Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Lubos857

Mohli byste mi ten návod také někdo z vás pls poslat?? :-)

mail: lubos.horinek@seznam.cz

předem děkuji :super

Už to k tobě letí:roker:roker
  • O 2 měsíce později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Pre tych co mali palubku dole: je tam dost miesta aby som to mohol vytlmit nejakou protihlukovou hovadinou? Ide mi aj o odstranenie vrzgania plastov aj o hluk od motora. Plus keby mi nejaky dobrodinec preposlal ten navod bol bysom mu velmi vdacny:D 21Grams@azet.sk

Odesláno

Sundat palubku? To je výborná zábava :D

Tady je můj příběh, když jsem ji asi před měsícem sundával já (včetně obrázků):

A tady je návod (ve francouzštině): http://www.forum-auto.com/pole-technique/section12/sujet376923.htm

A celej můj \"jakoby návod\" si můžete prohlídnout tady: http://mylms.ic.cz/index.php?text=142-vymena-radiatoru-topeni

[upravil dne 2.12. 09 dolly1010]

Odesláno

:D

kovi306: Možná si trošku pomůžeš, ale vibrace si tam budou táhnout po kastli. A stějně, další tlumivej hajzl by se tam asi stejně nevešel. Musel bys to pak dost \"napasovat\" a tím by klesla účinnost.

Jezdi měsíc fáčkem a pak sedni do tichoučkýho Peugeota ;) Já když jsem přešel z Formana na 306ku tak jsem poprvý na benzínce myslel že mi to chcíplo. Jenže když jsem se kouknul na otáčkoměr tak motor furt běžel :D Teď už jsem si zvyknul :( Ale Babetta mě školí, takže v Peugeotoj je furt relativně ticho :D

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

:D

kovi306: Možná si trošku pomůžeš, ale vibrace si tam budou táhnout po kastli. A stějně, další tlumivej hajzl by se tam asi stejně nevešel. Musel bys to pak dost \"napasovat\" a tím by klesla účinnost.

Jezdi měsíc fáčkem a pak sedni do tichoučkýho Peugeota ;) Já když jsem přešel z Formana na 306ku tak jsem poprvý na benzínce myslel že mi to chcíplo. Jenže když jsem se kouknul na otáčkoměr tak motor furt běžel :D Teď už jsem si zvyknul :( Ale Babetta mě školí, takže v Peugeotoj je furt relativně ticho :D

hh to já dělal autoškolu ve FOBII 1.2 HTP :D:D:D:D:D:D takže to bylo eště tižší než peugeot, ale jen tak sem nad tim přemejšlel, protože až budu kupovat tubu, zesík a nějaký lepší repráky tak asi vytlumim dveře atd. aby to bylo komplet a kvalitnější zvuk :roker tak sem jen přemejšlel že by to možná šlo i ten motor utišit(navíc budu dělat sport. sání a budu kupovat vyfuk takže hlučnost se zvýší :D)

Odesláno

No ja sa narozdiel od vas dvoch snazim odhlucnit diesla:ticho

Uz som daval do dutin kapoty utlmovaci material micra+naspat origo tlmenie, aj to pomohlo, ale stale to neni ono. Zvonku od motora by sa nieco asi zmestilo, ale bojim sa ze by to odpadlo, odlepovalo sa a tak, zvnutra to ta palubka predsa trochu pridrzi. Najradsej by som na vsetky vacsie plochy dal nejaky bitumen, mam par dynamax platov, a na to este molitan. Wurth vraj vyraba molitanovu penu v spreji, cosi ako montaznu penu len je to maksie, je to ale sakramentsky drahe.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...