bahrajn Odesláno 7. srpen 2009 Odesláno 7. srpen 2009 Nevíte jestli by šlo nějak aktivovat vzdálené otevření oken přes dálkový ovladač? Zavření fuguje když se podrží delší dobu zamykání. Citovat
mařa Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Ahoj,chci se zeptat jestli jde zjistit podle VIN,zda mi jde nastavit automatické sklápění zrcátek a rožnutí světel.dík za odpověd. Citovat
Otan Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Původně zaslal: Ferin007 Mně (a nejsu sám) denní světla aktivovali zadara. Pokud si ale za to někde něco říkají, tak se to dycky vleze do 300,- kč. Nevím, kam chodíte na takový pálky. Peugeot Opava, Hruška za 150,- denní svícení.:D Citovat
Micky99 Odesláno 9. srpen 2009 Odesláno 9. srpen 2009 Původně zaslal: mařa Ahoj,chci se zeptat jestli jde zjistit podle VIN,zda mi jde nastavit automatické sklápění zrcátek a rožnutí světel.dík za odpověd. no ak sa ti daju sklopit zrkadla aj zvnutra auta (zatiahnutim tlacitka smerom dole) tak si myslim ze sa to bude dat aktivovat. ale ak tam nemas motorcek alebo nieco co ti to zaklopi tak to urcite nepojde. a svetla aktivovat si myslim ze pojdu vsade :-) Citovat
Matuzalem401 Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 jozefkral kua aspon napis ci mas 307 alebo staru 309 a potom sa pitaj !!!!!! Citovat
Micky99 Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 Původně zaslal: Matuzalem401 jozefkral kua aspon napis ci mas 307 alebo staru 309 a potom sa pitaj !!!!!! odpoviem za neho jeho slovami: \"pany som novy majitel peugeota 307 1.6 hdi 80Kw a tak pozorne citam co vsetko sa tu popise a vela veciam zatial nerozumiem...\" tak podla mna sa staci trocha poobzerat po fore... ostatny clenovia sorry za Citovat
Ferin007 Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 Původně zaslal: jozefkral aj viete niekto ako sa daju aktivovat denne svetla da sa to aj mimo servis jednoducho doma Obávám se, že se pleteš. Citovat
ANRY Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 Původně zaslal: mařa Ahoj,chci se zeptat jestli jde zjistit podle VIN,zda mi jde nastavit automatické sklápění zrcátek a rožnutí světel.dík za odpověd. taky by me to zajimalo jetli podle VIN neco zjistitm anebo opravdu se to da zjistit jen podle typu BSI. Nevite nahodou nekdo jak to je? Citovat
winco Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 cawko šlo by neco z toho spraviť aj na moju 206 ročnik 1998??dakujem Citovat
mařa Odesláno 13. srpen 2009 Odesláno 13. srpen 2009 Ahoj,zajímalo by mě,jestli jdou sklopit zrcatka z venku i ručně,u vozu kde se sklápějí automaticky po zamknutí. Citovat
Ferin007 Odesláno 13. srpen 2009 Odesláno 13. srpen 2009 Původně zaslal: mařa Ahoj,zajímalo by mě,jestli jdou sklopit zrcatka z venku i ručně,u vozu kde se sklápějí automaticky po zamknutí. Jasně. Jeden dobře mířenej kop a máš to sklopený. Citovat
mařa Odesláno 13. srpen 2009 Odesláno 13. srpen 2009 Ahoj,dení světla se aktivují,že zapneš klíč do 1 polohy a páčku kde zapínáš světla tak zatlačíš aspon na 2 vteřiny,zhasnout by měli povypnutí klíče nebo po zamčení.snímač světel je někde v palubovce. Citovat
JohnGin Odesláno 13. srpen 2009 Odesláno 13. srpen 2009 Původně zaslal: mařa Ahoj,dení světla se aktivují,že zapneš klíč do 1 polohy a páčku kde zapínáš světla tak zatlačíš aspon na 2 vteřiny,zhasnout by měli povypnutí klíče nebo po zamčení.snímač světel je někde v palubovce. Ale kdepak, takhle se neaktivují denní světla, ale automatická světla (pokud jsou ve výbavě). A ten snímač světla není (alespoň u mně) na palubce, ale u zrcátka vedle snímače deště. Denní světla se dají aktivovat pouze přes diagnostiku. Citovat
mařa Odesláno 13. srpen 2009 Odesláno 13. srpen 2009 promin automaticka,a ten snímač ma kámoš kdesi u budíku,tak nevim,tak mi to tlumočil. Citovat
janci.b989 Odesláno 13. leden 2010 Odesláno 13. leden 2010 Automatické rozsvietenie svetiel. Pre aktiváciu alebo deaktiváciu otočte kľúčom zapaľovania do polohy 1 ( ACC ). Ovládač svetiel je v polohe 0, (AUTO) a zatlačte na koniec páčky po dobu cca 2,5 až 3 sekundy.( je to malé okrúhle tlačítko na konci páčky ) Aktiváciu a deaktiváciu bude sprevádzať zvukový signál a i hláška na palubnom PC. NEJEDNÁ SA O AKTIVÁCIU V SLABEJ SVETELNEJ INTENZITY CEZ SNÍMAČ VONKAJŠIEHO OSVETLENIA ! Citovat
shark734 Odesláno 14. leden 2010 Odesláno 14. leden 2010 janci tento prispevok si dal uz minimalne do 3 vlakian ...nepovies mi aky to ma vyznam? a este do takeho stareho vlakna Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.