Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ťunink - nebo co to vlastně je

Recommended Posts

Odesláno

Marceli, 104ku bych v tom hledal možná po pár litrech dobrého portského, daleko spíš mi to připomíná Cortinu MK II se splývající zádí.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Marceli, 104ku bych v tom hledal možná po pár litrech dobrého portského, daleko spíš mi to připomíná Cortinu MK II se splývající zádí.

Po pár litrech dobrého portského bych hledal něco úplně jiného... :D

Sorry za :xvul

Odesláno
Původně zaslal: Pecyn

Když je to tu tuning tak také jeden prototyp. Můj oblíbenec:super

http://www.tuning.estranky.cz/fotoalbum/skoda-100-_bmwhundrt_-2_8i-v6-24v-vanos/skodovenka---kilecko

Po Č.Budějovicích jezdí oranžová Š120 a ta má motor z Audi TT, disky má upravé z VW Tramsporter a další ,,vychytávky\". Je to normálně na TP!!! Ale vždy mu nejde záhadně otevřít zadní kapota od motoru:D A to zrychlení pánové!!!! Bohužel fotky nemám:(. Jinak jízdní vlastnosti dobré. Na spotřebu jsem se raději neptal:o . Unu, zlaté české ručičky dovedou nemožné:super.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Původně zaslal: Pecyn

Když je to tu tuning tak také jeden prototyp. Můj oblíbenec:super

http://www.tuning.estranky.cz/fotoalbum/skoda-100-_bmwhundrt_-2_8i-v6-24v-vanos/skodovenka---kilecko

Po Č.Budějovicích jezdí oranžová Š120 a ta má motor z Audi TT, disky má upravé z VW Tramsporter a další ,,vychytávky\". Je to normálně na TP!!! Ale vždy mu nejde záhadně otevřít zadní kapota od motoru:D A to zrychlení pánové!!!! Bohužel fotky nemám:(. Jinak jízdní vlastnosti dobré. Na spotřebu jsem se raději neptal:o . Unu, zlaté české ručičky dovedou nemožné:super.

Jízdní vlastnosti dobré ? Myšleno asi jen po rovině jinak předek nedotáčivej a zadek přetáčivej to se nikdy nezmění:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...