Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, nedávno jsem koupil svou 406 a prý je dobré nechat si zkontrolovat nebo vyměnit rozvody.

Na kolik to může vyjít, když budou měnit vše, co se na rozvodech mění.

A co všechno se vlastně mění ?

Mohu si to nějak zkontrolovat i sám ?

Zkoušel jsem podobné téma hledat v konferenci, ale neúspěšně...

Předem díky za odpovědi ;)

M.

Odesláno

neviem sem vložiť odkaz, ale daj si cez hladanie \"ceny rozvodů\" a je tam vlákno kde člen pp205 na začiatku priebežne dopisuje; typ motoru, čo všetko by sa malo vymeniť, koľko stojí materiál a koľko robota. Mení ich on osobne

Odesláno

nechej si to vymenit v Ricaru ve Staré Vsi nad Ondřejnicí--jsou Autofrance,dělají to denně a za slušnou cenu,dej novou i vodní pumpu!!!--ráno auto dáš,k obědu hotové...:papa

Odesláno
Původně zaslal: ozzy1956

nechej si to vymenit v Ricaru ve Staré Vsi nad Ondřejnicí--jsou Autofrance,dělají to denně a za slušnou cenu,dej novou i vodní pumpu!!!--ráno auto dáš,k obědu hotové...:papa

OK, zkusim tam zitra zajet. Ty jsi u nich něco nechával dělat ? Nebo jsi majitel a děláš si reklamu :D ??

Odesláno

majitel bohužel nejsem :D, jsem mako jako pako :D,ale dělali mi více věcí--včetně rozvodů-- a OK. Zavolej tam,mají i dobré ceny náhr. dílů...

OK, díky za doporučení. Zítra tam zavolám. A máš třeba zkušenosti s Auto Tichý z Vítkovic? prodávají a servisujou taky Pažoutky. Měl bych to tam blíže....

Odesláno
Původně zaslal: martin.holub

majitel bohužel nejsem :D, jsem mako jako pako :D,ale dělali mi více věcí--včetně rozvodů-- a OK. Zavolej tam,mají i dobré ceny náhr. dílů...

OK, díky za doporučení. Zítra tam zavolám. A máš třeba zkušenosti s Auto Tichý z Vítkovic? prodávají a servisujou taky Pažoutky. Měl bych to tam blíže....

udělají to taky samozřejmě--ale cena práce jednou tolik...:o

Odesláno

Původně zaslal: martin.holub

udělají to taky samozřejmě--ale cena práce jednou tolik...:o

Máš s tím osobní zkušenost, že mají drahou práci ?? :nevim

Odesláno

u ticheho jsme servisovali nekolik let partnery .... je to oficialni autorizovany peugeot (ted uz i citroen) servis...

tzn. se vsemi zapory i klady, ktere k autorizaku patri :D

jinak ja ted sevisuji u chodury www.autochodura.cz, je to partner klubu, pokud jsi radny clen mas 10% slevu na dily a 10% i na praci.... ja ho vyuzivam taky proto, ze tam necham auto a sednu do jejich .... bez auta se neobejdu..

[upravil dne 13/7/09 BV406]

Odesláno
Původně zaslal: BV406

u ticheho jsme servisovali nekolik let partnery .... je to oficialni autorizovany peugeot (ted uz i citroen) servis...

tzn. se vsemi zapory i klady, ktere k autorizaku patri :D

jinak ja ted sevisuji u chodury www.autochodura.cz, je to partner klubu, pokud jsi radny clen mas 10% slevu na dily a 10% i na praci.... ja ho vyuzivam taky proto, ze tam necham auto a sednu do jejich .... bez auta se neobejdu..

[upravil dne 13/7/09 BV406]

Zítra jsem tam objednany (U Chodury) na výměnu rozvodů. Blbý je že už měsíc čekám na členskou kartičku a pořád ji nemám. Myslíš, že nějak ukecám tu slevu 10% (cca 600,- ) ??

[upravil dne 14/7/09 martin.holub]

Odesláno
Původně zaslal: BV406

hmm, to je blbe, toz to nevim .... zkus zkontaktovat nekoho z vedeni klubu ...

nemas aspon na aute nejakou znacku klubu ? to by mozna pri ukecavani pomohlo :)

no zkoušel jsem poslat email a dokonce i volat na mobil Ing. Tomášovi, který kartičky vystavuje, ale zatím žádná odezva .... :-( tak se bohužel budu muset se slevou rozloučit ..... :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Kontaktoval jsem pana Choduru a ví o tobě , takže bez obav:papa

pak poreferuj jak jsi byl spokojen

Takže jsem si u Chodury právě vyzvedl auto (slevu mi započítali - díky moc !!!), komplet rozvody i s vodní pumpou za 4920,- , to je ZADARMO !!! :-) Určitě tam budu chodit i s dalšíma opravama - kterých doufám moc nebude. Opravdu PROFI jednání, velmi rychlá práce ( v 8:00 jsem tam auto nechal , ve 11:45 už slečna volala, že je to hotové ).

Prostě doporučuji všem - AUTO CHODURA Šenov :-)

:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...