Luger Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Proč koukat na semafory... a sledujte taky toho chodce vlevo... Citovat
Marlin Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 tyyyyy kraaaaaaawooooo...... :o:o tak to je drsny, by me zajimalo, estli to ten chodec prezil, nebo ne..... Citovat
vector Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Napsán autorem Marlin tyyyyy kraaaaaaawooooo...... :o:o tak to je drsny, by me zajimalo, estli to ten chodec prezil, nebo ne..... Tak na to bych si nevsadil. i když na něj to auto sedlo relativně málo a spíš na nohy, tak nejdřív dostal facku podvozkem v takový rychlosti že z něj asi moc nezbylo. Citovat
Marlin Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Napsán autorem vector Napsán autorem Marlin tyyyyy kraaaaaaawooooo...... :o:o tak to je drsny, by me zajimalo, estli to ten chodec prezil, nebo ne..... Tak na to bych si nevsadil. i když na něj to auto sedlo relativně málo a spíš na nohy, tak nejdřív dostal facku podvozkem v takový rychlosti že z něj asi moc nezbylo. treba by stihl uskocit..... Citovat
lexa Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Nejde mi to zobrazit, jinak všechno chodí, co s tím? Ale počík vyhazovat nebudu.:papa Citovat
Marlin Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Napsán autorem Petano chtel ale nestihl nemel se rozmYslet, mel na to cca 2sekundy, za to se da stihnout veci Citovat
John Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Chudak chodec,futr se rika ze chodci umiraji dost casto a tohle je tim svedectvi ze to tak bude.. Citovat
Petr605 Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Teď jsem to pozorně sledoval několikrát a on se snažil utéct, ale bylo mu prd platný. To auto na něho letělo takovým způsobem, že to pro něho horší být nemohlo. A který z těch aut to způsobilo? Ta tatra 138? Ten Chrysler je nejhnusnější osobák, co znám (jestli je to on, ale asi jo). Konkuruje mu ještě jeden fiat - takovej tej boulovatej s malinkýma světlama na každý tý bouli. Do ani jenoho z těchto dvou aut bych nesedl. A to snesu hodně - jel jsem ve fábii combi.:D:D Citovat
white Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Tvrdím to pořád, o trochu víc bezpečně se cejtím za volantem a ne jako chodec. Citovat
Dydzej Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Taky jsem chodce pozoroval, kdyby se pomalu nerozebehl dopredu, ale dozadu, tak by mozna neskoncil pod autem. Ale takhle se to radi... Sebe si v te situaci nedovedu predstavit, poslouchal bych asi discmana a tu bouracku bych uz nikdy nevidel. Citovat
Luger Odesláno 16. červenec 2004 Autor Odesláno 16. červenec 2004 Napsán autorem Petr605 Teď jsem to pozorně sledoval několikrát a on se snažil utéct, ale bylo mu prd platný. To auto na něho letělo takovým způsobem, že to pro něho horší být nemohlo. A který z těch aut to způsobilo? Ta tatra 138? Ten Chrysler je nejhnusnější osobák, co znám (jestli je to on, ale asi jo). Konkuruje mu ještě jeden fiat - takovej tej boulovatej s malinkýma světlama na každý tý bouli. Do ani jenoho z těchto dvou aut bych nesedl. A to snesu hodně - jel jsem ve fábii combi.:D:D jjj, ten fiat to je něco jako auto v autu... vypadá to jako nějaká kobylka... proti tomu je fabie krasavice, už si na ní začínám zvykat - teda alespoň na toho kombíka.Fiat multipla... blebleblák Citovat
Luger Odesláno 16. červenec 2004 Autor Odesláno 16. červenec 2004 Napsán autorem Dydzej Taky jsem chodce pozoroval, kdyby se pomalu nerozebehl dopredu, ale dozadu, tak by mozna neskoncil pod autem. Ale takhle se to radi... Sebe si v te situaci nedovedu predstavit, poslouchal bych asi discmana a tu bouracku bych uz nikdy nevidel. ...asi bych se to auto snažil nějak přeskočit, jen se prostě nedostat pod něj... Citovat
Uďa Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 se mi tak trošku zdá jako by to ještě bylo dítě, co si myslíte??? Citovat
Gotrek Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 2 UĎA: Dítě asi ne, ale mladej kluk. Hádal bych to tak 17 - 25 let. 2 LUGER: Dobrý nápad, ale v tomto případě asi ne. To auto jelo bokem po asfaltu a převracelo se, takže toho nebožáka smetlo podvozkem a pak se na něj v podstatě ještě převrátilo. Pěkně hnusná smrt, protože pochybuju, že to přežil... Citovat
Bohumil Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 Jak je vidět z klipu, nestačí jenom sledovat semafory a dívat se tam kam chce člověk dojít. Je nutné se dívat okolo sebe i když jdu, nebo jedu na zelenou, jestli se od někud něco neřítí, co by mě mohlo ublížit. V chlaďáku je člověku houby platný, že přecházel na zelenou. Citovat
Operator Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 Souhlasim s Bohumilem, mít oči porád na š?opkách!!! A? člověk jde, nebo jede. A dodržovat rychlost. Oba určitě nejeli 50! A co se týče chodce, a? to byl kluk nebo pán, je to jedno. Má to jasně za sebou a je to tak možná pro něj i lepší. Kdyby to přežil, myslim, že už se nikdy takhle pohodově neprojde. A bůh ví, kolik lidí ještě zařvalo v těch autech! Citovat
Luger Odesláno 16. červenec 2004 Autor Odesláno 16. červenec 2004 Napsán autorem Bohumil Jak je vidět z klipu, nestačí jenom sledovat semafory a dívat se tam kam chce člověk dojít. Je nutné se dívat okolo sebe i když jdu, nebo jedu na zelenou, jestli se od někud něco neřítí, co by mě mohlo ublížit. V chlaďáku je člověku houby platný, že přecházel na zelenou. Houby platný, ale taky už je to člověku vcelku knedlik [Editován dne 16/7/04 Luger] Citovat
impact Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 Nechci vam brat iluze, ale ten clovek to prezil. Sice byl v prvni chvili prohlasen za mrtveho, ale v sanitce se probral a do nemocnice byl dovezen sice v kritickem stavu, ale zivej. Jak ten PT Cruiser narazil do toho Subaru, tak mu v boku udelal pomerne velkou prohluben a kdyz pak to Subaru smetlo toho chodce,tak se pres nej prevalilo prave tou prohlubni a to mu zachranilo zivot. Copak nesledujete zpravy? A copak nesledujete americky zpravy? A pouceni z toho zni: kdyz je na prechodu pro chodce cervena, tak nelez do vozovky. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.