Api Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Nevíte kde sehnat tu barevnou folii na podsvícení palub.počítače? Mám oranžovou a chtěl bych zelenou nebo modrou. Vím,že to jde řešit ledkama ale já bych chtěl sehnat tu folii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Zkus nějakou tuning prodejnu a nebo na internetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Api Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 Původně zaslal: OK406 Zkus nějakou tuning prodejnu a nebo na internetu. To jsem zkoušel zatím bez úspěchu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OK406 Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Ale někde jsem je na internetu viděl. Zkoušej to dál. Počkej do večera, až se k PC dostane více členů, tak uvidíš. Možná ti poradí líp než já. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 O zelený, ani modrý folii nevím. Červená se dá sehnat ve filmařskejch potřebách. Někde tady kdysi HICSpopisoval, jakou má propustnost a tak,když dělal osvětlení na svý káře. Dej hledat \"red lighting\". Jinak ostatní bych řešil asi ledkama. Tuningshopy folie rozhodně nemaj! (taky jsem kdysi bezvýsledně scháněl) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blizzard Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 tuningshopy folie maj. vyrobi ti je na zakazku podle prani. jenom potrebujou original jako sablonu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Původně zaslal: Blizzard tuningshopy folie maj. vyrobi ti je na zakazku podle prani. jenom potrebujou original jako sablonu... JJ, folie přesně na budík na zakázku, to vim taky, ale aby ti prodaly kus folie modrý např 30cm na 20cm jsem neviděl. Jinak myslim, že jsem kdysi i něco na zakázku viděl na www.autosamolepky.cz - ale nevim, jestli ta sajta ještě funguje a zda-li to ještě maj. Je to dlouho, co jsem tam byl. Sídlej u Říčan... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blizzard Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 ono to zas tak drahy neni. co jsem se takhle byl vyptavat, tak ti udelaji tu folii co ti meni barvu na tu oranzovou/bilou. kdyz budes chtit aby ti to svitilo modre, tak jim staci rict... a ani by asi nebyl problem nechat si takhle udelat folii prez klimu, topeni atd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Blizzard: OK - tak dej APImu přímo typ na nějakej tuningshop i s kontaktem. Páč mně by to taky zajímalo. Jetsli seženou folii a taky za kolik... Červenou mám, ale modrá ... to byl vždy muj sen ... a bude zima a budu dávat na budíky kroužky ... takže z jedný vody na čisto :-D a jenom taková technická: ty už nemáš 306? ta 406 je tvoje, nebo rodičů? :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blizzard Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 http://www.tuningshop.cz/Peugeot_d2574.html tady je maj... 306 jeste mam, ale je na prodej:mrk. Zbejva mi nekde levne sehnat 14ky plechy, abych to mel na cem prodat. Ta 406 je taky moje je to 1,8 8V (kdyz pro to kamos jel, tak mu nemec jeste do telefonu tvrdil ze to je 2,0 16V kterou jsem chtel... Fritz jeden zasr...) s najetejma 89tkm a utrzenym hornim silentblokem na motoru. Jinak celkove je v moooc peknym stavu:roker. Nasi maj 309 v velice osklivym stavu a zacinaj pokukovat po 307SW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blizzard Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 jo, jinak i kdyz tam momentalne nemaj primo na 406 (mivali), tak ti to stejne vyrobi bo tam davas tu svoji folii jako vzor. (ale nemuzu za ne mluvit, zalezi na domluve) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Blizzard: to jsou ale jenom polepy. Já myslel folie, který se na budíky vlepějí zezadu a daj se použít i na vypínače apod. To je 8v? Já myslel, že 406 už dělaly všechny 1.8 16v:myslim. Jestli scháníš plecháče, talk já mám doma z mojeho ropise - jsou to 14´ s gumama 6mm vzorek - takl jestli budeš na tom vánočnim džbáně, tak bys je mohl prubnout, jestli tam pujdou s ETčkem. Budu je pouštět asi za 4... