Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Plíseň v garáži

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi včera dodělal dělník novou střechu a okap na garáž do které teplo. V garáži jsem měl takové vlhko až to nebylo hezké a proto vyrašila plíseň.

Tak jsem se rozhodl to vše oškrábat něco skoro až na cihlu a písek. KAmarád mi doporučil nějaký Baurex, který je na plíseň. Já to asi ještě nemohu řešit, protože některé části jsou vlhké a to by mi asi popadalo.

Chci se zeptat co použít ted, než to vše proschne, mám to něčím natřít aby to už teď bylo nějak chráněno před vlhkem a plísní?

Vím že to je běh na dlouhou trať a že musím asi čekat několik měsíců než to samo vyschne. Odvětrání v garáži jsem si taky udělal (cca 4 roury 10cm). Nebo použít nějaký zářič na vyschnutí.

Odesláno

Ahoj, je to sice opravdu běh na dlouh trať, nicméně, rychlé a spolehlivé řešní existuje. Měl jsem stejný problém, sice ne v garáži, ale v zimní zahradě. Od vlhkosti z květin ze mi začala tvořit plíseňna stěnách. Pomohlo mi SAVO proti plísni. Už samotné postříkání tak 70% zlikvidovalo a další se už netvoří. Potom je to samozřejmě o dobrém odvětrání a vysušení. Důležité je, že se to obešlo bez oklepání omítky až na cihlu. Vzhledem k tomu, že se jedná (v Tvém případě) o garáž a střechu máš opravenou, dá se předpokládat, že další promáčení nehrozí. Zkusil bych tohle \"Za málo peněz hodně muziky\"

FrantaCV

Odesláno

To Savo proti plisni mam taky vyzkousene a je super. Jinak pokud na zdi byla plisen, tak jsi ji nemel skrabat, ale prave necim chemickym sundat a pak teprve pracovat dal na omitce - takto jsi ji pri skrabani dostal do vzduchu a pravdepodobne vdechoval :-(

Odesláno

Já měl roušku při škrábání, ale ted teda mám některá místa na cihlu některá na písek, některá místa jsou vlhká. Mám to tedy ted natřít tím savem a čekat až to bude vše suché?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Takže SAVO nastříkáno. jen se zeptám nevíte jestli existuje nějaký stroj který udělá drážky do cihli pro vložení kabelu pro elektriku?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...