Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

asi ti frantíci mají každé auto originál...:roll:roll, ale nemám žádné úpravy v el. instalaci a žádné

zásahy se dělat nebudou,nechci nic navíc,stačí mi ta popelnice jak je :aut

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

asi ti frantíci mají každé auto originál...:roll:roll, ale nemám žádné úpravy v el. instalaci a žádné

zásahy se dělat nebudou,nechci nic navíc,stačí mi ta popelnice jak je :aut

moje řeč,ono se říká co peugeot to originál,

ale také rozhodně s tím nebudu nic dělat,to by byla pro mě vysoká škola:D

Odesláno

Když jsem vyměnil rádio za \"nepežotí\", jede to na \"baterku\" trvale, bez klíčku se po chvíli vypne, po pootočení na \"baterku\" zase zapne... Jinak se obávám, že s origo neuděláte nic, páč to je řízený nejspíš po sběrnici. Leda ji odpojit, to ale nebude nic na disp., takže to není cesta.

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

jarco623: ty máš asi ještě Philips ale novej model a i u starýho modeku auta se sice rádio vyplo, ale šlo zapnout a tak to bude asi i u tebe, prostě máš takovej mezimodel

nemam philips mam clarion na kazety.v aute nemam multiplex,a moze byt ze mam preto ine ze je to medzy model,ale malo by sa to spravat tak ako vam.vsak uvidime urcite tu je niekto kto ma tiez medzy model,tato tema ma veeelmi zaujima!!

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

jarco623

kdy to máš vyrobené?? já v 6/ 1999--takže taky nějaký mezimodel asi:myslim

JA MAM pokial sa nemylil bud 6-1999,alebo 7-1999

cize ty mas presne take ako mam ja!!tak to vyzera ze mam asi ja nieco prepojene!!a moze byt tym problem ze mi nejdu km!!!

Odesláno

u mna je cudne ze ked svieti baterka tak vsetko funguje a vtedy sa mi neaktivuje ten rezim a ked odidem od auta a je zapnute radio a po case pridem otvorim soferove dvere tak radio sa automaticky zapne.a dalsiu vec co som zabudol napisat je ze mam zapnute parkovacky na budikoch mi svieti baterka tak po nejakom case sa mi vypnu parkovacky same,ale iba na budikoch vonku to svieti.vtedy musim iba nastartovat a sa asi zapnu normalne.

Georginho_cz406 nemas zac vsak uz nieco sme si spolu popisali :super

Odesláno

Tak jsem to dnes taky vyzkoušel a za 20 minut bylo po muzice, blikla na mě tato hláška a musel přijít start motoru. Nicméně mě to stejně nevadí, protože nikdy tak dlouho muziku hrát nenechám.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...