Lubos857 Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Mohli byste mi ten návod také někdo z vás pls poslat?? :-) mail: lubos.horinek@seznam.cz předem děkuji Citovat
Beerryy Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 Původně zaslal: Lubos857 Mohli byste mi ten návod také někdo z vás pls poslat?? :-) mail: lubos.horinek@seznam.cz předem děkuji Už to k tobě letí:roker Citovat
Langyson Odesláno 23. srpen 2009 Odesláno 23. srpen 2009 Pěkné ráno pánové, mohli byste poslat i mně na langyson@seznam.cz Díky Citovat
kovi306 Odesláno 23. srpen 2009 Odesláno 23. srpen 2009 ok tak mě taky chci dělat modré ale bojím se tak Deamia46@seznam.cz Citovat
Mizlerek007 Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 Ahoj chlapi taky bych poprosil o zaslání na G.i.l.i@seznam.cz . Děkuji Citovat
Tom306Sedan Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 Potom ofuky ty se jenom jednuduse vycvaknou sroubovakem ven. [upravil dne 28/10/09 Tom306Sedan] Citovat
orbin.1988 Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Žárovky v přístrojovce mají jakou patici? T10 nebo normální? Citovat
21Grams Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Pre tych co mali palubku dole: je tam dost miesta aby som to mohol vytlmit nejakou protihlukovou hovadinou? Ide mi aj o odstranenie vrzgania plastov aj o hluk od motora. Plus keby mi nejaky dobrodinec preposlal ten navod bol bysom mu velmi vdacny:D 21Grams@azet.sk Citovat
kovi306 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 jj taky se na něco takovýho chystám, ale ta tlumící hmota je dost drahá ale když mi to někdo pošle budu rád Deamia46@seznam.cz díky moc Citovat
dolly1010 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Sundat palubku? To je výborná zábava Tady je můj příběh, když jsem ji asi před měsícem sundával já (včetně obrázků): A tady je návod (ve francouzštině): http://www.forum-auto.com/pole-technique/section12/sujet376923.htm A celej můj \"jakoby návod\" si můžete prohlídnout tady: http://mylms.ic.cz/index.php?text=142-vymena-radiatoru-topeni [upravil dne 2.12. 09 dolly1010] Citovat
kovi306 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 hmm tak jak tak koukám tak by bylo možná lepší to vytlumit z motorovýho prostoru... Citovat
dolly1010 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 kovi306: Možná si trošku pomůžeš, ale vibrace si tam budou táhnout po kastli. A stějně, další tlumivej hajzl by se tam asi stejně nevešel. Musel bys to pak dost \"napasovat\" a tím by klesla účinnost. Jezdi měsíc fáčkem a pak sedni do tichoučkýho Peugeota Já když jsem přešel z Formana na 306ku tak jsem poprvý na benzínce myslel že mi to chcíplo. Jenže když jsem se kouknul na otáčkoměr tak motor furt běžel Teď už jsem si zvyknul Ale Babetta mě školí, takže v Peugeotoj je furt relativně ticho Citovat
kovi306 Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Původně zaslal: dolly1010 kovi306: Možná si trošku pomůžeš, ale vibrace si tam budou táhnout po kastli. A stějně, další tlumivej hajzl by se tam asi stejně nevešel. Musel bys to pak dost \"napasovat\" a tím by klesla účinnost. Jezdi měsíc fáčkem a pak sedni do tichoučkýho Peugeota Já když jsem přešel z Formana na 306ku tak jsem poprvý na benzínce myslel že mi to chcíplo. Jenže když jsem se kouknul na otáčkoměr tak motor furt běžel Teď už jsem si zvyknul Ale Babetta mě školí, takže v Peugeotoj je furt relativně ticho hh to já dělal autoškolu ve FOBII 1.2 HTP :D:D:D:D:D takže to bylo eště tižší než peugeot, ale jen tak sem nad tim přemejšlel, protože až budu kupovat tubu, zesík a nějaký lepší repráky tak asi vytlumim dveře atd. aby to bylo komplet a kvalitnější zvuk tak sem jen přemejšlel že by to možná šlo i ten motor utišit(navíc budu dělat sport. sání a budu kupovat vyfuk takže hlučnost se zvýší ) Citovat
21Grams Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 No ja sa narozdiel od vas dvoch snazim odhlucnit diesla:ticho Uz som daval do dutin kapoty utlmovaci material micra+naspat origo tlmenie, aj to pomohlo, ale stale to neni ono. Zvonku od motora by sa nieco asi zmestilo, ale bojim sa ze by to odpadlo, odlepovalo sa a tak, zvnutra to ta palubka predsa trochu pridrzi. Najradsej by som na vsetky vacsie plochy dal nejaky bitumen, mam par dynamax platov, a na to este molitan. Wurth vraj vyraba molitanovu penu v spreji, cosi ako montaznu penu len je to maksie, je to ale sakramentsky drahe. Citovat
orbin.1988 Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Žárovky v přístrojovce mají jakou patici? T10 nebo normální? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.