Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoja lidičky, tak se k vám hlásím jako nový člen - i když nejsem mezi vámi tak úplně nová, protože jsem absolvovala již dva srazy Peugeot klubu (bohužel jen jako spolujezdec)..

Teď už mám ale konečně hotovou jak driver card, tak autí :) Úprav sice plánuju ještě moc a moc, ale jako chudý student si na ně nejdříve musím vydělat :)

Zdravím všechny a přikládám fotečku (omlouvám se za kvalitu, foceno telefonem) :papa

[upravil dne 23/7/09 Ivisek]

post-0-14109608481969_thumb.jpg

Odesláno

To shwaara: Spokojenost? :) Děkuji za oba :)

A máš pravdu Méďo, ale teď už s tím nic nenadělám.. Alespoň ostatním ušetřím případné zděšení :D

[upravil dne 23/7/09 Ivisek]

Odesláno

Děkuji všem :)

A jinak k těm úpravám: Protože právě black and white je moje oblíbené složení barev, chystám ještě přední optiku s černým podkladem, černou zadní mlhovku a do budoucna samožřejmě nějaká kolesa.. Ale to až se trochu vyjezdím, abych si je hned nezničila :)

Odesláno

Shwaara: Tak fajn, to jsem ráda.. Alespoň jsi tím ostatním ušetřil práci :)

Lachtis: No vidíš to a to jsem původně nechtěla bílé autí :) Lákala mě černá.. Jinak elektrony jsou v plánu a fólie už mám hotové :)

Pepito @nd Grepo: Děkuji :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...