jp Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: jp Původně zaslal: Přema Původně zaslal: pastorek Auto nevie či máš zaradenú rýchlosť. (s vyninkou niektorých automatov) Moderné autá sledujú rýchlosť pohybu auta. Ale to je vedľajšie, reagoval som na to \"uzavrie škrtiaca klapka a tým pádom nedochádza k spaľovaniu paliva\". Ale ví........podle otáček motoru a rychlosti vozu si jednotka spočítá na který stupen jedeš....... [upravil dne 27/7/09 Ferry] Podle toho co vím si dovolim tvrdit, že řídicí jednotka si zařazenej kvalt nepočítá, prostě proto že to k ničemu nepotřebuje. Sice snímá rychlost vozidla a taky otáčky, ale tyto hodnoty se používaj spíš k řízení motoru. A proč mi teda diagnostika za jízdy ukazuje co mám za rychlost???? Nevím k čemu ji má ale počítá ji.....takže ví.... Ano, věřim že se ti zobrazuje, ale bude to spíš z nějakého snímače v převodovce jen pro účely indikace směrem k řidiči. Pravděpodobně s tim nebude moc kalkulovat řídicí jednotka motoru. Z těch vtupů co jsi uváděl by to ani nešlo. Pokud by jsi totiž jel z kopce stovkou, měl vyhozenej kvalt a sešlánul plynový pedál, začalo by tě to zobrazovat zařazený kvalt. Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: pastorek Původně zaslal: Přema A proč mi teda diagnostika za jízdy ukazuje co mám za rychlost???? Nevím k čemu ji má ale počítá ji.....takže ví.... a nepočí to diagnostika? No ta bere jen hodnoty s auta.....je to v ŘJ motoru,měření parametrů, informace o jízdě..... Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: jp Původně zaslal: Přema Původně zaslal: jp Původně zaslal: Přema Původně zaslal: pastorek Auto nevie či máš zaradenú rýchlosť. (s vyninkou niektorých automatov) Moderné autá sledujú rýchlosť pohybu auta. Ale to je vedľajšie, reagoval som na to \"uzavrie škrtiaca klapka a tým pádom nedochádza k spaľovaniu paliva\". Ale ví........podle otáček motoru a rychlosti vozu si jednotka spočítá na který stupen jedeš....... [upravil dne 27/7/09 Ferry] Podle toho co vím si dovolim tvrdit, že řídicí jednotka si zařazenej kvalt nepočítá, prostě proto že to k ničemu nepotřebuje. Sice snímá rychlost vozidla a taky otáčky, ale tyto hodnoty se používaj spíš k řízení motoru. A proč mi teda diagnostika za jízdy ukazuje co mám za rychlost???? Nevím k čemu ji má ale počítá ji.....takže ví.... Ano, věřim že se ti zobrazuje, ale bude to spíš z nějakého snímače v převodovce jen pro účely indikace směrem k řidiči. Pravděpodobně s tim nebude moc kalkulovat řídicí jednotka motoru. Z těch vtupů co jsi uváděl by to ani nešlo. Pokud by jsi totiž jel z kopce stovkou, měl vyhozenej kvalt a sešlánul plynový pedál, začalo by tě to zobrazovat zařazený kvalt. To ano...ale s těma otáčkama by musela jít i rychlost auta a ta na neutrál jen při přidání plynu se nezvedne........tu neojebeš..... Citovat
marko306 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Přema A proč mi teda diagnostika za jízdy ukazuje co mám za rychlost? narážal som na toto, tak sme sa asi zle pochopili Citovat
jp Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Možná, že to počítá, spíš snímá, ale fakt nechápu k čemu jí to je... Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Myslel sem tím zařazenou rychlost.....:super Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: jp Možná, že to počítá, spíš snímá, ale fakt nechápu k čemu jí to je... Třeba kvůli tempomatu.....ten nejde zapnout jestli není 4,5,nebo 6.....na 1,2, 3 nejede;);) Citovat
jp Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Přema Původně zaslal: jp Původně zaslal: Přema Původně zaslal: jp Původně zaslal: Přema Původně zaslal: pastorek Auto nevie či máš zaradenú rýchlosť. (s vyninkou niektorých automatov) Moderné autá sledujú rýchlosť pohybu auta. Ale to je vedľajšie, reagoval som na to \"uzavrie škrtiaca klapka a tým pádom nedochádza k spaľovaniu paliva\". Ale ví........podle otáček motoru a rychlosti vozu si jednotka spočítá na který stupen jedeš....... [upravil dne 27/7/09 Ferry] Podle toho co vím si dovolim tvrdit, že řídicí jednotka si zařazenej kvalt nepočítá, prostě proto že to k ničemu nepotřebuje. Sice snímá rychlost vozidla a taky otáčky, ale tyto hodnoty se používaj spíš k řízení motoru. A proč mi teda diagnostika za jízdy ukazuje co mám za rychlost???? Nevím k čemu ji má ale počítá ji.....takže ví.... Ano, věřim že se ti zobrazuje, ale bude to spíš z nějakého snímače v převodovce jen pro účely indikace směrem k řidiči. Pravděpodobně