loque Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Čo sa týka toho silentbloku pod motorom tak po výmene u mňa takisto výrazne klesol komfort jazdy Som bol z toho úplne mimo, predtým krásne tichučké a potom také tvrdé ako keby sedím v VW TDi čiastočne sa to podarilo vyriešiť výmenou zostávajúcich silentblokov na motore ale stav, ktorý bol pred výmenou toho prvého som už nedosiahol možno časom, ked sa vylagruje Citovat
BV406 Odesláno 7. srpen 2009 Autor Odesláno 7. srpen 2009 zdravim, uvedomil jsem si, ze jsem nenapsal pokracovani pribehu ... takze, v motoru uz jsou vymeneny vsechny silentbloky, byly dany produkty sasics, ktere se pry montuji od vyroby, ok, to by slo .... dale byly zkontrolovany svody k vyfuku a komplet potrubi ... neco bylo poopraveno, protoze pry byl vyfuk u motoru nejak divne nasponovany nebo co, nevim ... zkontrolovany rozvody, pry ok .... dokonce i demontovana remenice na klikovce, jestli uz neni vylagrovana, nebyla ... remenice drzi pevne a nehazi v celem spektru otacek (taky je nova-20000km) .... auto jsem sebral ze servisu a ... musim rict, ze po prvnich km jsem byl celkem nadsen, jelikoz doslo ke zlepseni urcite o 60% .... ovsem po najeti dalsich asi 2500 km uz mi pripada, ze jsem zase na cem jsem byl predtim ... uz opravdu nevim, co s tim muze byt .... pripadam si uz jako blazen jeste stale jsem nebyl na diag vstrikovacu, to az budu mit cas... CO JESTE NECHAT ZKONTROLOVAT ??? Citovat
MatrixChose Odesláno 7. srpen 2009 Odesláno 7. srpen 2009 Hlavně bych v tom nechal projet někoho kdo to auto fakt zná. Jinak mě po výměně spodního silentbloku auto při startu a chcípnutí dost zaklepe, ten desetiletej byl daleko lepší Citovat
BV406 Odesláno 8. srpen 2009 Autor Odesláno 8. srpen 2009 Původně zaslal: pp205 soft RJ ahoj, v jakem smyslu muze rj ovlivnit tvrdy chod motoru ? se rj nebylo nic delano co to auto mam ... myslis nejake ty vstriky a predvstriky nebo co ? a kde ten soft zkontrolovat, v pezotu ?? Citovat
BV406 Odesláno 8. srpen 2009 Autor Odesláno 8. srpen 2009 Původně zaslal: MatrixChose Hlavně bych v tom nechal projet někoho kdo to auto fakt zná. Jinak mě po výměně spodního silentbloku auto při startu a chcípnutí dost zaklepe, ten desetiletej byl daleko lepší jj, tim uz jsem si prosel, na to uz jsem si zvykl .... cely den s tim jezdil partner klubu, p. Chodura a na zaklade potvrzeni tech tvrdych rezonanci provedli vymeny silentbloku a zkontrolovali ty veci co jsem psal vyse ... ty rezonance se objevuji nejvice pri akceleraci, nejlepe jsou citelne pri zatizenem aute a jeste do kopce, nejedna se o vibrace, ale o takove rezonance, ktere prostupuji do cele kabiny, citim je na pedalech, na volantu, v sedacce, na palubce atd ... pri deceleraci je klid ... vypozoroval jsem, ze kdyz protocim motor bez spojky, tak se mi zda, ze je vse v poradku, rezonance jsou minimalni nebo zadne .... muze byt treba nejak prevodovka v haji (ale zase z niceho nic) ??? Citovat
pp205 Odesláno 8. srpen 2009 Odesláno 8. srpen 2009 Původně zaslal: MatrixChose Hlavně bych v tom nechal projet někoho kdo to auto fakt zná. Jinak mě po výměně spodního silentbloku auto při startu a chcípnutí dost zaklepe, ten desetiletej byl daleko lepší tohle se stava kdyz je obracene v pripade ze si ho dal logicky, tak to je blbe :-) Citovat
BV406 Odesláno 8. srpen 2009 Autor Odesláno 8. srpen 2009 musim se choseho zastat .... ja mam ten spodni taky dany dobre, schvalne ho jeste kontrolovali a auto se mi taky zatrepe Citovat
navaho Odesláno 8. srpen 2009 Odesláno 8. srpen 2009 já teď čekám až mi dojde řídící vstřik odešel mi dávkoval mi moc nafty do válce a přesne se ozýval ten tvrdý cinkavý zvuk a dost to hulilo ale já mám 1,9 td Citovat
Radek 306 Odesláno 12. srpen 2009 Odesláno 12. srpen 2009 nevím jestli jsi kontroloval, ale může to dělat kloub poloosy u převodovky, minulý týden ho kamarád měnil a dělalo mu to jak píšeš, prachovka byla v pořádku, ale i tak se do kloubu dostala voda, trochu vyreznul a při záběru jakoby přeskakoval.. Citovat
