Radek.l Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Poradte mi .Za jízdy mi vypl motor a už jsem nenestartoval.V servise mě napojili na pc.a zjístili že řídící jednotka nereaguje.Vyskoušeli jsme náhradní klíče ,odpojit baterii ,taky nic poradte mi čím to může být .díky Presunuto ze sekce 407 do spravne sekce 406. Ferry [upravil dne 9/7/09 Ferry] Citovat
Dave_k Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 No pokud ŘJ neraguje ani na diagnostiku, tak asi šla do věčnejch lovišť nebo je problém někde na kabeláži. Chtělo by to jednotku vyndat a nechat u někoho napíchnout a pořádně ji prolustrovat jestli je opravdu kaput. Už asi pomalu sháněj po vrakáčích jinou. Nová pod 20t. nepůjde. Citovat
jkmtrnava Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 možno sprostá otázka: čo poistky na BSI? Citovat
Radek.l Odesláno 10. červenec 2009 Autor Odesláno 10. červenec 2009 V servise jim bylo divné že se mi to stalo za jízdy.Vypl motor a na pal.desce se zobrazila ikona imobilizeru.Tak nevím.Auto jsem si odtáhl domů a ted sháním nějakého odborníka co by se mi na to mrkl.Na pojistky jsem se díval. Citovat
jarco623 Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 presne toto iste sa stalo mne na aute,isiel som domov z garaze a uz skoro pred domom auto zacalo brzdit(motor) a ked som odstavil na krajnici tak uz neslo nastartovat svietila kontrolka imobilizeru,nevedel mi to nikto urobit bol som aj za taky ze im vravia odbornici do toho a ani si nepipli.nedalo sa ani pripojit na diagnostiku.nereagoval.nakoniec som auto odtiahol do peugeotu kde asi nahrali new imobilizer.a auto zatim ide ako ma!stalo ma to 3000sk.lebo som nemal kod imobilizera.tak mi ho objednalo za 500sk.a zvysne prachi isli na kontrolu kabelaze!ale taka kontrola ze ...... lebo stale mi to blbne.ale to je ina tema Citovat
Radek.l Odesláno 10. červenec 2009 Autor Odesláno 10. červenec 2009 Taky jsem měl auto v servisu Peugeot zkoušeli přehrávat klíče ty byli v pořádku.Problém prý bude asi v kabeláži nebo říd.jednotce.Auto jsem tam nenechal jinak bych se asi nedoplatil.Hledali by hledali při ceně 560/hod. Citovat
Přema Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 Kolik si za to celé vzaly??????? asi ne 500 co sem chtěl včera já za dia.....a to bych ještě k tomu autu dojel a ty to nemusel táhnout k Hruškovi..... Vidím to tak.....dia 1770,- + odtah takže tak za 3jku ti řekli že neví......to umím taky [upravil dne 10-7-09 Přema] Citovat
Radek.l Odesláno 10. červenec 2009 Autor Odesláno 10. červenec 2009 Za diagnostiku jsem zaplatil 600 a auto jsem si odtáhl domů sám tak ho mám v garáži a hledám kontakty. Citovat
Přema Odesláno 10. červenec 2009 Odesláno 10. červenec 2009 To ti ale asi nedělaly u hrušky že???? nebo to byl bočák.....potom ano......ta cena se samožřejmě dá Citovat
Radek.l Odesláno 11. červenec 2009 Autor Odesláno 11. červenec 2009 Jo dělali mi to Hrušky i s papírem ale dali mi 50%slevu protože vlastně nic nezjistili. Citovat
Radek.l Odesláno 17. červenec 2009 Autor Odesláno 17. červenec 2009 Tak auto už mám zpravené.Bylo špatné relle vedle řídící jednotky,nekomunikovalo mezi BSI a řídící jednotkou.Relle cca 500 kč. Citovat
Topka Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 Mám 2,0 Hdi 80Kw a včera jsem ho chcípl a už nenastartoval a nebzučí čerpadlo před startem může to být jen v elektrice nebo je kaput? Citovat
ozzy56 Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 zkus zmáčknout ten spínač pod kapotou--většinou červený u nádobky brzd. kapaliny Citovat
Topka Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 to jsem zkoušel a nic měřili jsme na tom snimači na čerpadle pod sedačkou napětí a neukazovalo to nic dneska to napíchnu na pc a snad něco ukáže. Ještě k tý elektrice ono to prej má dost malý napětí tak možná proto to nic neukázalo.Ten červenej knoflík mám zapnout s klíčkem v zapalování nebo to je jedno? Citovat
ozzy56 Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 ten knoflík je jedno,zda s klíčem nebo bez to napětí na konektoru čerpadla je jen několik vteřin po zapnutí klíčku--jeden zapíná klíček a druhý měří--jsou to ty silnější káblíky v konektoru,ty slabé jsou palivoměr jestli tam proud jde, je kaput čerpadlo Citovat
Topka Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 Dík za chvíli jedem na počítač tak snad to bude jen prkotina a ne nějakej ranec to by mě nas... tak zatim Citovat
Topka Odesláno 6. září 2009 Odesláno 6. září 2009 Tak a je to nic jsme nezjistili napsalo to akorát že není tlak nafty. A tot vše. Takže kluci zítra přeměří elektriku jestli tam jde proud a pak se uvidí. Ale asi nefunguje čerpadlo v nádrži. Ted jen zjistit čim to je.Však oni na to přijdou jsou to kluci šikovní. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.