Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec lidičky.Může mi někdo poradit jak je to s automatický zavíráním oken po zamknutí.Něco málo jsem tu našel a dělal přesně podle návodu nic.Nebo mi snad něco schází:myslim Mám 307 r.v.2003.Díky za odpověď:papa

Odesláno

tak to muzu taky potvrdit, ale zrovna vcera se mi stalo, ze jsem mel otevreny vsechna ctyri okna a leve zadni se mi automaticky nezavrelo. zjistil jsem to az kdyz jsem se vratil k autu. Nastesti mi z nej nic nezmizelo. Takze pozor na to.

Odesláno
Původně zaslal: majky5

Mě to práve nejde.Držel jsem ho až 15 vteřin a vůbec nic.Mám jen přední a ani jedno nevyjede.

Táto funkcia je len pri 307 vybavených alarmom a superuzamykaním. Vtedy stačí podržať tlačítko na DO 3-5 sekúnd a okná sa zavrú.

Odesláno

alarm nemám,dovírání oken přez centrál ano. Pokud ti to nejde,je možný,že by to šlo povolit v bsi pod kolonkou volby zákazníka:)

Odesláno

skus tento postup...mne sa to stava ked odpojim baterku..potom treba okna \"nakalibrovat\"

1.klucik v zapalovani do polohy 1(svieti kontrolka baterky)

2.stiahni okna celkom dole a stale drz spinace asi 2-3s(zacujes cvaknutie relatok)

3.vytiahni okna hore a stale drz spinace hore asi 2-3s(znova cvaknutie)

4.potom stiahni okna a skus zamknut auto a drz tlacidlo zamykania 3-5s

PS: rv2001 a nemam alarm

[upravil dne 15/7/09 shark734]

Odesláno

ahoj mám 307 viz podpis a taky mi to nefungovalo, když jsem byl na diagnostice PC aby mi zapojili denní světla tak mi to v

tom povolili a už to funguje. Divili by jste se co všechno se dá zapnout jen díky diagnostice.

(vytahování oken při zamčení, automatický zámek auta, světla, auto stěrače atd.)

Teď už mám plnohodnotné SWčko se všemi funkcemi co má mít :-)

Odesláno
Původně zaslal: foto1977

ahoj mám 307 viz podpis a taky mi to nefungovalo, když jsem byl na diagnostice PC aby mi zapojili denní světla tak mi to v

tom povolili a už to funguje. Divili by jste se co všechno se dá zapnout jen díky diagnostice.

(vytahování oken při zamčení, automatický zámek auta, světla, auto stěrače atd.)

Teď už mám plnohodnotné SWčko se všemi funkcemi co má mít :-)

A čo sa ešte dá zapnúť???

• O 1 rok později...
Odesláno
Původně zaslal: majky5

Mě to práve nejde.Držel jsem ho až 15 vteřin a vůbec nic.Mám jen přední a ani jedno nevyjede.

Táto funkcia je len pri 307 vybavených alarmom a superuzamykaním. Vtedy stačí podržať tlačítko na DO 3-5 sekúnd a okná sa zavrú.

Tiez mi to robi a neviem ze by som mal alarm alebo super uzamykanie.. ako to zistim?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...