s tim nebude moc kalkulovat řídicí jednotka motoru. Z těch vtupů co jsi uváděl by to ani nešlo. Pokud by jsi totiž jel z kopce stovkou, měl vyhozenej kvalt a sešlánul plynový pedál, začalo by tě to zobrazovat zařazený kvalt. To ano...ale s těma otáčkama by musela jít i rychlost auta a ta na neutrál jen při přidání plynu se nezvedne........tu neojebeš..... Rychlost by jsi měl, vždyť jsem psal že auto jede z kopce, tudíž má rychlost. Za druhé máš vykvaltováno. Za třetí sešlápneš plynový pedál, tudíž podmínka, že máš otáčky je taky splněna. Co by tedy mělo zabránit počítači, aby k určité rychlosti a otáčkám nějaký převodový stupeň vybral, pokud by jsi to počítal jen z těchto nic neříkajicích vstupů jež se dají snadno oklamat, nedosáhl bys spolehlivé indikace a už vubec ne pro řízení motoru. Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Ale ta rychlost by měla jít kontinuelně s otáčkama motoru a ne že auto pojede kilo a ty budeš šlapat na neutrál po plyně, z toho nic nezpočítá..... Citovat
jp Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Dobře tak jinej příklad: pojedeš šedesátkou, budeš tam mít pětku, což by ti házelo a teď placnu 800 otáček motoru. Ale těch osmset tam budeš mít taky i při vykvaltování (volnoběh), to znamená, že i při tom vyhozenym kvaltu a této rychlosti by ti to ukazovalo pětku.. Proto pouze z techto dvou vtupů nemůze spolehlivě určit či je zařazeno nebo vykvaltováno. Už mi rozumíš co myslim? Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Rozumím....a ty rozumíš k čemu to potřebuje ??? četl si k čemu???? neříkám že to potřebuje k něčemu důležitému pro řízení motoru....to sem nikdy neřekl......jen sem psal že to ví....... Citovat
marko306 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 kašlime na to. Jazdime ako sme jazdili do teraz a máme pokoj. Každý má svoj názor a hotovo. Dostal som čiernu mačku s bielimi labkami. Sorry za:xvul Citovat
jp Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Přema Ale ta rychlost by měla jít kontinuelně s otáčkama motoru a ne že auto pojede kilo a ty budeš šlapat na neutrál po plyně, z toho nic nezpočítá..... Proč by z toho nic nezpočítala, když jak píšeš to bere jen z rychlosti a otáček motoru? Obě dvě hodnoty by měla k dispozici. Nebo snad kalkuluje i s nějakou jinou hodnotou? Normálně by ti tam začala na display frkat kvalty a na nic by se neohlížela, i když by to lítalo jak blbec sem a tam. Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Vím co sem změřil.......diagnostikou za jízdy......a ser na to není to jedno´.....jen sem psal že to ví na který kvalt jedeš...... Citovat
jp Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Přema Rozumím....a ty rozumíš k čemu to potřebuje ??? četl si k čemu???? neříkám že to potřebuje k něčemu důležitému pro řízení motoru....to sem nikdy neřekl......jen sem psal že to ví....... Já si to špatně přebral, vim že jsi neřekl že to potřebuje. Je opravdu možné že to ví, ale z čeho to bere je stále otevřené... Citovat
Přema Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: jp Původně zaslal: Přema Rozumím....a ty rozumíš k čemu to potřebuje ??? četl si k čemu???? neříkám že to potřebuje k něčemu důležitému pro řízení motoru....to sem nikdy neřekl......jen sem psal že to ví....... Já si to špatně přebral, vim že jsi neřekl že to potřebuje. Je opravdu možné že to ví, ale z čeho to bere je stále otevřené... do 6ti kvaltu převodovky jde i elektrika...... [upravil dne 27-7-09 Přema] Citovat
AnotherOne Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 To že sa vypína prívod paliva pri brzdení motorom je fakt. Prívod sa obnoví pri určitých otáčkach, ktoré sú vyššie ako voľnobežné. Elektronika motoru samozrejme pozná akou sa ide rýchlosťou, potrebuje to napr. aj kvôli tempomatu. Je možné že vnútorne je to prepočítavané na otáčky motora pri konkrétnom prevodovom stupni. To, že či je zaradený konkrétny prevodový stupeň elektronika pozná z pomeru otáčok motora voči kolesám. Je to pomerne presné číslo a nedá sa nasimulovať stlačením plynu pri určitej rýchlosti a zaradenom neutráli. Aj samotnej elektronike chvíľu trvá kým sa \"chytí\" po zaradení stupňa. Napr. nie je možné ihneď zapnúť tempomat po zaradení rýchlosti, ale až po cca 2 sekundách. [upravil dne 28.7.2009 AnotherOne] Citovat
Přema Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Dík...aspoň někdo moje tvrzení podpořil......:super:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.