martin.holub Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Ahoj, nedávno jsem koupil svou 406 a prý je dobré nechat si zkontrolovat nebo vyměnit rozvody. Na kolik to může vyjít, když budou měnit vše, co se na rozvodech mění. A co všechno se vlastně mění ? Mohu si to nějak zkontrolovat i sám ? Zkoušel jsem podobné téma hledat v konferenci, ale neúspěšně... Předem díky za odpovědi M. Citovat
marko306 Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 neviem sem vložiť odkaz, ale daj si cez hladanie \"ceny rozvodů\" a je tam vlákno kde člen pp205 na začiatku priebežne dopisuje; typ motoru, čo všetko by sa malo vymeniť, koľko stojí materiál a koľko robota. Mení ich on osobne Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 nechej si to vymenit v Ricaru ve Staré Vsi nad Ondřejnicí--jsou Autofrance,dělají to denně a za slušnou cenu,dej novou i vodní pumpu!!!--ráno auto dáš,k obědu hotové... Citovat
marko306 Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 to čo tam má pp205 to WP, to nie je skratka na Wather Pumpe, alebo jak sa to po anglicky píše? Citovat
martin.holub Odesláno 12. červenec 2009 Autor Odesláno 12. červenec 2009 Původně zaslal: ozzy1956 nechej si to vymenit v Ricaru ve Staré Vsi nad Ondřejnicí--jsou Autofrance,dělají to denně a za slušnou cenu,dej novou i vodní pumpu!!!--ráno auto dáš,k obědu hotové... OK, zkusim tam zitra zajet. Ty jsi u nich něco nechával dělat ? Nebo jsi majitel a děláš si reklamu ?? Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 majitel bohužel nejsem , jsem mako jako pako ,ale dělali mi více věcí--včetně rozvodů-- a OK. Zavolej tam,mají i dobré ceny náhr. dílů... Citovat
martin.holub Odesláno 12. červenec 2009 Autor Odesláno 12. červenec 2009 Původně zaslal: ozzy1956 majitel bohužel nejsem , jsem mako jako pako ,ale dělali mi více věcí--včetně rozvodů-- a OK. Zavolej tam,mají i dobré ceny náhr. dílů... OK, díky za doporučení. Zítra tam zavolám. A máš třeba zkušenosti s Auto Tichý z Vítkovic? prodávají a servisujou taky Pažoutky. Měl bych to tam blíže.... Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Původně zaslal: martin.holub Původně zaslal: ozzy1956 majitel bohužel nejsem , jsem mako jako pako ,ale dělali mi více věcí--včetně rozvodů-- a OK. Zavolej tam,mají i dobré ceny náhr. dílů... OK, díky za doporučení. Zítra tam zavolám. A máš třeba zkušenosti s Auto Tichý z Vítkovic? prodávají a servisujou taky Pažoutky. Měl bych to tam blíže.... udělají to taky samozřejmě--ale cena práce jednou tolik... Citovat
martin.holub Odesláno 12. červenec 2009 Autor Odesláno 12. červenec 2009 Původně zaslal: ozzy1956 Původně zaslal: martin.holub Původně zaslal: ozzy1956 majitel bohužel nejsem , jsem mako jako pako ,ale dělali mi více věcí--včetně rozvodů-- a OK. Zavolej tam,mají i dobré ceny náhr. dílů... OK, díky za doporučení. Zítra tam zavolám. A máš třeba zkušenosti s Auto Tichý z Vítkovic? prodávají a servisujou taky Pažoutky. Měl bych to tam blíže.... udělají to taky samozřejmě--ale cena práce jednou tolik... Máš s tím osobní zkušenost, že mají drahou práci ?? Citovat
ozzy56 Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 ty znáš LEVNY autorizovaný servis Peugeot ???:o:roll Citovat
BV406 Odesláno 13. červenec 2009 Odesláno 13. červenec 2009 u ticheho jsme servisovali nekolik let partnery .... je to oficialni autorizovany peugeot (ted uz i citroen) servis... tzn. se vsemi zapory i klady, ktere k autorizaku patri jinak ja ted sevisuji u chodury www.autochodura.cz, je to partner klubu, pokud jsi radny clen mas 10% slevu na dily a 10% i na praci.... ja ho vyuzivam taky proto, ze tam necham auto a sednu do jejich .... bez auta se neobejdu.. [upravil dne 13/7/09 BV406] Citovat
martin.holub Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 Původně zaslal: BV406 u ticheho jsme servisovali nekolik let partnery .... je to oficialni autorizovany peugeot (ted uz i citroen) servis... tzn. se vsemi zapory i klady, ktere k autorizaku patri jinak ja ted sevisuji u chodury www.autochodura.cz, je to partner klubu, pokud jsi radny clen mas 10% slevu na dily a 10% i na praci.... ja ho vyuzivam taky proto, ze tam necham auto a sednu do jejich .... bez auta se neobejdu.. [upravil dne 13/7/09 BV406] Zítra jsem tam objednany (U Chodury) na výměnu rozvodů. Blbý je že už měsíc čekám na členskou kartičku a pořád ji nemám. Myslíš, že nějak ukecám tu slevu 10% (cca 600,- ) ?? [upravil dne 14/7/09 martin.holub] Citovat
BV406 Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 hmm, to je blbe, toz to nevim .... zkus zkontaktovat nekoho z vedeni klubu ... nemas aspon na aute nejakou znacku klubu ? to by mozna pri ukecavani pomohlo Citovat
martin.holub Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 Původně zaslal: BV406 hmm, to je blbe, toz to nevim .... zkus zkontaktovat nekoho z vedeni klubu ... nemas aspon na aute nejakou znacku klubu ? to by mozna pri ukecavani pomohlo no zkoušel jsem poslat email a dokonce i volat na mobil Ing. Tomášovi, který kartičky vystavuje, ale zatím žádná odezva .... :-( tak se bohužel budu muset se slevou rozloučit ..... Citovat
BV406 Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 tentokrat asi ano, ale ver mi, slevu uplatnis jeste mnohokrat Citovat
Pe.Tr Odesláno 15. červenec 2009 Odesláno 15. červenec 2009 Kontaktoval jsem pana Choduru a ví o tobě , takže bez obav:papa pak poreferuj jak jsi byl spokojen Citovat
martin.holub Odesláno 15. červenec 2009 Autor Odesláno 15. červenec 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Kontaktoval jsem pana Choduru a ví o tobě , takže bez obav:papa pak poreferuj jak jsi byl spokojen Takže jsem si u Chodury právě vyzvedl auto (slevu mi započítali - díky moc !!!), komplet rozvody i s vodní pumpou za 4920,- , to je ZADARMO !!! :-) Určitě tam budu chodit i s dalšíma opravama - kterých doufám moc nebude. Opravdu PROFI jednání, velmi rychlá práce ( v 8:00 jsem tam auto nechal , ve 11:45 už slečna volala, že je to hotové ). Prostě doporučuji všem - AUTO CHODURA Šenov :-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.