Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kolegové, uvažuji o koupi 306kombi s motorem 1.6i.

Na internetu se objevují dvě verze: 1.6i 65kW a 1.6 16V 74kW. Nevím, jestli se hnát za tím 16V motorem, který moc v inzerátech nevidím nebo stačí 1.6i? Rád bych, aby když to trochu naložím, aby to taky jelo;)

Do mé 309 1.4i když hodim 2pytle brambor, tak to vůbec nejede a to jedu sám...

Odesláno

mám trochu pochybnosti o tom, jestli vůbec 1.6 s 16V existuje, jestli to nebývá v inzerátech překlep...http://www.tipcar.cz/recenze-ojetin-peugeot-306--mimoradne-uspesny-model-4.html

píše se tam pouze o 74kW 1.8i 8V, o 1.6 16V tam není nic:myslim

Odesláno

Souhlasím s milhausem: 1.6 16V neexistuje. Není uvedena ani v moudré knize, ani v manuálu k vozidlu.

Odesláno

Myslím, že problém je v zámeně 1.8 a 1.6.

1.8 - 75kW (nebo74kW:myslim?) a 1.6 jsou 65kW a 72kW.

Mám tu 72kW a v servise se občas ptají kolik má kW a podle toho jim vypadne 16V, takže problém bude už asi u info od peugeotu.

Odesláno

motor 1.6 16V pežot 306 nikdy neměl

kup si do kombíka 1.8 - 16V - 81kw (XU7JP4)--je to moderní motor dodávaný po modernizacích i do posledních modelů pežotu--umí jezdit za málo,když s ním pojedeš v klidu a umí tu 306ku i pěkně rozhýbat...

Odesláno

dzavel: díky za objasnění, takže už vím, že 1.6 jsou dva výkonové typy

ozzy1956: je to druhá možnost, pokud ji seženu ve slušném stavu,vezmu ji

díky za pomoc všem:super:papa

Odesláno

takže k těm tvým odkazům na sauto.cz ta první je 1.4-ka jinak ty zbylý jsou 1.6 a 1.6tky měly do roku 2000 65KW a r.v. 2001 má 72 KW je to inovace motoru a plní i euro 3 a má větší výkon, taky jsem myslel že 16V existuje ale jen v sedanech ale ani to neni pravda...takže 1.6 16V=kravina :o:myslim

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

takže k těm tvým odkazům na sauto.cz ta první je 1.4-ka jinak ty zbylý jsou 1.6 a 1.6tky měly do roku 2000 65KW a r.v. 2001 má 72 KW je to inovace motoru a plní i euro 3 a má větší výkon, taky jsem myslel že 16V existuje ale jen v sedanech ale ani to neni pravda...takže 1.6 16V=kravina :o:myslim

můžu vědět, jak jsi zjistil, že je to 1.4ka? jen z fotky motoru?:myslim ....

Odesláno
Původně zaslal: kovi306

no 1.6 a 1.4 vypadají prakticky stejně ale 1.4 má užší sací potrubí a má jinej airbox:papa

a 1.4 oproti 1.6 ma tak o čtvrtku menči chladič porovnavali jsem to s kamošem co ma 1.4 sedana stejnej RV

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...