Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Proč koukat na semafory...

Recommended Posts

Odesláno
Napsán autorem Marlin

tyyyyy kraaaaaaawooooo...... :o:o:o tak to je drsny, by me zajimalo, estli to ten chodec prezil, nebo ne.....

Tak na to bych si nevsadil. i když na něj to auto sedlo relativně málo a spíš na nohy, tak nejdřív dostal facku podvozkem v takový rychlosti že z něj asi moc nezbylo.

Odesláno
Napsán autorem vector

Napsán autorem Marlin

tyyyyy kraaaaaaawooooo...... :o:o:o tak to je drsny, by me zajimalo, estli to ten chodec prezil, nebo ne.....

Tak na to bych si nevsadil. i když na něj to auto sedlo relativně málo a spíš na nohy, tak nejdřív dostal facku podvozkem v takový rychlosti že z něj asi moc nezbylo.

treba by stihl uskocit.....

Odesláno

Teď jsem to pozorně sledoval několikrát a on se snažil utéct, ale bylo mu prd platný. To auto na něho letělo takovým způsobem, že to pro něho horší být nemohlo. A který z těch aut to způsobilo? Ta tatra 138?:D Ten Chrysler je nejhnusnější osobák, co znám (jestli je to on, ale asi jo). Konkuruje mu ještě jeden fiat - takovej tej boulovatej s malinkýma světlama na každý tý bouli. Do ani jenoho z těchto dvou aut bych nesedl. A to snesu hodně - jel jsem ve fábii combi.:D:D:D

Odesláno

Taky jsem chodce pozoroval, kdyby se pomalu nerozebehl dopredu, ale dozadu, tak by mozna neskoncil pod autem. Ale takhle se to radi... Sebe si v te situaci nedovedu predstavit, poslouchal bych asi discmana a tu bouracku bych uz nikdy nevidel.

Odesláno
Napsán autorem Petr605

Teď jsem to pozorně sledoval několikrát a on se snažil utéct, ale bylo mu prd platný. To auto na něho letělo takovým způsobem, že to pro něho horší být nemohlo. A který z těch aut to způsobilo? Ta tatra 138?:D Ten Chrysler je nejhnusnější osobák, co znám (jestli je to on, ale asi jo). Konkuruje mu ještě jeden fiat - takovej tej boulovatej s malinkýma světlama na každý tý bouli. Do ani jenoho z těchto dvou aut bych nesedl. A to snesu hodně - jel jsem ve fábii combi.:D:D:D

jjj, ten fiat to je něco jako auto v autu... vypadá to jako nějaká kobylka... proti tomu je fabie krasavice, už si na ní začínám zvykat - teda alespoň na toho kombíka.Fiat multipla... blebleblák :D

Odesláno
Napsán autorem Dydzej

Taky jsem chodce pozoroval, kdyby se pomalu nerozebehl dopredu, ale dozadu, tak by mozna neskoncil pod autem. Ale takhle se to radi... Sebe si v te situaci nedovedu predstavit, poslouchal bych asi discmana a tu bouracku bych uz nikdy nevidel.

...asi bych se to auto snažil nějak přeskočit, jen se prostě nedostat pod něj...

Odesláno

2 UĎA: Dítě asi ne, ale mladej kluk. Hádal bych to tak 17 - 25 let.

2 LUGER: Dobrý nápad, ale v tomto případě asi ne. To auto jelo bokem po asfaltu a převracelo se, takže toho nebožáka smetlo podvozkem a pak se na něj v podstatě ještě převrátilo.

Pěkně hnusná smrt, protože pochybuju, že to přežil... :bojim

Odesláno

Jak je vidět z klipu, nestačí jenom sledovat semafory a dívat se tam kam chce člověk dojít. Je nutné se dívat okolo sebe i když jdu, nebo jedu na zelenou, jestli se od někud něco neřítí, co by mě mohlo ublížit. V chlaďáku je člověku houby platný, že přecházel na zelenou.

Odesláno

Souhlasim s Bohumilem, mít oči porád na š?opkách!!! A? člověk jde, nebo jede. A dodržovat rychlost. Oba určitě nejeli 50!

A co se týče chodce, a? to byl kluk nebo pán, je to jedno. Má to jasně za sebou a je to tak možná pro něj i lepší. Kdyby to přežil, myslim, že už se nikdy takhle pohodově neprojde.

A bůh ví, kolik lidí ještě zařvalo v těch autech!

Odesláno
Napsán autorem Bohumil

Jak je vidět z klipu, nestačí jenom sledovat semafory a dívat se tam kam chce člověk dojít. Je nutné se dívat okolo sebe i když jdu, nebo jedu na zelenou, jestli se od někud něco neřítí, co by mě mohlo ublížit. V chlaďáku je člověku houby platný, že přecházel na zelenou.

Houby platný, ale taky už je to člověku vcelku knedlik :D

[Editován dne 16/7/04 Luger]

Odesláno

Nechci vam brat iluze, ale ten clovek to prezil. Sice byl v prvni chvili prohlasen za mrtveho, ale v sanitce se probral a do nemocnice byl dovezen sice v kritickem stavu, ale zivej. Jak ten PT Cruiser narazil do toho Subaru, tak mu v boku udelal pomerne velkou prohluben a kdyz pak to Subaru smetlo toho chodce,tak se pres nej prevalilo prave tou prohlubni a to mu zachranilo zivot.

Copak nesledujete zpravy? A copak nesledujete americky zpravy? ;)

A pouceni z toho zni: kdyz je na prechodu pro chodce cervena, tak nelez do vozovky.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...