Pa.vlos Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Zdravím, občas, tak zhruba každý desátý start se mi stane, že startér dlouho točí...motor sice nakonec vždy naskočí, ale někdy to trvá déle. Nezáleží na tom zda je motor studený či zahřátý. Nesetkal se někdo někdy s něčým podobným? ( možná svíčky, ale ty jsou nové a je na ně najeto tak 5 000 km ). Díky za rady a postřehy. Citovat
sup Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Původně zaslal: Pa.vlos Zdravím, občas, tak zhruba každý desátý start se mi stane, že startér dlouho točí...motor sice nakonec vždy naskočí, ale někdy to trvá déle. Nezáleží na tom zda je motor studený či zahřátý. Nesetkal se někdo někdy s něčým podobným? ( možná svíčky, ale ty jsou nové a je na ně najeto tak 5 000 km ). Díky za rady a postřehy. Aký máš motr u 1.6 možno zanesená škrtiaca klapka Citovat
Pa.vlos Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 1.6 benzin....myslíš škrtící klapka? myslím, že se to tu řešilo...mrknu se. Díky. Citovat
Pa.vlos Odesláno 28. květen 2010 Autor Odesláno 28. květen 2010 Zdravím a oživuji toto téma, souvislost se škrtící klapkou to nemělo. Za poslední dobu vypozorováno, že startér dlouho točí jen při ohřátém motoru, ovšem děje se to tak každý desátý start. Že by nakonec odcházel startér? Citovat
Tortugas Odesláno 29. květen 2010 Odesláno 29. květen 2010 Dela mi presne to same, od te doby co auto mam (tj. 1,5 roku), tak 5krat za mesic. Vzdycky kdyz mam zahraty motor a auto treba deset, patnact minut stoji. Menil jsem svicky, klapka je vycistena a starterem by to pry byt take nemelo (u me), takze jsem si na to zvyknul... Citovat
Pa.vlos Odesláno 29. květen 2010 Autor Odesláno 29. květen 2010 Popsal si to naprosto přesně. Svíčky nové, klapka vyčištěna. Fakt netuším, ale zvykat se mi na to nechce..... tak teď babo raď. Citovat
martin307 Odesláno 30. květen 2010 Odesláno 30. květen 2010 To samé mi dělalo u laguny 1.6 16V, ale i studené starty a jen přes léto v zimě ne. Taky jsem vyměnil co se dalo a pak mi poradil kamarád v renaultu, že by to mohl být snímač otáček na setrváku. Už jsem se k tomu nedostal, prodal jsem jí. Takže nemůžu říct, zda to pomohlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.