Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406 bouchání na přední nápravě =horní uložení Monroe = VYŘEŠENO !!! Reklamace vyřízena pozitivně !!!!

Recommended Posts

Odesláno

Asi mě to taky čeká. Který koupit? Tohle? http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.aspx?B=0&ActiveNr=KYB+MB1909&TypNr=7870&NodeId=100371,

nebo tohle? http://www.elitecat.cz/ArticleDetail.aspx?B=0&ActiveNr=62+91+8735&TypNr=7870&NodeId=100371 A je to komletní uložení, nebo jenom ložisko?

Monroe jsem se dočetl, že neni dobrý, ostatní (třeba sachs nebo swag, febi) jsou dobrý?

V mj auto jsou celkem levný.

[upravil dne 26/4/10 Benžík]

Odesláno

sakra,teď ste mě nahlodali.......,vím že mám v tahu jeden čep,ale taky mi to nějak divně zvoní když zatočím,půjdu se na to podívat,já dával podle ferryho Monroe ale ložiska SKF,ale asi už nenajdu fakturu což je problém,no zkouknu to a uvidíme,takže ste original dávali komplet SKF ?? Díky za info

• O 5 týdnů později...
Odesláno

Ano. Je slyšet při přejezdech po nerovnostech a docela je to dost slyšet, pokud není puštěná nahlas muzika. Pokud nebylo měměno horní uložení, tak je to na 80% ono.

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

jde nějak zezhora poznat že to uložení K.O. ?? Poznáte to z této fotky ??

[upravil dne 2/5/10 Burisek]

Zkus to porovnat s druhým uložením. U mě se např. pootáčelo dokola a bylo vystouplé, než druhé uložení.

Odesláno

auto ma najeto 164tis a porad si nejsem jist zda je to ono. Obcas mi v tom jen lupne kdyz treba covam a nebo vyjizdim z parkoviste v plnym rejdu. Jinak behem jizdy nic neslysim. Dival jsem se na heveru na pruziny a leva se toci normalne a druha zadrhava,ale nevidim,ze by se kroutila. Tak co ted?

• O 3 roky později...
Guest servisman
Odesláno

Stačí se podívat na to uložení a máš jasno, taky jsme zkoumali a zjistili co a jak. Po výměně byla pohoda nic neklapalo a reklamaci OK406 vyřídil ,že mu vrátili peníze.

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Před rokem jsem prodal 406 a taky jsem měnil horní uložení tlumičů zn. Monroe za týden po montáži bouchání z pravé strany (utržený silenblok na horním uložení) bez problémů reklamace,jenom zbytečná práce. Za další měsíc auto začalo táhnout doleva,příčina (suché levé ložisko na tlumiči, začalo se sekat) . Opět jsem ložisko reklamoval. Doporučuji nekupovat  značku Monroe 

Ještě jedna věc bouchání na pravé straně mě dělal utržený silenblok motoru. Projevovalo se to ránou při projetí menší a větší díry. Motor 1.9 TD  

Upraveno uživatelem kacaba12

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...