BV406 Odesláno 20. srpen 2009 Autor Odesláno 20. srpen 2009 zdravim, da se z toho neco vycist ?? je to vysledek diag motoru, byl jsem na ni predevcirem ... otacky: 835 ot/min synchronizace vackoveho hridele s klikovym hridelem: Ano mereny tlak paliva: 306 bar rozdil mezi zmerenym tlakem paliva a pozadovanym tlakem paliva: 2 bar RCO regulator tlaku paliva: 18% pozadovane vstrikovane mnozstvi (davka): 12 mm3/zdvih korekce dodavky vstrikovace 1: -0,43 mm3 korekce dodavky vstrikovace 2: 1,53 mm3 korekce dodavky vstrikovace 3: -1,06 mm3 korekce dodavky vstrikovace 4: -0,04 mm3 napeti vstrikovacu: 80,2 V mereny prutok vzduchu: 229 mg/vstrik RCO elmag. ventilu EGR: 80% RCO elmag. ventilu EGR: 36% bohuzel uz ti umelci neudelali korekce pri vyssich tockach ... nevim, asi mi spatne porozumeli .. Citovat
brutall Odesláno 20. srpen 2009 Odesláno 20. srpen 2009 ten čtvrtej vstřikovač je nějakej ve prdeli a dohání to(ho) ten druhej. Maká zaněj, místo něj. Citovat
BV406 Odesláno 20. srpen 2009 Autor Odesláno 20. srpen 2009 dik jeste blby dotaz, ale ta synchronizace vackoveho a klikoveho hridele, to se jedna o rozvody, ze ? a tim padem jsou ok, ze ? ty ostatni hodnoty, myslis, ze jsou v norme ... [upravil dne 20/8/09 BV406] Citovat
BV406 Odesláno 24. říjen 2009 Autor Odesláno 24. říjen 2009 takze pratele trochu oprasuji toto tema ... novy poznatek ... jiz trikrat v posledni dobe se mi stalo, ze pri jizde vyssi rychlosti cca 130-140 se po nejake dobe, relativne kratke, zacne ozyvat duneni jako pri nahlem defektu pneumatiky ... takove dum dum dum ... v zavislosti na rychlosti je hlasitejsi ... necham dobrzdit motor plynule na 90 a duneni zmizi plynule do ztracena ... .. upozornuji: pneu je ok, disky plechy ok, stalo se mi to na letnich i ted na zimakach ... duneni se ozyva odnekud z pod auta, pokud vyloucim pneu, mohlo by se jednat o katalyzator ??? ci vubec vyfukovy system ??? to duneni se zda i jako kdyby rupnul vyfuk ... ale potrubi bylo nedavno kontrolovano ... mate nekdo podobnou zkusenost ? Citovat
foxo Odesláno 25. říjen 2009 Odesláno 25. říjen 2009 kazdopane vybrace a tvrdy chod moze spusobovat predvstrek. Ked je prilis velky, auto ide hodne tvrdo, no a ked je prilis maly, tak ide este tvrdsi, to pak dava take supy jak stary traktor. HDi ma pracovny vstrek rozdeleny na 3 doby: Predvstrek: zapaluje sa len male mnozstvo nafty, aby ve valci vznikla velka teplota, a palivo dodavane v hlavnem vstreku tak horelo rovnomerne. Hlavny vstrek: dodava hlavnu tlakovu silu na pist horenim, tzv. Dostrek: vstrekuje sa kvuli emisiam... Tyto 3 fazy vstreku sa deju velmi rychlo za sebu (v priebehu niekolkych stotin sekundy) Podla mna na stolici ti mali zistit, kolko nafty ide na kazdu fazu vstreku, ne len celkove mnozstvo na jeden pracovny cyklus vstrekovaca... Citovat
BV406 Odesláno 25. říjen 2009 Autor Odesláno 25. říjen 2009 dekuji za informace ... ted jeste nekde nekoho najit, kdo je schopen si s tim pohrat ... predpokladam, ze se to da nejak nastavit nebo co, zrejme asi pres bsi co ??? bohuzel zadneho hracicku, ktery by si na me cas udelal, neznam ... momentalne me spis znervoznuje ten problem popsany vyse, to duneni ... objevi se necekane od ticheho az po hlasite a pak zase do ztracena zmizi ... nejdriv jsem si fakt myslel, ze mam defekt, ale gumy byly ok ... momentalne jsem jeste ochoten zainvestovat novy katalyzator ... pokud nedojde k zadne zmene ... hledam skalu Citovat
kodajz Odesláno 27. říjen 2009 Odesláno 27. říjen 2009 zdááár, katalyzátor bych neměnil, maximálně se do něho kouknul a nebo ho rovnou odstranil. To dunění by chtělo slyšet, je to maras. Jinak já jsem konečně sehnal čas u mého mechanika, bude studovat mojeho Pežooota. Pak si můžeme dát scuka zase u Teska projet to. Citovat
BV406 Odesláno 27. říjen 2009 Autor Odesláno 27. říjen 2009 ok, no problem, klidne te provezu do fm a zpatky ... jen musim najit ten cas ... kdyz tak se ozvu na mobil [upravil dne 27/10/09 BV406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.