yepp Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Zdravim. Rozhodl sem se že z auta vyndám staré originální rádio a nahradim ho něčim na mp3. Zatim bych to viděl na jedno z těhle dvou: http://www.vltava2000.cz/101010/goodsdetail.asp?strGoodsID=1049 http://www.vltava2000.cz/101010/goodsdetail.asp?strGoodsID=1062 spíš, ale toho pioneera bych bral. Chtěl sem se zeptat zkušenějších co si o tom myslíte a zda sem vybral dobře? Od rádia chci jen aby: přehrávalo mp3 výkon alespoň 4x40W čelní USB vstup. Na extrémní kvalitě reprodukce taky netrvám. Prostě chci něco co splňuje předešlý podmínky, něco vydrží a stojí co nejmíň Pokud by ste věděli o něčem lepším než sem vybral, třeba i stejně dobrym ale levnějším, byl bych moc rád kdyby ste napsali. Jo a nemáte někdo zkušenosti s tim pioneerem? Jen by mě zajímalo jestli jsou nějaký komplikace při připojení do auta, myslim jestli budu potřebovat nějaký redukce apod. Díky všem za názory [upravil dne 29/7/09 yepp] [upravil dne 29/7/09 yepp] Citovat
Bronak Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Do Sony se prosimtě nepouštěj. Ani do ničeho jiného co dělá televize,DVD atd. Pioneer je dobrá začka ale šla s kvalitou dolu a s cenou nahoru. Já jsem si ted koupil nového Clariona a jsem spokejen je to Japonec. A v testech je lepší než Pioneer . Záleží kolik tdo toho chceš investovat a na jak hodně si blázen do hudby. Jinak kámo je tu hafo diskuzí o rádií. Tak skus zalistovat Citovat
Guest foto1977 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Ahoj taky bych určitě bral toho Pioneera. Pioneery byly vždy velice kvalitní co se hudebního výstupu týče. Jedinou vadou na kráse je, že to nemá oranžové podsvětlení alá pažout. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Myslim ze hore v popisu je napsano, co pozaduje. Je treba si hned na zacatku rozmyslet, co od radija pozadujes ted, a co budes pozadovat neskor. Vela lidi resi ze ted potrebuju nejaky radio ,a kdyz budou penize, dam tam i woofer a nejaky lepsi repro. Jenze to je pak na pecko, protoze radio budes muset menit. Pokud neco takoveho do budoucna planujes, tak jednoznacne Alpine nebo Clarion. Bohuzel v tom pripade si budes ale muset i priplatit. Nejlevnejsiho alpina s USB mas kolem 3700 KC, ale zahra 5 krat lepe nez ten pioneer. Popripade kdyz ozelies USB, tak je tam treba i Clarion za 2300 KC, a bude mit urco lepsi zvuk nez to sony nebo pioneer. Pokud ne, tak bych volil asi toho pioneera, dnes sou uz teda neni az tak dobry, jako kdysi, ale je to dobry. Pro obycejny poslech na zakladnich auto reprech ty v pohode postacuje aj sony, a klidne i SENCOR nebo obdobny radia... Citovat
dobrmik Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 proč se tu každý naváží do sony?? Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Původně zaslal: dobrmik proč se tu každý naváží do sony?? Protoze sony je autoradio uz bohuzel prumerne, ba nekdy kvalitou zvuku a pod. mozna podprumerne. U vetsiny modelu jde snad o ten samy dizajn, a sony do sekce autoradii uz moc neinvestuje. Co je horsi, pytaju za to penize, ktere si to autoradio vubec nezaslouzi ... Citovat
dobrmik Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 je pravda že do autohifi moc neinvestuje...ale myslim že kvalita cena a to co to rádio nabízí není špatny...mel jsem moznost srovnani sony pioneer clarion panasonic..ovladani ,nastaveni atd podle me sony si nevedlo spatne.. Citovat
