wooody Odesláno 23. květen 2010 Odesláno 23. květen 2010 o kolik seš dole??? jinak je to krasavice, hnedka to vypadá líp....... jinak šly ty světla rozdělat v pohodě?? taky mě to čeká Citovat
genzer Odesláno 27. červen 2010 Autor Odesláno 27. červen 2010 dekuji vsem za pochvalu.kdyz jsem cca pred mesicem mel svetla rozdelane,abych nastrikal ramecky na cerno,tak jsem premyslej,jak ty svetla ozvlastnit,aby to pritahlo oko.nejdriv me napadly samolepici pasy z led diodama(jakoby devil eyes),ale to by pritahovalo i pani policisty,tak me napadly prave tyto napisy,zkusil jsem to a vysledek vydite samy Citovat
306gti6 Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 genzer: vyzera to zajimavo:super to mas asi origo VALEO-ty svetla,co? Citovat
dzavel Odesláno 27. červen 2010 Odesláno 27. červen 2010 Tak tohle je machrovnika:super. Chromy se mi líbí vic, ale to je věc vkusu jedince:aut;). Citovat
genzer Odesláno 27. červen 2010 Autor Odesláno 27. červen 2010 Původně zaslal: 306gti6 genzer: vyzera to zajimavo:super to mas asi origo VALEO-ty svetla,co? ano,svetla original Valeo Citovat
wooody Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 ty nápysi si neměl dělat :-( ty sem měl v hlavě taky sice tam mělo bejt Low & Slow .... njn tak musim vymyslet něco inačího :-) Citovat
genzer Odesláno 30. červen 2010 Autor Odesláno 30. červen 2010 Původně zaslal: wooody ty nápysi si neměl dělat :-( ty sem měl v hlavě taky sice tam mělo bejt Low & Slow .... njn tak musim vymyslet něco inačího :-) njn uz je kvuli tobe rozdelavat nebudu Citovat
wooody Odesláno 30. červen 2010 Odesláno 30. červen 2010 šak to po tobě ani nechci.... já něco vymyslim.... jinak krasavice...... a dej ji co nejníž :-D Citovat
chuck11 Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 tech 1500,- bylo za jedno kol ne:D Citovat
MilanF1 Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 Těch kol jsem si všimnul, ale tyhle se mi nelíbí Podle mě se spíše hodí na nějaký starší vůz ... myslím, že bratránek měl tyto kdysi na Calibře Citovat
MilanF1 Odesláno 7. červenec 2011 Odesláno 7. červenec 2011 K červené autu OK, já bych je na stříbrné dát nemohl Nic proti tomu nemám ... použiju klasickou větu ... hlavně, že se to líbí majiteli Sám jsem nedávno pořídil alu (ač jsem neplánoval koupi). Za 2000 Kč s gumama, to jsem prostě neodolal, navíc 10 km od baráku a mohl jsem si je vyzkoušet na autě Citovat
Saber Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 taktiez som kupoval tieto Borbety (uz vo wooodyho vlakne na 1strane ma zaujali aj ked su to skor 16\") vylestil limce a su na aute, zatial som velmi spokojny Citovat
309GT Odesláno 8. červenec 2011 Odesláno 8. červenec 2011 Pěkná 306ka:super Středy těch Borbetů bych dal spíš na černou límce vyleštit,bude to ladit ke světlům....nebo bílou perleť,ale necháme to na tobě,víš jak;) Citovat
genzer Odesláno 8. červenec 2011 Autor Odesláno 8. červenec 2011 dik,ted jsem je zatim nasadil takhle,jak jsem je koupil,protoze mam jeste pavuciny,ktere jsou uz sundane a zaclo se na nich pracovat takovy kola vcera Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.