Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím lidičky.

Pár takových hloupých dotazů:

Asi před měsícem jsem vzal 406 z bazaru (dovoz z Německa) a dostal k ní 2 klíče (jeden s DO a druhý bez). V manuálu, který jsem získal teprve nedávno, jsem se dočetl, že jsem ke klíčům měl dostat taky kartičku s kódem na DO. Ta však aspoň podle prodejce už neexistuje protože původní majitel ji už prý k autu nedodal.

Otázky

1. Je velké riziko, že tu kartičku může někdo jakýmkoliv způsobem zneužít? Mám se bát?

2. Když budu náhodou potřebovat vyrobit duplikát klíče s DO nebo i bez, vyrobí mi ho i bez té kartičky a za jakou cenu?

3. Dá se ta kartička nějakým způsobem znovu získat (např přímo od výrobce po zaslání VIN, dokladů o vlastnictví atd.)?

4. Existuje nebezpečí, že např. při poruše nebo výměně řídící jednotky mi to auto díky absenci kódu nepojede?

Prosím poraďte. Předem díky. Cvalda

Odesláno

1. Väčšia polovica áut z druhej ruky tie kartičky nemá, väčšinou z dôvodu zapatrošenia alebo majitel ju jednoducho zabudne dať k autu.

2. Priamo v peugeote ti to vedia vyrobiť podľa vin kódu auta, myslím, že sa to rieši priamo cez peugeot francúzko. Cena kľúča záleží od toho či chceš obyčajný alebo s dialkovym ovládaním. Odomňa chceli na 306 minulý rok 4500sk za kľúč s DO. Ci máš kartičku alebo nie cenu by to nemalo meniť.

3.?

4. Kód na na kartičke určuje tvar kľúča a nakódovanie imobilizéru, ale to neviem na isto

Odesláno

kodova karta se da vystavit znovu v Peugeotu, cena je 1600Kc, slouzi pro pristup do menu diagnostiky a bez ni se nedaji programovat klice do ridici jednotky, pokud nebyla dodana k autu, jiste riziko zneuziti tam je, vetsinou se doporucuje nechat nahrat do pameti RJ znovu vsechny cipy v klicich, cimz se vymazou kody pripadnych dalsich klicu, ktere by eventuelne byly ve vlastnictvi nekoho ciziho a se kterymi by si pro auto mohl prijit

[upravil dne 16/7/09 Ferry]

Odesláno
Původně zaslal: dubravap

Kódová karta sa zoženie cez Peugeot servis. Buď plastová-tá je drahá, alebo papierová s natlačeným kódom-tá stála 100.-SK.

Peter

Plastovka v ČR něco přes 1500,- a papírová 78,-. :mrk

Těžko říct kolik si řeknou za zjištění kódu samotnýho nebo jestli to je v ceně. :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...