Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

občas, tak zhruba každý desátý start se mi stane, že startér dlouho točí...motor sice nakonec vždy naskočí, ale někdy to trvá déle. Nezáleží na tom zda je motor studený či zahřátý. Nesetkal se někdo někdy s něčým podobným? ( možná svíčky, ale ty jsou nové a je na ně najeto tak 5 000 km ).

Díky za rady a postřehy.

Odesláno
Původně zaslal: Pa.vlos

Zdravím,

občas, tak zhruba každý desátý start se mi stane, že startér dlouho točí...motor sice nakonec vždy naskočí, ale někdy to trvá déle. Nezáleží na tom zda je motor studený či zahřátý. Nesetkal se někdo někdy s něčým podobným? ( možná svíčky, ale ty jsou nové a je na ně najeto tak 5 000 km ).

Díky za rady a postřehy.

Aký máš motr

u 1.6 možno zanesená škrtiaca klapka

• O 10 měsíců později...
Odesláno

Zdravím a oživuji toto téma, souvislost se škrtící klapkou to nemělo. Za poslední dobu vypozorováno, že startér dlouho točí jen při ohřátém motoru, ovšem děje se to tak každý desátý start.

Že by nakonec odcházel startér?

Odesláno

Dela mi presne to same, od te doby co auto mam (tj. 1,5 roku), tak 5krat za mesic. Vzdycky kdyz mam zahraty motor a auto treba deset, patnact minut stoji. Menil jsem svicky, klapka je vycistena a starterem by to pry byt take nemelo (u me), takze jsem si na to zvyknul...

Odesláno

To samé mi dělalo u laguny 1.6 16V, ale i studené starty a jen přes léto v zimě ne. Taky jsem vyměnil co se dalo a pak mi poradil kamarád v renaultu, že by to mohl být snímač otáček na setrváku. Už jsem se k tomu nedostal, prodal jsem jí. Takže nemůžu říct, zda to pomohlo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...