Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,chci se zeptat jestli jde zjistit podle VIN,zda mi jde nastavit automatické sklápění zrcátek a rožnutí světel.dík za odpověd.

Odesláno
Původně zaslal: Ferin007

Mně (a nejsu sám) denní světla aktivovali zadara.

Pokud si ale za to někde něco říkají, tak se to dycky vleze do 300,- kč. Nevím, kam chodíte na takový pálky.

Peugeot Opava, Hruška za 150,- denní svícení.:D:D
Odesláno
Původně zaslal: mařa

Ahoj,chci se zeptat jestli jde zjistit podle VIN,zda mi jde nastavit automatické sklápění zrcátek a rožnutí světel.dík za odpověd.

no ak sa ti daju sklopit zrkadla aj zvnutra auta (zatiahnutim tlacitka smerom dole) tak si myslim ze sa to bude dat aktivovat. ale ak tam nemas motorcek alebo nieco co ti to zaklopi tak to urcite nepojde.

a svetla aktivovat si myslim ze pojdu vsade :-)

Odesláno
Původně zaslal: Matuzalem401

jozefkral kua aspon napis ci mas 307 alebo staru 309 a potom sa pitaj !!!!!!:xvul

odpoviem za neho jeho slovami: \"pany som novy majitel peugeota 307 1.6 hdi 80Kw a tak pozorne citam co vsetko sa tu popise a vela veciam zatial nerozumiem...\"

tak podla mna sa staci trocha poobzerat po fore...

ostatny clenovia sorry za :xvul

Odesláno

taky by me to zajimalo jetli podle VIN neco zjistitm anebo opravdu se to da zjistit jen podle typu BSI. Nevite nahodou nekdo jak to je?:myslim

Odesláno

Ahoj,zajímalo by mě,jestli jdou sklopit zrcatka z venku i ručně,u vozu kde se sklápějí automaticky po zamknutí.

Jasně. Jeden dobře mířenej kop a máš to sklopený. :D

Odesláno

Ahoj,dení světla se aktivují,že zapneš klíč do 1 polohy a páčku kde zapínáš světla tak zatlačíš aspon na 2 vteřiny,zhasnout by měli povypnutí klíče nebo po zamčení.snímač světel je někde v palubovce.

Odesláno

Ahoj,dení světla se aktivují,že zapneš klíč do 1 polohy a páčku kde zapínáš světla tak zatlačíš aspon na 2 vteřiny,zhasnout by měli povypnutí klíče nebo po zamčení.snímač světel je někde v palubovce.

Ale kdepak, takhle se neaktivují denní světla, ale automatická světla (pokud jsou ve výbavě). A ten snímač světla není (alespoň u mně) na palubce, ale u zrcátka vedle snímače deště. Denní světla se dají aktivovat pouze přes diagnostiku.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Automatické rozsvietenie svetiel.

Pre aktiváciu alebo deaktiváciu otočte kľúčom zapaľovania do polohy 1 ( ACC ).

Ovládač svetiel je v polohe 0, (AUTO) a zatlačte na koniec páčky po dobu cca 2,5 až 3 sekundy.( je to malé okrúhle tlačítko na konci páčky )

Aktiváciu a deaktiváciu bude sprevádzať zvukový signál a i hláška na palubnom PC.

NEJEDNÁ SA O AKTIVÁCIU V SLABEJ SVETELNEJ INTENZITY CEZ SNÍMAČ VONKAJŠIEHO OSVETLENIA !

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...