem byl asi 15x a nikdy to nebylo ideální podle toho co si představuji jako rodinou dovolenou. Když jsme tam jezdili na potápění tak mi to nevadilo bydlet dále od vody, ale sním o bydlení přímo u vody, aby člověk se nemusel ráno balit a odpoledne vrracet. Aby měl zázemí, nejlépe terasu porostlou vínem a od ní jeno zaběhnout do moře a zase zpět ke knížce nebo počítači. A protože cestovkám se nedá věřit, tak se ptám, víte někdo (a já vím že exisyují) o nějakém privátu, který by byl někde v dosahu auta a moře? Nejlépe vítám vlstní zkušenost. Jinak je mi to jedno kde, v Chorvatsku je krásně všude, čím víc na jih tím lépe. Pokod někdo víta tak napište prosím, nejlépe do SZ. Díky moc.

Odesláno
Původně zaslal: MotoMoto

Já bych si dovolil se přidat. V Chorvatsku jsem byl asi 15x a nikdy to nebylo ideální podle toho co si představuji jako rodinou dovolenou. Když jsme tam jezdili na potápění tak mi to nevadilo bydlet dále od vody, ale sním o bydlení přímo u vody, aby člověk se nemusel ráno balit a odpoledne vrracet. Aby měl zázemí, nejlépe terasu porostlou vínem a od ní jeno zaběhnout do moře a zase zpět ke knížce nebo počítači. A protože cestovkám se nedá věřit, tak se ptám, víte někdo (a já vím že exisyují) o nějakém privátu, který by byl někde v dosahu auta a moře? Nejlépe vítám vlstní zkušenost. Jinak je mi to jedno kde, v Chorvatsku je krásně všude, čím víc na jih tím lépe. Pokod někdo víta tak napište prosím, nejlépe do SZ. Díky moc.

Ahoj, pošli mi email a já ti pošlu pár fotek z místa kde jsme byli a loni, bylo to přesně jak píšeš, k vodě asi 20m terasa zarostlá hroznovým vínem, průzračná voda a otevřené moře. Prostě ráj na zemi, ale je to malá vesnička ideální pro klidnou rodinnou dovolenou. My byli moc spokojeni a letos pokud nic jiného nenajdeme, tak tam asi pojedeme zas. A byli jsme tam 4dospělí a 2 děti a platili jsme 50eu na noc, ale koncem června. V sezoně nevím. Hezky vybavené a hlavně klidné místo.

Odesláno

Původně zaslal: MotoMoto

Ahoj, pošli mi email a já ti pošlu pár fotek z místa kde jsme byli a loni, bylo to přesně jak píšeš, k vodě asi 20m terasa zarostlá hroznovým vínem, průzračná voda a otevřené moře. Prostě ráj na zemi, ale je to malá vesnička ideální pro klidnou rodinnou dovolenou. My byli moc spokojeni a letos pokud nic jiného nenajdeme, tak tam asi pojedeme zas. A byli jsme tam 4dospělí a 2 děti a platili jsme 50eu na noc, ale koncem června. V sezoně nevím. Hezky vybavené a hlavně klidné místo.

Tak přesně tak si to představuji.

Děkuji mnohokrát.

michal@unico.cz

Odesláno

Tak něco takového bych bral taky. Jak to tu čtu, tak moc cestovkám nevěříte a jezdíte na ,,blint\". Tak to asi poprvé taky zkusím a uvidím.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Tak něco takového bych bral taky. Jak to tu čtu, tak moc cestovkám nevěříte a jezdíte na ,,blint\". Tak to asi poprvé taky zkusím a uvidím.

Tak místo co jsem doporučovala už je na sezonu zadané, taky trochu uvažuji na blint, ale mám strach, že po noci za volantem nic nenajdu a dovolená začne zbytečnýma starostma a hledáním vhodného místa.

[upravil dne 18/3/10 Ivona2]

Odesláno

Můžu doporučit Živogošče, nedaleko Makarské 23km přesně, byl jsem na Pelješacu autem a taky super, dál ještě na Brači trajektem i s autem a tam samo na Bolu:) Byla to bomba a letos zase jedu ale někam jinam:)

Odesláno

No jo ale kam??? Už druhý den ležím na netu a hledám. A nemohu nic najít. Tak aby to bylo podle mých představ. Nechci hotel a ani velké penziony co mají pokoje s balkonem. Prostě malý dům pro jednu dvě rodiny, přimo u moře.To je můj sen.

Tak kdyby náhodou někdo něco našel tak dejte vědět. Pokud najdu já tak sem hodím nějaký odkaz. Díky

Odesláno

Zatim jsme nemeli nikdy problem najit ubytovani. Kolikrat nam dokonce po prijeti do vesnicky klepali na okna auta, jestli nehledame ubytovani. Nekteri stoji primo u jad.magistraly a nabizi ubytovani.

Dale je pak v kazde vesnici turisticky centrum, ktery vam ochotne s vyberem pomuze.

Nevim, ale myslim ze hodne dobrych apartmanu na netu vubec prezentaci nemaji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...