Sobull Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Ahojte, potřebuju rychlou radu. Dnes jsem jel se 407 2.0HDI do kopce asi 70 na čtyřku, čili žádná honička. Najednou se ozvalo bouchnutí auto se zhouplo. No a pak už jsem ho nad těch 70 nedostal, vůbec to netáhne, max tak do 2000 ot a v kopci mám strach, že ho nevyjedu. Spadlo to do nouzáku? Pokud jo, objevila by se nějaká hláška? Nesvítí mi totiž žádná kontrolka ani varování v PC, což se mi zdá divné. Je mi jasné že budu muset do Peu na diagnostiku, ale rád bych věděl předem co se mohlo stát. Zejména by mě zajímalo jestli to může mít souvislost s výměnou spojky, která proběhla tento týden. Nebo s jakousi hadicí údajně od chladiče, kterou se peugeoťákům podařilo při té výměně poškodit, tak ji taky měnili. Pokud někoho něco napadá, budu vděčnej, za týden s tím mám jet na dovču. Citovat
HonzaZ Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Taky bych si tipnul hadici od turba. Citovat
Sobull Odesláno 17. červenec 2009 Autor Odesláno 17. červenec 2009 Chlapi jak to víte:super? Byla to ona. Dost mě to vyděsilo, protože ta spojka tenhle týden a teď zas něco... Tak jsem to nervově nevydržel a vyrazil hned do peugeotu. Po cestě jsem zaznamenal ještě vyšší kouřivost, tak to mě znervoznělo maximálně, myslel jsem si, že odešlo turbo. Naštěstí byla hadice jen svlečená ze sponky, bylo to někde vzadu na blbém místě tak jim to chvilku dalo než se tam dostali. Ale postavili se k tomu skvěle, prý to měli odhalit minule při velké kontrole, tak to bylo gratis:potlesk Tak snad teď dá krasavec chvíli pokoj. Ale musím říct, že avie mě dlouho nepředjela a ještě do kopce... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.