Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Musíš snést taky trochu kritiky :P. Neboj on se najde někdo kdo ti to taky pochválí :D Já zatím neříkám tak ani tak, zatím je to jenom klasická 306 s velkým nárazníkem. Uvidíme časem se co z toho vznikne ;)

Odesláno

ja to beru :D nejsem clovek kterej nekdo o nem neco rekne a je nasranej atd :D:D:D ...a vim to ze to neni nic moc a proto jsem napsal ze je to zacatek a hodlam dal v tom pokracovat to auto mam ani ne tejden a nejde to vsechno udelat na jednou nejsem milionar :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Ziky.pažout

to vis taky me to stve cernou mam hmohem radsi jak bilou tak mozna casem ..jinak dik za kolesa ;);)

Mě se to v bílé líbí. Sám budu možná pořizovat bílé auto. Když to bude celé doladěné a stříklé do jednoho odstínu bílé barvy, bude to pěkný. Černou má každý druhý tuner a je to strašně nepraktická barva (ikdyž na bílé je špína taky hned vidět). Dolaď spasování a zbytek auta po stránce designu a nech to v bílé barvě.

Odesláno

prijdou tam jeste prahy a jiny veci :roll a jinak tenhle spojler je na novejsi typ auta tak jsem ho musel nechat prizpusobit podle karoserie ja mam starsi typ auta 95 a ty maj jinej sklon svetel nez novejsi typy vim jsou tam mezery a sere me ale na druhou stranu jsem rad ze je ten naraznik vubec na miste i kdyz neni jak ma bejt bylo s tim dost prace to tam napasovat a vyrobit nove prichyty ale jinak to od vas beru :aut:aut

Odesláno

no s tym favoritom je to trosku pravda to tam robi asi ta mriezka medzi svetlami, a mozno iba nepodarena fotka :) ale zboku to vyzera fakt pekne. A urcite by som isiel do ciernej alebo stribornej :)

[upravil dne 20/7/09 k3ep3r1]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...