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blizzard Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 bohuzel se 8V delaly. kdyby nebyla v takovym peknym stavu tak ji tam kamos nechal... Holt to neni zavodak (jede to stejne jako ta 306 1,4) ale limuzina :-) ad plechy: to by mozna slo ad polepy: co jsem se bavil s tim prodavacem, tak to muzou prave udelat na barevnou folii. TZN ze si vyberes barvu jakou to ma svitit (treba modra), barvu tech budiku (treba bila), nejakej motiv (treba lev nebo 405 a pod) a das jim jako vzor ty svy. tak jsem to aspon pochopil a podle toho planuju co s tou pristrojovkou udelam.... ted jen doufam ze jsem to pochopil dobre... az budu mit cestu kolem toho kramku, tak se preptam.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joest Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Původně zaslal: Blizzard bohuzel se 8V delaly. kdyby nebyla v takovym peknym stavu tak ji tam kamos nechal... Holt to neni zavodak (jede to stejne jako ta 306 1,4) ale limuzina :-) ad plechy: to by mozna slo ad polepy: co jsem se bavil s tim prodavacem, tak to muzou prave udelat na barevnou folii. TZN ze si vyberes barvu jakou to ma svitit (treba modra), barvu tech budiku (treba bila), nejakej motiv (treba lev nebo 405 a pod) a das jim jako vzor ty svy. tak jsem to aspon pochopil a podle toho planuju co s tou pristrojovkou udelam.... ted jen doufam ze jsem to pochopil dobre... az budu mit cestu kolem toho kramku, tak se preptam.... Jéééé, tak si zajdi nekam kde lepej folie na auta, jako na skla myslim, od llumaru nebo tak, je to sumak, tak tam maji prece i modry folie, ja ji takhle sehnal (kdyz budes chtit nejakou rozumnou velikost, tak ti ji bud odstrihnes a nebo ti to da z nejakyho zbytku, uplne v pohode a mozna jeste zadara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 No, tu folii by možná mohl po domluvě pustit i Newman, co dělá tyhle polepy budíků ( http://tachocolor.wz.cz ). Blizzard: Apimu nejde o polepy, ale o folii propouštějící a měnící světlo (různé barvy displayů apod.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Api Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 Původně zaslal: Dundee No, tu folii by možná mohl po domluvě pustit i Newman, co dělá tyhle polepy budíků ( http://tachocolor.wz.cz ). Blizzard: Apimu nejde o polepy, ale o folii propouštějící a měnící světlo (různé barvy displayů apod.) jj přesně tak jde mi o barevné folie používané k podsvícení palubek,některé palubky jsou řešené barevnýma smd diodama a světlovodama a některé těmito foliemi před displej které se mi zatím nedaří sehnat. Nad barevnou lepící folií na okna jsem přemýšlel ale mám pocit ,že ta propustnost tý folie je tak velká,že podsvícení bude špíš bílé nebo jenom lehce zabarvené Něco jsem našel ale nevím nevím No vzhledem k tomu že folie stojí 3 koruny tak začnu dělat pokusy pod peřinou jak svítí [upravil dne 1.12.06 Api] [upravil dne 1.12.06 Api] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Tohle ti dioda prosvítí jako prd a žárovka 1,2W to samý. Musel bys mít minimálně 2-3x širší nebo alespoň tmavší, aby se výsledek alespoň přiblížil tvé představě... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigosak Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Našel jsem na netu www.bluetuning.cz. Mají tam i ukázky ale např. 307 ne. Když jsem tam volal, nenížádný problém. Přístrojovka cca 2000-2500Kč, když ještě radio a klima tak cca 5000Kč. Což se mi zdá docela dost, jen pro to aby to modře svítlo. Je to seci pěkný ale zatolik:myslim:myslim:myslim:o:o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Bomba Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 no jo ale tý práce než to všechno rozeberou ;-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigosak Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 To je jasný. Ale aby to zase dali zpátky jak to má být. Já zkoušel klimošku, ta jde v pohodě ven, ale pak se dostat úplně k tý folií, na to už jsem neměl nástrčkovej klíč. Je fakt že oni toto vybavení musí mít, ale přeci jenom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts