Medvěd Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Tak ode dneška prý cca do 20. srpna je uzavřena Veletržní ulice v úseku Dukelských hrdinů - Ovenecká (http://www.lidovky.cz/jizni-spojka-je-bez-kolon-problemy-budou-ve-veletrzni-ulici-pq4-/ln_praha.asp?c=A090711_141452_ln_praha_mel ). Pokud chcete mít v budoucnu nervy v klidu, doporučuju Letnou objet velkým obloukem. Osobně si myslím, že to bude fakt dobrej maglajs - plánované objízdné trasy to nepoberou ani náhodou. Citovat
subin Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Jedna technická,kudy se mám vyhnout,když denně dojíždím na Bubenskou? Citovat
Medvěd Odesláno 11. červenec 2009 Autor Odesláno 11. červenec 2009 Původně zaslal: subin Jedna technická,kudy se mám vyhnout,když denně dojíždím na Bubenskou? Odkud? Citovat
Medvěd Odesláno 11. červenec 2009 Autor Odesláno 11. červenec 2009 a) nechat auto někde u Kulaťáku a jet ktkem (Evropská, Muzeum, Vltavská) - nic moc komfort, ale určitě nejrychlejší a ve finále i psychicky nejsnesitelnější b) doskákat na křižovatku u tunelu a jet do Letohradské (Technické muzeum), tam auto zaparkovat v zelené zóně (10Kč/hod) a dojít pěšky c) zajet do M. Horákové, dojet na Strossmayerák a pak prokličkovat jednosměrkama [upravil dne 11/7/2009 Medvěd] Citovat
subin Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 Není Milady Horákové zákaz vjezdu? Citovat
Medvěd Odesláno 11. červenec 2009 Autor Odesláno 11. červenec 2009 Od Ovenecké až na poslední křižovatku na Strossmayerákem ještě včera nebyl - zákaz byl jen od pošty k Ovenecké a pak ten poslední úsek nad Strossem Citovat
subin Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 to: Pe.tr trochu z ruky::D:D:D:D:D [upravil dne 11/7/09 subin] Citovat
Medvěd Odesláno 11. červenec 2009 Autor Odesláno 11. červenec 2009 Původně zaslal: Pe.Tr subin : d) přes Kralupy To by si moc nepomohl, předpokládám, že díky téhle uzavírce ani Holešovičky nebudou úplně O.K. Totálně ucpané bude 100%ně okolí Výstaviště i Argentinská + nábřeží kpt. Jaroše. z druhé strany se ještě víc sekne Korunovační i M. Horákové od Strahovského tunelu (byť se nám často zdá, že už to víc nejde, myslím, že ještě budeme zírat - odhaduju že minimálně první týden než lidi začnou Letnou objíždět opravdu velkým obloukem se máme fakt na co těšit). [upravil dne 11/7/2009 Medvěd] Citovat
Vvitty Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 stejne uz vetsina lidi letnou objizdi... a co se znaceni tyka, u me pred barakem se meni kazdy tyden... zrovna dneska tady padnuly tri nakladni auta prenosnych znacek :-D a minuly tyden jedno... Citovat
Medvěd Odesláno 14. červenec 2009 Autor Odesláno 14. červenec 2009 Tak nakonec ten problém není tak horkej, včera i dnes odpoledne jsem jel kolem 17 hodiny z Černého mostu na Letnou a průjezdnost bych se nebál nazvat slovem SUPER - celá cesta do 20 minut. Citovat
subin Odesláno 14. červenec 2009 Odesláno 14. červenec 2009 Souhlasím s tebou,jen co jsem si všiml tak na nábřeží je to o trochu horší,ale i tak se to dá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.