Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdrawim tak jsem zjistil ze 106ky se v roce 92 nedelali 40 kw pouze 44Kw v obsahu 1.1 je to pravda???jenom od roku myslím ze 96 jse delali v obsahu 1.1 i 40kw pokud je to pravda tak mam misto 40kw dokonce 44Kw ale zase mam v techničáku psano 40Kw tak jsem z toho celej divej!!jedine me napada jestli puvodni majitel do stary kastle z roku 92 nedal jinej motor z roku 96 a víš a tedy to ma 40 kw!!chapete to???ja teda moc to nebobíram!!!:myslim

[upravil dne 26/7/09 Peta-k]

Odesláno

Tak to taky moc nepobírám...:myslim 1.1 z roku 92 má mít 44kW, tak jak píšeš, ale nevím o tom, že by v nových modelech bylo jen 40kW... Vždycky jsem viděl jen 44. Podle mě je nějaká chyba v techničáku...

Odesláno

jj jak píšu rok 92 ma mit 44kw a mam tam psano 40kw tak to nečemu nevadi ne?nebo to bude vadit na technickou prohlídku?prave tam mam psano 40kw ale v roce 92 se 40kw nevyrabeli pouze 44kw ale az od roku myslim 96 jse už vyrabeli taky 40kw tak tam mam asi novejší motor a starou kastli jinak to nechapu!nevim jestli je to pravda alůe na nettu jsem to taky takhle nejak našel!!!

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Je to 59, resp. 60 poníků. Kw se na poníky převádí koeficientem 1,35. :papa

Původně zaslal: kujon106

1,36 ;)

Původně zaslal: jiri106xs

1,34102:roker

Pravdu máte všetci. Podľa toho či ide o medzinárodnú, metrickú alebo elektrickú konskú silu.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...