wooody Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 lidi vím že už se to tu milionkrát řešilo, možná i víckrát, ale nemůžu to najít....... jak odbarvim tu folii co je na budíkách???? chtěl bych bílý podsvícení a červený ručičky........ a jakej šroub je na bagu ve volantu??? Citovat
Qcko Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Pristrojovku vyberies aj s nasadenym volantom (ked som ho mal rovno, tak pristrojovka svojim tvarom pasovala do vyrezu vo volante:aut )...len treba nejaku handru, aby si ju neposkrabal (pre istotu)... ...A tu foliu, ci co to je za nastrek oskrabes ziletkou, prplacka, riedidla a podobne \"zieraviny\" by som tam nepchal, je to cele z plastu, hold sa len hrat:mrk Citovat
dolly1010 Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Myslím, že se to dá oškrábnout i jemným šmirglem Citovat
kovi306 Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 paksem hod nějaké foto a cos tam dal za žárovky atd...sem na to zvědavej možná bych to udělal taky Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 a jak se udelaji ty cerveny rucicky...? Citovat
Guest servisman Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 červenou ledkou,natřou červeným lihovým fifem či se vymění za červené z jiných budíků Citovat
Guest servisman Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 zde jsou moje jak jsem je natřel lihovým fixem červeným Citovat
kovi306 Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 já osobně bych asi šel do tý ledky....mam v plánu to udělat červeno-modrý jako to maji vw-čka třeba golf 4 atd....to se mi moc líbí ale počkám si na výsledek toho bílo-červenýho:super:D:papa Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 no ja ted zrovna delam modry... jako ze mam uz oskrabany to zluty svinstvo a matlam to necim modrym... jako aby tomu svitil cervene prostredek by bylo fakt fajnovy... myslim jako pod rafikou... zkusim doma pohledat nejaky maly ledky Citovat
cwoker Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 da sa zmenit podsvit tych rucicek aj na starsich modeloch? Konkretne 1996:myslim Citovat
Driver Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Pokud si někdo dáte tu práci a dohledáte rozsáhlou debatu na toto téma, tak než ty budíky po odstranění té žluté vrstvy něčím matlat je lepší koupit barevnou folii. Jelikož jsem nechtěl zkur... ciferníky tak jsem tam nechal tu žlutou vrstvu a podložil to červenou folií. Vypadá to celkem pěkně, nečekaně budíky svítí červeně Tady je tema s fotkama, kde jsou i pokusy s folií: http://www.peugeot-club.com/topic/16831-folie-na-podsviceni-displeje/ [upravil dne 6/8/2009 Driver] Citovat
Meldik Odesláno 6. srpen 2009 Odesláno 6. srpen 2009 Driver: mam to udelane uuuplne stejne, koupil jsem tvrdou cervenou folii za 7Kc, ani jsem budiky cely nerozebiral, jen tak nahrubo od oka vysrihal, zasunul za oranzovou folii a sviti to fakt paradne, ani jsem to tak necekal....... Citovat
EronixHD Odesláno 8. září 2013 Odesláno 8. září 2013 Tak se na to taky vrhnu, když vám to dobře dopadlo Jen se bojím to dávat do hromady Jen se chci zeptat mám rok 1995, s klasickým kilometrovníkem nebude nějaký problém to vyndat ? [upravil dne 8/9/13 19:00 od EronixHD] [upravil dne 8/9/13 19:00 od EronixHD] Citovat
Dani3o6 Odesláno 12. duben 2016 Odesláno 12. duben 2016 Mohl by mi někdo říct, jak bez porušení vytáhnout ručičky? Citovat
eptY Odesláno 12. duben 2016 Odesláno 12. duben 2016 (upraveno) Chystám si tiež urobiť bielo modré. Neviete ako vytiahnuť tie konektory ktoré sú zo zadu napojené? Upraveno 12. duben 2016 uživatelem eptY Citovat
martincihak Odesláno 14. duben 2016 Odesláno 14. duben 2016 Zdarec, byli by jste schopni vyfotit kam jakou žárovku? Mě přestalo svítit půlka budíků a vůbec nesvítí středový panel. Když tak díky Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 14. duben 2016 Odesláno 14. duben 2016 W5W nebo jen 2W celosklo v budikachv topeni 1,2W celosklorozeber budiky a zabehni do mototechny a sezen stejne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.