Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

dekuji vsem za pochvalu.kdyz jsem cca pred mesicem mel svetla rozdelane,abych nastrikal ramecky na cerno,tak jsem premyslej,jak ty svetla ozvlastnit,aby to pritahlo oko.nejdriv me napadly samolepici pasy z led diodama(jakoby devil eyes),ale to by pritahovalo i pani policisty,tak me napadly prave tyto napisy,zkusil jsem to a vysledek vydite samy

Odesláno
Původně zaslal: wooody

ty nápysi si neměl dělat :-( ty sem měl v hlavě taky sice tam mělo bejt Low & Slow .... njn tak musim vymyslet něco inačího :-)

njn :D

uz je kvuli tobe rozdelavat nebudu

• O 1 rok později...
Odesláno

Těch kol jsem si všimnul, ale tyhle se mi nelíbí :D Podle mě se spíše hodí na nějaký starší vůz ... myslím, že bratránek měl tyto kdysi na Calibře :)

Odesláno

K červené autu OK, já bych je na stříbrné dát nemohl :D

Nic proti tomu nemám ... použiju klasickou větu ... hlavně, že se to líbí majiteli :)

Sám jsem nedávno pořídil alu (ač jsem neplánoval koupi). Za 2000 Kč s gumama, to jsem prostě neodolal, navíc 10 km od baráku a mohl jsem si je vyzkoušet na autě :)

Odesláno

taktiez som kupoval tieto Borbety (uz vo wooodyho vlakne na 1strane ma zaujali aj ked su to skor 16\") vylestil limce a su na aute, zatial som velmi spokojny :)

Odesláno

Pěkná 306ka:super Středy těch Borbetů bych dal spíš na černou límce vyleštit,bude to ladit ke světlům....nebo bílou perleť,ale necháme to na tobě,víš jak;)

• O 2 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...