Guest Ludweek Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 tak je to tu zase...ale tentokrat fakt nejde a nejde nastartovat starter se otaci ale motor nenaskoci...chytra knizka mi poradila rozdelovac, svicky popripade vstrikovani mel by pro me nekdo jeste nejakou radu??? nez to dam do servisu [Editován dne 12/10/04 Ludweek] Citovat
lexa Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 ;)Měl, nejbližší kovošrot, nebo zmínit se bezdomovcům oni už se postarají, nezbude ani ň. :D:D:mad: Citovat
Sepp Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Tak tohle znam - dokonce uz jsem to tu nekolikrat psal - Muzu te upozornit, ze jsem postupne menil AKB, Civku, svicky, kabely, ridici jednotku, steloval vstrikovac - a asi po peti navstevach v servisu /autorizovanem i neautorizovanem/ a asi po trech diagnostikach /hlasily bez zavad/, sla 306-ka z domu ) Takze Good Luck boy Citovat
Guest Ludweek Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 Napsán autorem Sepp Tak tohle znam - dokonce uz jsem to tu nekolikrat psal - Muzu te upozornit, ze jsem postupne menil AKB, Civku, svicky, kabely, ridici jednotku, steloval vstrikovac - a asi po peti navstevach v servisu /autorizovanem i neautorizovanem/ a asi po trech diagnostikach /hlasily bez zavad/, sla 306-ka z domu ) Takze Good Luck boy tak to si me kamo vubec nepotesil...sem se domluvim s rebikem ze pokud to nastartuju tak mu to hodim do servisu...snad nebude potreba toho tolik vymenit Citovat
Lucky Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 jen me tak napadlo. Tahle uz bude mit asi imobilizer v klicku, ze? Nemohlo by to byt tim? Jsem kdysi delal klice a nevedic toho, ze je v nich chip jsme nabyl dojmu, ze staci obycejny. A hadejte co - no jasne, motor tocil a tocil a prece se mu do prace samovolne nechtelo Citovat
PESEK79 Odesláno 8. červenec 2004 Odesláno 8. červenec 2004 No nevim jak funguje imobilizer na Peugeotech,ale kdysi jsem s nim mel problem na Feline a motor naskocil,ale hned chcipnul.... Citovat
Fusion Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 Immobilík teoreticky jo. Já to mám tak, že na centrálu zmáčknu otevřít a pokud do patnácti vt. neotočím do polohy start, nejde nastartovat. Pak ho musím zmáčknout znovu. Vypíná to benz. čerp. nebo něco tak se to chová jakoby nebyl benzín. A vono to začlo takto fungovat až roko potom co sem to koupil Teoreticky aji to palivový čerpadlo může být hin. To čerpadlo by mělo být slyšet pod zadním sedadlem při otočení do polohy start. Může to být cokoliv. Radši zkus vychytat blbosti než začneš něco měnit. Vono to pak dopadá jak to měl Sepp. Začne to alespoň bublat nekdy? btw: Sepp, to už se nikdy nenastartovalo? Citovat
Guest Ludweek Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 bublat to zacne...ale trva to asi pet minut nez naskoci cerpadlo pod zadni sedackou sem neposlouchal, ale v motorovem prostoru to neco delalo a to i po vytazenem klicku...nevim jestli to je v pohode...v kazdem pripade to bylo prvni siceni jako by to strikalo palivo do valcu a po asi dvou vterinach jakoby pretaceninejakyho budiku nekde z mist vahy vzduchu sem z toho magor...v kazdym pripade jakmile sem vcera nastartoval tak sem hrnul k vasendovi Citovat
Sepp Odesláno 9. červenec 2004 Odesláno 9. červenec 2004 Ale jo nastartovalo - teda alespon po dobu nez jsem to vrazil AAA-ckum :D Citovat
Garfield Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Napsán autorem Ludweek bublat to zacne...ale trva to asi pet minut nez naskoci cerpadlo pod zadni sedackou sem neposlouchal, ale v motorovem prostoru to neco delalo a to i po vytazenem klicku...nevim jestli to je v pohode...v kazdem pripade to bylo prvni siceni jako by to strikalo palivo do valcu a po asi dvou vterinach jakoby pretaceninejakyho budiku nekde z mist vahy vzduchu sem z toho magor...v kazdym pripade jakmile sem vcera nastartoval tak sem hrnul k vasendovi Tak jak to dopadlo? Co na to Vašenda, čím to bylo? Prosím prosím dej vědět, a? jsme zas o něco chytřejší! Citovat
Guest Ludweek Odesláno 3. září 2004 Odesláno 3. září 2004 tak po dlouhy dobe se k tomu o5 vracim 2 Garfield: tak v servise to nedopadlo..zadna diagnostika nic nezjistila tak sem se musel naucit to auto proste startovat..darilo se mi to celkem dobre...jednou protocit a hned na to zkusit to znovu s jemnym prislapnutim acceleration pedalu potom sem se nekde na webu docet v nejakych testech na K&N air filtr ze se muze stat po vymene filtru to co se prave stalo me...jiste ze sem tam mel narvanej konickej sport filtr znacky universal objednal sem tedy vlozku od K&N a namontoval ji spolu s tou ohavnou plastovou krabici z5 kam patri:) zprvu zadna zmena..potom sem jeste odpojil baterii (a znova pripojil:) )a od ty doby to je zase OK takze zaver zni...necpat do motoru nic co neni presne na danej typ auta mel sem s tim jenom problemy...sice to melo fakt vybornej zvuk ale za ty nervy to nestalo neodsuzujte me hned...chtel sem proste sportovni filtr aby auti lepe dychalo..ale vybral sem si nekvalitni sunt...priste uz to fakt neudelam Citovat
Guest Ludweek Odesláno 12. říjen 2004 Odesláno 12. říjen 2004 tak se k tomu musim o5 vratit s tim filtrem to evidentne nebylo presne ono...ted je auto v servise uz asi tyden...eletrikari nevedi jak se do toho dostat a ani autorizivanej peugeot servis se nemuze dostat do ridici jednotky...nemuze si z ni vytahnout zadny udaje..proste pakarna sem z toho uz na nervy...nevite nekdo nahodou kolik by me mohla stat nova RJ na 306 1.8 16V r.v. 97 ??? se pripravuju na nejhorsi Citovat
soundlovers Odesláno 12. říjen 2004 Odesláno 12. říjen 2004 najed si na srever www.autodiagnostika.cz jsou tam páni diagnostici machři-autorizované servisy at jdou do háje.....hoď tam dotaz a uvidíš...je to gratis... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 13. říjen 2004 Odesláno 13. říjen 2004 diky...stejne bych rad vedel cenu ty RJ pro nejehorsi pripady nevite nekdo?? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.