Georginho_cz406 Odesláno 14. srpen 2009 Odesláno 14. srpen 2009 Jak ve světlech? A homologace nic?! Nee, dělám si srandu, je to koneckonců každýho věc, ale tady nepochodíš. Spíš hledej v tuningu Citovat
foxo Odesláno 14. srpen 2009 Odesláno 14. srpen 2009 Původně zaslal: Georginho_cz406 Tý jo asi jsi mě překecal do kulatých. A nešli by až na úroveň mlhovek? Ve stejné horizontální rovině? klidne slo, ale snazil sem sa to co najvic dat do stran, takze preto sem to dal tak vissi. Ale ked si to tak pozeram, tak dalsi cm hore-dole, dal bych to, jak pises, v rovnakej rovine s mlhovkama, ale ja uz to mam, jak mam, a menit nemozem, lebo ich mam zapustene do tej mrizky, a potom by tam byla dira jak Brno. Citovat
foxo Odesláno 14. srpen 2009 Odesláno 14. srpen 2009 Původně zaslal: bure_406 paradni ta kulata svetelka foxo btw. navod+ostatni balast, jak to cele zapojit tak, aby po nastartovani ta kulata ocicka se rozezhnula, po vypnuti motoru zhasla a zaroven, aby se automaticky zhasinala a zas zacala svitit podle toho kdyz zapnu a zas vypnu potkavacky (jen pri nastartovanem motoru), je soucasti baleni tech ocicek nebo se mam radeji sverit do rukou odbornika ? [upravil dne 11.8.2009 bure_406] no musis kupit LED aj s tym \"balastem\", a ten sa postara o to, aby slo vse tak, jak si pisal. Vecsinu to byva oznacene jako typ 2. V temto pripade mas montaz velmi jednoduchu. Namontujes svetla, no a zapojis drat+ na baterku, - na baterku, a oraznovy kablik na obrisovku. To je cele. Zajtra nafotim, aby si mal nejaky ten prehled. Citovat
foxo Odesláno 14. srpen 2009 Odesláno 14. srpen 2009 Původně zaslal: brslen hele mate nekdo ty ledky primo ve svetlech? vim co myslis. Mam pokusne svetla, a aj sem to tam skusal dostat, ale musel bych ten chromovy plast pod parabolu hodne upravovat, no a pak by mi zase zavadzali pred dalkovyma. Obdelnikove by tam sice vesli, ale myslim, ze STK a policie by ti na to povedali svoje... Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 To jo, je to zásah do homologovaného světla :-) Zítra mi příjdou kulaťáky, tak se na ně těším :-) Citovat
foxo Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 tak to sem rad, ze sem sem dotahel dobry napad s tyma kulatyma ledkama :D:D Citovat
brslen Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 Původně zaslal: Georginho_cz406 Jak ve světlech? A homologace nic?! Nee, dělám si srandu, je to koneckonců každýho věc, ale tady nepochodíš. Spíš hledej v tuningu Jen me zajima jak to vypada. Citovat
brslen Odesláno 18. srpen 2009 Odesláno 18. srpen 2009 Původně zaslal: foxo Původně zaslal: brslen hele mate nekdo ty ledky primo ve svetlech? vim co myslis. Mam pokusne svetla, a aj sem to tam skusal dostat, ale musel bych ten chromovy plast pod parabolu hodne upravovat, no a pak by mi zase zavadzali pred dalkovyma. Obdelnikove by tam sice vesli, ale myslim, ze STK a policie by ti na to povedali svoje... Asi by to neproslo,ale mohlo by to vypadat pekne Citovat
foxo Odesláno 24. srpen 2009 Odesláno 24. srpen 2009 Původně zaslal: Georginho_cz406 To jo, je to zásah do homologovaného světla :-) Zítra mi příjdou kulaťáky, tak se na ně těším :-) tak kde teda su?? foto please.... Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 25. srpen 2009 Odesláno 25. srpen 2009 Mám ty samé co ty :-) 4 diodové :-) Jen jsem je dal do té černé linky níž o jednu příčku, aby byli ve stejné rovině jako mlhovka. Ještě je více zapustím do té mřížky, protože z boku vystupuje spodní část drl světla. No a pak vezmu černý plast a vyrobím si schránečku pro to světlo. Jen kulatou díru s nasazeným a navařeným tubusem (Tubus dozadu) a tu část, kde je kulaté světlo drl překryju. Vyfotím pak s tím překrytím, jenže to budu dělat až na novém nárazníku. prozatím (na starém nárazníku) mi to stačí takto :-) Citovat
