Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

JJ cena cca 28 Sk ...

Ale jak tak koukam na prvni fotku, tu zdirka je mimo radio. Vypada to jako kdybys tam tu redukci uz mnel (na starym radiu) , skus ji vyndat, mozna je tam jen silneji nasunuta, a ostane ty rovnaka dira jak na tom novem :P

Odesláno

mno nevim no, k tem autoradiim SONY je to asi opravdu o subjektivnim nazoru konkretniho uzivatele a konkretniho kusu radia ... z vlastni zkusenosti mohu jen rici ze na autoradio SONY Xplod nedam dopustit zatim ... mel jsem sony xplod cdx3300 (nove stalo tehdy 6000), ktere prehravalo mp3, mel jsem ho ve dvou autech dohromady sedm let !, umrelo minuly tyden nahle a necekane, do posledni chvile hralo ... ! , zakoupil jsem tedy nove SONY Xplod, stalo bez tri korun 3000, umi to jak mp3, tak front USB, navic jeste front LINE-IN, LINE OUT (ne front) - mohu definovat jestli na druhem konci ceka zesilovac nebo aktivni woofer, samozrejmosti je LPF, zesilovani jen LINE Outu, MD funkce - jeste jsem neodhalil jak to funguje, ale mel by to byt jakysi kodek,ktery dokaze vytahnout vejšky i z mp3 nasamplovanych pod 160kb/s ( a opet subjektivne odzkousno a fakt to fuguje a vejsky cinkaj jak pominuty i u tehle mene kvalitne nasamplovanych mp3), dokonce na me z krabice vypadlo i dalkove ovladani,vykon 4x52W atd atd .... mno, hraje uzasne a mohu jen doufat ze vydrzi alespon stejne dlouho jako cdx3300, ale kdybych nebyl zastancem znacky SONY Xplod, asi bych taky sel do toho pioneera .....

[upravil dne 3.8.2009 bure_406]

[upravil dne 3.8.2009 bure_406]

Odesláno

Pravdu máš, autorádia Sony nejsou ničím vyjímečné (ani v dobrém, ani ve zlém), zvukově srovnatelné s ostatními značkami, s dlouhodobým provozen nemám zkušenosti, tak nemůžu soudit. Zkušenosti mám ovšem s reproduktory řady Xplod a jediné, co vám můžu doporučit je, abyste se jim ******* velkým obloukem vyhnuli větší šmejdy až na Sencor a jim podobné, neexistují. To samé se týká autohifi zesilovačů značky Sony. Vzhledem k jejich konstrukci a našponování jednotlivých koncových tranzistorů až na mez funkčnosti se spíš divím, že tak dlouho fungují. :bacha

Odesláno

Tak už mám pioneerka dva dni v autě. Je krásnej, hraje výborně, sem spokojenej:) decentní podsvícení nijak neruší při noční jízdě, naopak by možná mohlo být nepatrně silnější. Jen by se hodil českej manuál, ten anglickej se mi louskat nechce, to radši sednu do auta a budu to zkoušet. Redukci na anténu, která v balení nebyla, sem dneska sehnal v autodoplňcích za 39 kč, jen mi ještě chybí plastovej 306kovej rámeček kolem rádia, ten sem objednával asi před týdnem a pořád nedorazil. Jinak děkuju všem za názory a rady. Díky

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Neslyšel jsem ho, neviděl jsem ho zevnitř ani jsem si ho zatím nikde neposlechl. Nekoupil bych si ho už jen kvůli značce, podobně jako třeba zesilovač Whirpool. Ber z ověřených značek, nesnaž se objevit Ameriku. :)

[upravil dne 2/8/09 peugeot09]

No Ameriku se objevit opravdu nesnažím,prostě jsem potřeboval nějaké rádio,ale zase né buhví jak drahé,vím že ověřené značky jsou in,ale na druhou stranu potřebuju jen aby mi tam něco hrálo,a ne když tam dám cd tak chrochtá a nic,nicméně po včerejším zapojení které mi udělal kamarád,jsem velmi spokojen,hraje dobře,i barva je ok ( později dodám foto ) jde relativně i s osvětlením 406tky což je fajn ! a peníze které jsem do něj investoval,tak pokud vydrží těch 6 let co tam byla ta Sonka než odešla do rádiových lovišť budu rád !

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Původně zaslal: jp

Měl jsem sony, pioneer a teď mam už tři roky panasonic s barevnym diplayem a hlavně s funkcí SRS. Ta hudbu posouvá uplně jinam. Bez této funkce bych si už rádio nekoupil. Jinak spolehlivost a ovládání panasoniku, vynikající. Sony kterej stál 6000 mi odešel do věčných lovišť a z pineeru jsem nijak zvlášť unešen nebyl i když hraje dobře. SRS od panasinicu vám z auta udělá koncertní sál.

Jezis :D :D :D

Ja ty povim jedno, skus si poslechnout nejlevnejsi normalni Clarion za 2300 KC a budes sliset, kam se da hudba posunout, i bez SRS ...

Hmm, no špatnej určite neni, ale o nic lepší než muj panasonic . V dobe kdy jsem ho kupoval si kámoš koupil clarion do passatu asi za desítku což je o tři víc než stál mě pana, no nic úchvatnýho, ani lepší, ale ani horší. Dražší pana hraje bombově a celkové zpracování je asi nejlepší ze všech značek v této cenové kategorii, nemluvim o SRS což je bomba. Tak mi tady nevykládej o clarionu za dvojku, vim vo čem to je.

• O 3 týdny později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Asi před 4ma dněma sem instaloval nový,musim říct,je to uplně něco jinýho :super:potlesk

http://img69.imageshack.us/img69/6421/061120091934.jpg

Dig.AM/FM Tuner,D4Q,BSA,RDS

Vysokorychlostní PLL tuner

PNS potlačení pulsního šumu

Paměť pro 24 stanic,BSM

1-bitový D/A převodník s 8 násobným převzorkováním

Rychlý posuv vpřed i vzad

Hledání/opakování skladby

Ruční vyhledávání skladeb

Poslední skladby v paměti

Přehrávání CD-R a CD-RW

Max. výkon: 4 x 45 W

Trvalý výkon : 4x 25 W

BTB - lepší vyladění basů a výšek

FIE - zvýraznění výstupu předních reproduktorů

SLA,Fader,RCA výstup

ISO konektor,

Bíle displej/zeleně tlačítka

Odnímatelný přední panel

Flex. úhel instalace 0-60°

Model 2008

• O 3 týdny později...
Odesláno

Mám

Alpine IVA-W505R, Alpine APF-D101PS (Interface Displej + org. ovladanie pri volante), Alpine Imprint PXA-H100 (audio procesor), Alpine KCE-400BT v2.0 (bluetooth, mikrofon zabudovaný v streche ako v SW)

ked to dokoncim tak to bude:

[upravil dne 17.12.2009 Sonnic]

post-0-14109611581535_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...