Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

lidi vím že už se to tu milionkrát řešilo, možná i víckrát, ale nemůžu to najít....... jak odbarvim tu folii co je na budíkách???? chtěl bych bílý podsvícení a červený ručičky........ a jakej šroub je na bagu ve volantu???

Odesláno

Pristrojovku vyberies aj s nasadenym volantom (ked som ho mal rovno, tak pristrojovka svojim tvarom pasovala do vyrezu vo volante:aut )...len treba nejaku handru, aby si ju neposkrabal (pre istotu)...;)

...A tu foliu, ci co to je za nastrek oskrabes ziletkou, prplacka, riedidla a podobne \"zieraviny\" by som tam nepchal, je to cele z plastu, hold sa len hrat:mrk

Guest servisman
Odesláno

červenou ledkou,natřou červeným lihovým fifem či se vymění za červené z jiných budíků

Guest servisman
Odesláno

zde jsou moje jak jsem je natřel lihovým fixem červeným

post-0-1410960873247_thumb.jpg

Odesláno

já osobně bych asi šel do tý ledky....mam v plánu to udělat červeno-modrý jako to maji vw-čka třeba golf 4 atd....to se mi moc líbí ale počkám si na výsledek toho bílo-červenýho:super:D:papa

Odesláno

no ja ted zrovna delam modry... jako ze mam uz oskrabany to zluty svinstvo a matlam to necim modrym... jako aby tomu svitil cervene prostredek by bylo fakt fajnovy... myslim jako pod rafikou... zkusim doma pohledat nejaky maly ledky

Odesláno

Pokud si někdo dáte tu práci a dohledáte rozsáhlou debatu na toto téma, tak než ty budíky po odstranění té žluté vrstvy něčím matlat je lepší koupit barevnou folii. Jelikož jsem nechtěl zkur... ciferníky tak jsem tam nechal tu žlutou vrstvu a podložil to červenou folií. Vypadá to celkem pěkně, nečekaně budíky svítí červeně :D

Tady je tema s fotkama, kde jsou i pokusy s folií: http://www.peugeot-club.com/topic/16831-folie-na-podsviceni-displeje/

[upravil dne 6/8/2009 Driver]

Odesláno

Driver: mam to udelane uuuplne stejne, koupil jsem tvrdou cervenou folii za 7Kc, ani jsem budiky cely nerozebiral, jen tak nahrubo od oka vysrihal, zasunul za oranzovou folii a sviti to fakt paradne, ani jsem to tak necekal.......

• O 4 roky později...
Odesláno

Tak se na to taky vrhnu, když vám to dobře dopadlo :) Jen se bojím to dávat do hromady

Jen se chci zeptat mám rok 1995, s klasickým kilometrovníkem nebude nějaký problém to vyndat ?

[upravil dne 8/9/13 19:00 od EronixHD]

[upravil dne 8/9/13 19:00 od EronixHD]

• O 2 roky později...
Odesláno (upraveno)

Chystám si tiež urobiť bielo modré. Neviete ako vytiahnuť tie konektory ktoré sú zo zadu napojené? :)

Upraveno uživatelem eptY
Odesláno

Zdarec, byli by jste schopni vyfotit kam jakou žárovku? Mě přestalo svítit půlka budíků a vůbec nesvítí středový panel. Když tak díky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...