Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosím o pomoc-radu....kolega v práci má 407 2.2 16V benzín 2006

po nastartování v motoru cvaká (něco jako hydroštely) ale cvaká to jak u diesela a až po 2minutách se to uklidní..... v jednom servisu mu řekli,že je to u Peugeotu normální,ale on tomu nějak nevěří.....tak se ptám tady odborníků.....jestli opravdu hydroštely nebo mazací kanálky

Odesláno

Viskozita oleje je taky v pořádku? Že u ochcávky řešili cvakání ventilů(zdvihátka) a po výměně za správný olej je motor v pořádku

Odesláno

Dej tam přesně ten olej co tam má být dle výrobce a přesnou specifikaci,nic víc nic míň......kámoš dal na 3l tra řídší a po 500 km ho lil ven bo cvakal ja šicí stroj,po výměně za origo vše v pořádku

Odesláno
Původně zaslal: Přema

Dej tam přesně ten olej co tam má být dle výrobce a přesnou specifikaci,nic víc nic míň......kámoš dal na 3l tra řídší a po 500 km ho lil ven bo cvakal ja šicí stroj,po výměně za origo vše v pořádku

já mu to řeknu,můžeš mi nějaký správný olej doporučit? Ď

Odesláno

Bohužel se hodně orientuji v dieslech ....takže co je pro benzíny přesně doporučeno to fakt nevím.....ale bude to určitě TOTAL...ale specifikaci nevím

Odesláno
Původně zaslal: ZDENDA1

Původně zaslal: Přema

já mu to řeknu,můžeš mi nějaký správný olej doporučit? Ď

V spodnej časti máš doporučené oleje.

post-0-14109608770852_thumb.jpg

Odesláno

Keď má takýto problém s motorom tak by som odporučil každopádne 10W40 a kvalitnejší olejový filter s dobrou priepustnosťou. Je na zváženie či sa nejedná o prejav poškodeného olejového čerpadla alebo regulačného ventilu a stálo by za námahu ešte pred výmenou oleja skontrolovať tlak aký dáva čerpadlo. Predpokladám že je to motor v technicky slušnom stave a nemá milión kilometrov lebo iba vtedy má zmysel riešiť cvakajúce hydroštely.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...