peugeot09 Odesláno 31. červenec 2009 Odesláno 31. červenec 2009 Naprostý souhlas s Lubkem. Pokud vehementně trváš na jednom z těch dvou, pak ber jednoznačně Pioneera. Pokud chceš za svoje peníze maximální kvalitu, je Alpine nebo Clarion jasná volba. Citovat
Burisek Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 zdravím,jaký máte názor na toto rádio ?? http://www.nej-elektro.cz/index.php?p=productsMore&iProduct=96 Citovat
peugeot09 Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Neslyšel jsem ho, neviděl jsem ho zevnitř ani jsem si ho zatím nikde neposlechl. Nekoupil bych si ho už jen kvůli značce, podobně jako třeba zesilovač Whirpool. Ber z ověřených značek, nesnaž se objevit Ameriku. [upravil dne 2/8/09 peugeot09] Citovat
jp Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Měl jsem sony, pioneer a teď mam už tři roky panasonic s barevnym diplayem a hlavně s funkcí SRS. Ta hudbu posouvá uplně jinam. Bez této funkce bych si už rádio nekoupil. Jinak spolehlivost a ovládání panasoniku, vynikající. Sony kterej stál 6000 mi odešel do věčných lovišť a z pineeru jsem nijak zvlášť unešen nebyl i když hraje dobře. SRS od panasinicu vám z auta udělá koncertní sál. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Původně zaslal: jp Měl jsem sony, pioneer a teď mam už tři roky panasonic s barevnym diplayem a hlavně s funkcí SRS. Ta hudbu posouvá uplně jinam. Bez této funkce bych si už rádio nekoupil. Jinak spolehlivost a ovládání panasoniku, vynikající. Sony kterej stál 6000 mi odešel do věčných lovišť a z pineeru jsem nijak zvlášť unešen nebyl i když hraje dobře. SRS od panasinicu vám z auta udělá koncertní sál. Jezis :D Ja ty povim jedno, skus si poslechnout nejlevnejsi normalni Clarion za 2300 KC a budes sliset, kam se da hudba posunout, i bez SRS ... Citovat
peugeot09 Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Clariony nejnižší třídy taky nejsou zrovna nic špičkovýho, jakmile se ale cenovka přehoupne přes 4-5 litrů tak je to něco trochu jinýho. V téhle cenové relaci buď toho Pincka, který je lety prověřen, nebo Panasonica, ale rozhodně ne z důvodu SRS, ale kvůli celkovému vnitřnímu provedení a především zvuku. Budeš se ale muset v případě, že si vybereš cokoliv od Panasonicu smířit s tím, že se trochu hřeje, to je ale vlastnost velké většiny dnešních autorádií. Citovat
309GT Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Ono taky čekat špičkové nové rádio za 2-2,5 tisíce je docela utopie,ale vyber si opravdu mezi clarionem a pioneerem,jsou to dobré značky,jestli ti jde i hodně o vzhled,tak vem pinďoura,clarion je takovej staromódní,ale zase ten vzhled vynahradí zvukem a kvalitou;) Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 mám sonku a nemyslim i že bych slapl vedle ,krmi to a hraje velmi velmi Citovat
yepp Odesláno 2. srpen 2009 Autor Odesláno 2. srpen 2009 Děkuju všem za názory. Dneska sem objednal toho Pioneera z prvního příspěvku. Věřim že bude sloužit dobře. Ještě bych chtěl poprosit o radu ohledně redukce na anténu. Jakou potřebuju a kde se dá sehnat? Na prvním obrázku je konektor na starym rádiu a konektor na anténě a na druhym obrázku je konektor u novýho rádia. Děkuju předem za radu [upravil dne 2/8/09 yepp] Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 nekdy jsou redukce u novych radii v pytlíku ale jinak kdekoliv kde maji radia a dokonce to koupis i v servisech a pod Citovat
peugeot09 Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Dokonce i v běžném elektru-vlastní zkušenost. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.