Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kolísání otáček 800-1000ot/min JEN u studeného motoru - 2.0HDi 66kw, je to DRV ventil? - neVYŘEŠENO

Recommended Posts

Odesláno

a co to stojí nové? nebo jestli má cenu shánět třeba z vrakáče. Dělá to vždy jen při studeném startu a po cca 400m když zastavím, tak ho drží normálně, auto nechcípá, jede normálně, vyloženě mi to nevadí, spíš mi de o to aby se z toho nevyklubala nějaká větší závada

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Radek 306

auto mi začalo za studena trochu škubat, tak jsem to začal řešit a byl to vadný snímač teploty chladící kapaliny, takže VYŘEŠENO, třeba to někomu pomůže

myslis to zelene cidlo na boku motora, co?

Odesláno
Původně zaslal: Radek 306

já ho měl modré, ale je na boku

ono ty cidla su tam 3. Modre, hnede, zelene. Zelene dava info ridici jednotke, modre dava info budikom, a hnede............ to uz si nepamatuje, ale cakom to tu nekde pisal, tak sem teraz chytry :D

Odesláno

Mam ten samy problem.. co ty otacky prevazne pri studenym motoru hopsaji mezi 800-1000ot a i bez problemu to samo chcipne ted po ceste dom.. cca 20km 2x ve meste... super...

muzu se zeptat jak poznam jestli je to taky to teplotni cidlo nebo drv ventil bo co? bo diagnostika neco povi... ? at nekupuju to co mam v poradku...

Odesláno

tak už ten volnoběh zase zlobí, zdá se že to čidlo nebyl zdroj problému, takže teďka nechám přeměřit vstřiky a pak teda asi přijde v úvahu výměna toho regulátoru tlaku na čerpadle :(

Odesláno

myslim ze se mi take objevil tento problem kolisani otacek pri startu studeneho motoru..cca po 30sec az minute je to pryc a taky mam problem s teplotou chlazeni ale jak tady ctu kdyz vyresim chlazeni tak asi nevyresim to kolisani:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: Chepp

mno ja mam prioritne problemy s otackama.. ktere obcas nezmizi ani za cely den.. dnesk atreba ok.. ale buh vi...

jaky mas problem s teplotou chlazeni?

tam mi nejak kolisa rucicka teploty chladici kapaliny.a vzdy pri startu blika stopka ale jak jsem to tu cele precetl tak to muze byt mozna i tema otackama, fakt nevim.stejne to vypada ze ted servis navstivit budu muset:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...