Guest MMMMM Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Tak mi včera dodělal dělník novou střechu a okap na garáž do které teplo. V garáži jsem měl takové vlhko až to nebylo hezké a proto vyrašila plíseň. Tak jsem se rozhodl to vše oškrábat něco skoro až na cihlu a písek. KAmarád mi doporučil nějaký Baurex, který je na plíseň. Já to asi ještě nemohu řešit, protože některé části jsou vlhké a to by mi asi popadalo. Chci se zeptat co použít ted, než to vše proschne, mám to něčím natřít aby to už teď bylo nějak chráněno před vlhkem a plísní? Vím že to je běh na dlouhou trať a že musím asi čekat několik měsíců než to samo vyschne. Odvětrání v garáži jsem si taky udělal (cca 4 roury 10cm). Nebo použít nějaký zářič na vyschnutí. Citovat
P.avel Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 nejlíp okopat, nechat vyschnout a pak udělat novou omítku a štuk Citovat
FrantaCV Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Ahoj, je to sice opravdu běh na dlouh trať, nicméně, rychlé a spolehlivé řešní existuje. Měl jsem stejný problém, sice ne v garáži, ale v zimní zahradě. Od vlhkosti z květin ze mi začala tvořit plíseňna stěnách. Pomohlo mi SAVO proti plísni. Už samotné postříkání tak 70% zlikvidovalo a další se už netvoří. Potom je to samozřejmě o dobrém odvětrání a vysušení. Důležité je, že se to obešlo bez oklepání omítky až na cihlu. Vzhledem k tomu, že se jedná (v Tvém případě) o garáž a střechu máš opravenou, dá se předpokládat, že další promáčení nehrozí. Zkusil bych tohle \"Za málo peněz hodně muziky\" FrantaCV Citovat
ChodeC Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 To Savo proti plisni mam taky vyzkousene a je super. Jinak pokud na zdi byla plisen, tak jsi ji nemel skrabat, ale prave necim chemickym sundat a pak teprve pracovat dal na omitce - takto jsi ji pri skrabani dostal do vzduchu a pravdepodobne vdechoval :-( Citovat
Guest MMMMM Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Já měl roušku při škrábání, ale ted teda mám některá místa na cihlu některá na písek, některá místa jsou vlhká. Mám to tedy ted natřít tím savem a čekat až to bude vše suché? Citovat
ChodeC Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Tim Savem tomu neublizis. Ja bych to udelal. Citovat
Francouz_407 Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 To je normální savo nebo je to speciální savo proti plísni? Citovat
AnotherOne Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Je to špeciálne Savo. Podobne existuje Primalex proti pliesňam, keď sa to bude maľovať tak odporúčam použiť ten. [upravil dne 23.7.2009 AnotherOne] Citovat
Guest MMMMM Odesláno 10. srpen 2009 Odesláno 10. srpen 2009 Takže SAVO nastříkáno. jen se zeptám nevíte jestli existuje nějaký stroj který udělá drážky do cihli pro vložení kabelu pro elektriku? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.