Gymor Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Zdravím všechny. Potřeboval bych poradit ohledně seřízení ruční brzdy. Nemůžu nějak doladit pravou stranu. Když zastavím v kopci a zatáhnu ručku, tak se mi pravá zadní strana přizvedne a z toho usuzuju, že to buď nebrzdí a nebo málo. Zespoda jsem našel pouze doštelování na levou stranu. Víte někdo jak na to? Díky. Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 myslí tím,že systém je jako u kotoučovek 406--sundáš kolo,na kotouči sundáš gumovou záslepku a přes tu díru seřídíš pakny (vzdálenost). dej si hledání--je tu i foto Citovat
pro-fil Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 mi se ruční brzda při zatažení nechtěla vracet. Lanka byla zatuhlá. Výměna mně stála 2500,- Citovat
Gymor Odesláno 13. červenec 2009 Autor Odesláno 13. červenec 2009 Žádná gumová záslepka tam není. Dneska jsem zajel na rampu a zjistil jsem, že se nevrací táhlo na brzdiči. Prostříkáno, rozběháno a už to maká tak jak má. Díky všem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.