306gti6 Odesláno 6. říjen 2010 Odesláno 6. říjen 2010 tie sparca vyrabaju OZ tak si myslim ze sa nicoho bat nemusis....
MHS Odesláno 11. říjen 2010 Autor Odesláno 11. říjen 2010 takže ty Sparca Bronzy padaj:( na moji rozteč se nedelaji no´jedine černe ale ty se mi nelibi takže možna pujdu do tohodle typu Sparca nebo zkusim BBS a MSW ale zatim premyslim nad těmahle [upravil dne 11/10/10 od MHS]
MHS Odesláno 11. prosinec 2010 Autor Odesláno 11. prosinec 2010 Zdravím delší dobu sem přemýšlel do čeho se pustit a jak by mělo auto vypadat. Pár věci sem promyslel a snad mám jasno. Po zimě začnu pomalu dělat slibované upravy + další věci. Zatím napovím jen par zakladnich věcí do kterych se pustim:Dzbytek budu promýšlet a dodělavat potom. Takže prvni po zimě vymenim zakladni veci jako jsou čepy, přetěsnit motor. a podobně Zbytek financí pujde na upravy. Snad neco zbyde ze zrušenýho stavebního spoření Takže zatim menši ochutnani v podobě fotek
MHS Odesláno 11. prosinec 2010 Autor Odesláno 11. prosinec 2010 1. Takže jako první pujdou misto puvodních 16tek tyto 17tky O.Z Superturismo ve strříbrne barvě
MHS Odesláno 11. prosinec 2010 Autor Odesláno 11. prosinec 2010 2. půjde slibovaný stavitelný podvozek od AP nebo od weitec
MHS Odesláno 11. prosinec 2010 Autor Odesláno 11. prosinec 2010 Takže toto je zatím mů zaklad od ktereho se už nehnu
MHS Odesláno 11. prosinec 2010 Autor Odesláno 11. prosinec 2010 proc velky?budou mit skoro stejny rozmer jako origo 288mm a budou to 6 ti pistky [upravil dne 11/12/10 17:48 MHS]
Hauke Ivo Odesláno 11. prosinec 2010 Odesláno 11. prosinec 2010 Taky si říkám proč na 1.6 HDI 6 pístky... Ano vypadá to hezky, ale podle mě lepší službu by udělaly 302 2 pístky z 2.0 HDI/2.0 180 hp
tom406 Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 a to mě tu sere-proč se všichni ptáte proč tak velké brzdy? Dyť když na to má tak proč ne-není to jen o tom posílit brzdy ale musí to i vypadat.Proč se všichni hrabete měsíce v alu kolech když stačí plecháče s poklicema?? Fakt blbé otázky. MHS stůj si za tím a nevysvětluj proč velké brzdy. Hmotnost auta je stejná jako jako třeba mé imprezy a pokud to rozkoulíš na 150km tak budeš potřebovat stejný účinek jako já aby nebylo zle. Něco jiného by bylo kdybys tam chtěl dát 20\" kola to bych polemizoval proč tak velké ale brzdy to se na mě nezlobte tak tam ať MHS dá co vleze do ráfků. Ještě bych ti doporučil sestavu od MD components kde se dá vymyslet jakákoli sestava a různé velikosti kotouče a plovoucího středu a vyjde to na možná i lepší peníze.
MHS Odesláno 12. prosinec 2010 Autor Odesláno 12. prosinec 2010 a to mě tu sere-proč se všichni ptáte proč tak velké brzdy? Dyť když na to má tak proč ne-není to jen o tom posílit brzdy ale musí to i vypadat.Proč se všichni hrabete měsíce v alu kolech když stačí plecháče s poklicema?? Fakt blbé otázky. MHS stůj si za tím a nevysvětluj proč velké brzdy. Hmotnost auta je stejná jako jako třeba mé imprezy a pokud to rozkoulíš na 150km tak budeš potřebovat stejný účinek jako já aby nebylo zle. Něco jiného by bylo kdybys tam chtěl dát 20\" kola to bych polemizoval proč tak velké ale brzdy to se na mě nezlobte tak tam ať MHS dá co vleze do ráfků. Ještě bych ti doporučil sestavu od MD components kde se dá vymyslet jakákoli sestava a různé velikosti kotouče a plovoucího středu a vyjde to na možná i lepší peníze. O tech MD sem taky uvazoval,dival sem se na ty jejich stranky ale porad nemuzu prijit na chuti tem trmenum. Urcite chci lepsi silnejsi brzdy ale i at to vypada vzhledově. Jinak určitě si budu stat za svym Silnejsi brzdovy ucinek i vzhled
tom406 Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 MD components dělá perfektní a funkční brzdy a ty třmeny jsou dělané funkčně tak že jejich třmen a kotouč např 330mm schováš klidně do 16\" kola což u D2 nebo brembo určitě nee. Ale je to tvoje věc co si pořídíš a za kolik. D2 je super jen má velmi mizernou antikorozní ochranu. Např. jejich podvozky jsou funkční ale po jedné sezóně na sněhu a soli vše oxiduje a zrezne a to docela hodně! D2 je jen na léto
BiFF Odesláno 12. prosinec 2010 Odesláno 12. prosinec 2010 No ja si to uvedomil az jsem to napsal ze muzes mit kotouce stejne akorad ten trmen bude razantni rozdil
Recommended Posts