Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Dlažba na plech. VYRIEŠENÉ

Recommended Posts

Odesláno

Keďže tu sú členovia rôznych profesií potrebujem poradiť s nasledovným problémom.

V miestnosti som položil klasickú dlažbu z kociek 30x30cm. V strede miestnosti je však plech cca 100x70cm ktorý prekrýva šachtu. Ten som zatiaľ obložil len dookola. Rád by som však mal dlažbu aj tam. Problém však je, že potrebujem prístup do šachty (veľmi zriedka) a plech, ktorý ju prekrýva, pruží ak sa naňho postaví statný chlap. Takže mám obavu, že pri nalepení bežným spôsobom na plech dlažba opadá resp. popuká.

Napadá niekoho ako to vyriešiť?

[upravil dne 18.7.2009 Marky]

Odesláno

Tak to nepôjde, neviem ako by som ho tam upevnil. Terajší plech je osadený do takého rámu okolo šachty. Myslel som skôr nejak vystužiť plech alebo možno existuje lep, ktorý znesie určitý ohyb - v strede plechu cca 1cm.

Odesláno

v týdle tloušťce bych dovnitř dal dráty nebo nějakou kulatinu a do kříže,a prosypal jemnym kamínkem,přece jen je to docela slabý na nosnost

jetli je to silnej plech,tak zespoda navařit do kříže z trubek rám

[upravil dne 12.7.2009 vendi.stejskal]

Odesláno

Ten plech má hrúbku cca 3-4mm a sedí na otvore zhora. Teraz keď je obložený tak okolitá dlažba vyčnieva práve o hrúbku dlažby a niečo nad ním. Čiže plech je momentálne pod urovňou terénu asi o 6mm.

[upravil dne 12.7.2009 Marky]

post-0-14109608252563_thumb.jpg

Odesláno

Tady bych to řešil tim vystuženim zespoda,přivařit nějakou trubku do X a z rohu do rohu,jednu v celku,to musí držet a navrch se dlažba vejde?mám pocit,že je tloušťa dlažby 6-10 mm,kam dáš lepidlo?:myslimminimálně o 3 mm se ti to zvedne

[upravil dne 12.7.2009 vendi.stejskal]

Odesláno

Vojde je to urobené tak na hrúbku dlažby plus nejaké ot lepidlo.

Existuje nejaká alternatíva? Použiť miesto dlažby niečo iné v podobnej farbe, nejakú gumu alebo čo, pozor nie obyčajné lino to tam už bolo a nerobilo dobrotu.

Odesláno

Linom to bolo pôvodne prekryté celé teda aj to kde je dlažba. Keďže podlaha tam nebola rovná celé sa to nadúvalo, naťahovalo, proste vyzeralo zle.

Existuje taká hrubá \"elektrikárska\" guma vhodnej hrúbky, ale tá je tušim len čierna?:myslim

[upravil dne 12.7.2009 Marky]

Odesláno

To by bola jedna z možností.

Čo to lepidlo? Treba nejaké špeciálne aby držalo na plechu? Mne prišlo, že keď mi to tam náhodou kvaplo tak to išlo odlúpnuť celkom ľahko.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...