Michael coupé Odesláno 28. říjen 2009 Odesláno 28. říjen 2009 nemáte někdo foto dsvětel na 607?Za foto díky. Citovat
martin155 Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Tak a mám to. Namontoval jsem si světla (kulatá průměr 90mm), mezi nimi mám 63cm a na technický mi řekli ať si to předělám. My tady totiž všichni ignorujeme jeden rozměr z vyhlášky a to je max 400mm od obrysu vozidla. Přibližně to zjistíte když dáte kola rovně, přiložíte k nim laťku a změříte vzdálenost světla od latě plus by se měli připočíst tak 3cm na blatníky. Všechny fotky co tu jsou to nemaj šanci splnit. Kdekoliv v mřížce se to ani splnit nedá. takže jedině zařezat do nárazníku, nebo pod mlhovky ale tam je zas na hraně výška nad vozovkou....tak a co teď s tim. Citovat
Edison Odesláno 10. květen 2010 Odesláno 10. květen 2010 Původně zaslal: Burisek no nevím,mě známej z STK řekl po tom co to proměřil ,že to mám OK tak to řešit nebudu...,a cajti když si to budou chtít změřit tak ať si měří co chtějí.... dlabu na to je to tam a řezat kvůli pár cm nárazník rozhodně nebudu... Kašli na to, co Ti kdo nakuká... Ať si to je kdo chce... Udělej to podle předpisu. Tím se pak můžeš ohánět. Citovat
f3Rd@ Odesláno 12. květen 2010 Odesláno 12. květen 2010 Původně zaslal: Hauke Ivo Někde jsem tu četl že se přes relátka dá dodělat denní svícení potávacích světel, i v sekci download jsem na to našel schéma, tak se chci zeptat kam s nima? Da se dodelat aut. rozsveceni svetel -sviti predni a zadni svetla bez palubky. http://www.peugeot-club.com/index.php?co=novinky/clanek.php&id=299 Citovat
Michal.B Odesláno 20. listopad 2010 Odesláno 20. listopad 2010 zdarec,mužete mi někdo poradit kam zapojit drat aby se LED rozsvitili po zapnuti kličku? Citovat
Ericce Odesláno 21. listopad 2010 Odesláno 21. listopad 2010 to to už radši přes relé zapoj na dobíjení. to se ti pak budou rosvícovat po nastartováni, ale když chceš tak bych to asi řešil od spínačky. hledej kábel na kterým se ti objeví po otočení klíčku do I.polohy objevy + Citovat
Guest Marthas85 Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 koupil jsem tyto světla http://aukro.cz/drl-denni-sviceni-2x8-led-homologace-b115-automat-i2991225851.html kam mám zapojit červený drát? Citovat
Qcko Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Ak je cerveny drat na 12V po zapnuti klucika, tak ja som to natiahol priamo z poistiek v motorovom priestore (velke konektory so zaistenim), premeraj si ich na ktory ide napatie po zapnuti klucika a hod tam odbocku Len to su nejake divne svetla, aby si s nimi nemal problemy, nikde nevidim zlty drat na pripojenie k parkovackam:myslim [upravil dne 9/2/13 15:04 od Qcko] Citovat
Qcko Odesláno 9. únor 2013 Odesláno 9. únor 2013 Auto som uz bohuzial predal:( ... ale ak mas merak tak to je zalezitost na 30 sekund Je to hned ten box za akumulatorom a tie konektory su tam len 2 ak si dobre pamatam, napajal som to z toho ktory ma hrube cervene draty...mam pocit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.