DJ Odesláno 10. červenec 2004 Odesláno 10. červenec 2004 Mám P306 Break r.v.1999 1.dotaz: odpojil jsem baterku a zákodovalo se mi rádio, je original P 2.dotaz: při teplotě pod 0°C se zblázní tachometr a otáčkoměr a kilometrovník a začnou lítat sem a tam, po zahřátí vše zmizí 3.dotaz: při mrazu špatně ukazuje venkovní teploměr, ukazuje i o 15°C víc. 4.dotaz: existuje příručka v češtině pro 306 (elektro,pojistky, údržba) 5.dotaz: co znamnená kotrolka STOP, po zapnutí zapalování se zosvítí a zapne se ventilátor chlazení mortoru. Doufám, že toho na Vás není moc. Děkuji za každou odpověď. Citovat
Guest Masinka Odesláno 10. červenec 2004 Odesláno 10. červenec 2004 Ad5ú to je normalni pri zapnuti zapalovani by ti tech kontrolek melo svitit vic, jako napr. ta STOP, pak treba abs, baterka, airbagy, atd. To je jenom pro kontrolu jestli zarovky fungujou Citovat
Mirďa Odesláno 10. červenec 2004 Odesláno 10. červenec 2004 auauau!!!to mas hodne zavadek najednou!!!s tim zblaznenym tachometrem to mam taky ale jen ukazatel stavu najetych km.a stim radiem mas smulu.musis si ho nechat odkodovat.koukni do anonce.a ceska prirucka existuje.koupil jse si ji v breznu a stoji 600,-,normalne v knize.a stim zapinanim ventilatoru ti asi nepomuzu ale myslim si ze by se nemel zapinat drive nez ho sepne teplotni cidlo na chladici pri vetsim zahrati nez je nastavene cidlo.hodne zdaru!!mirďa. Citovat
David 106s16 Odesláno 10. červenec 2004 Odesláno 10. červenec 2004 Jestli mas original radio dodane s novym vozem, coz u auta z roku 99 je temer jiste, tak se do annonce vubec nedivej, tam bys za to musel platit. U Peugeota je zjisteni kodu radia zadarmo, zjistuje se podle cisla karoserie, takze si sebou vem radeji i TP. Citovat
lubaxu3 Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Luboš čau mám co ty přesně 306 upřesni závadu Citovat
Garfield Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Napsán autorem Masinka Ad5ú to je normalni pri zapnuti zapalovani by ti tech kontrolek melo svitit vic, jako napr. ta STOP, pak treba abs, baterka, airbagy, atd. To je jenom pro kontrolu jestli zarovky fungujou AD bod 5: Je to určitě ventilátor chlazení motoru? Moc tomu nevěřím. Při zapnutí zapalování by se totiž měl zapínat (a asi se ti zapíná) jiný ventilátor, a to ventilátor vzduchu do kabiny, u staršího vozu umí být i dost hlučný (u mé 306 např. řval natolik, že mu musel domluvit Vašenda). Citovat
Garfield Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Ad bod 2: Přesně tohle mi dělala nebožka Š-110. Vyřešila to výměna náhonu tachometru. Citovat
Garfield Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Ad bod 3: Venkovní teploměr máš origo nebo dodatečně montovaný? Pak by ses mohl mrknout, KDE je čidlo teploměru. Možná ho někdo chytře schoval ne do nárazníku zevnitř co nejdál od motoru, ale blíž do motorového prostoru, takže neukazuje venkovní teplotu, ale venkovní teplotu vylepšenou sáláním motoru. Citovat
DJ Odesláno 13. červenec 2004 Autor Odesláno 13. červenec 2004 Teploměr je umístěný v pravém zrcátku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.