tino3 Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 Chcem sa spýtat,ci už niekto demontoval hagusy zo strechy 307SW .Tie krycie plasty mam vysedivene,vyzera to dost hnusne,tak by som to rad dat lakošovi,nech sa trocha pobaví. Nechcem to hned bez rozmysle pacit,aby som nemusel nakoniec zhanat nove. [upravil dne 8/7/09 tino3] Citovat
Ferry Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 delal jsem to na 406 a bude to urcite stejne i u 307, vyndat stropni svetla a jejich oblozeni, sundat madla ve strese, sundat slunecni clony, sundat tesneni vsech dveri v horni casti, sundat plastove oblozeni A B a C sloupku, opatrne odloupnout stropnici, to jde docela spatne, je prilepena a byva krehka a rada se lame, stropnici systemem jezek v kleci vyndat z auta ven a pak uz jen staci povolit upevnovaci srouby drzici hagusy na strese a sundat je. Ve zkratce, je to pakarna a jen kvuli estetice bych to asi nedelal Citovat
tino3 Odesláno 8. červenec 2009 Autor Odesláno 8. červenec 2009 fíha,no to vyzera dost blba zabavka Tak si to radsej necham na dlhe zimne vecery.Zatial dakujem za odpoved. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 jednodušší bude zakrýt papírem a lakovat Citovat
MatrixChose Odesláno 8. červenec 2009 Odesláno 8. červenec 2009 I 406 se stropnice vyndávat nemusí. stačí ji trochu odehnout Citovat
OloZX6R Odesláno 11. červenec 2009 Odesláno 11. červenec 2009 U 307SW se jen odcvaknou krytky co jsou na hagusech vepředu a vzadu a pod nima jsou dohromady 4 šrouby na torx. Po vyšroubování hagusy volné. Dělal jsem to teď 2x, určitě se nemusí pod výplň, vše jen zvenku. Bacha, krytky dost drží Citovat
tino3 Odesláno 11. červenec 2009 Autor Odesláno 11. červenec 2009 No,tak to si ma dost potesil.A aky je postup pri tom odcvaknuti,co treba najprv?Aby som to hned neurval. [upravil dne 11/7/09 tino3] Citovat
OloZX6R Odesláno 12. červenec 2009 Odesláno 12. červenec 2009 Opatrně vycvaknout, těžko se to popíše, použil jsem šroubovák, z vnitřní strany jsem s ním tlačil pod krytkou nahoru, pak krytka povolí a vytáhnout dopředu...snad se ti to povede bez poškození...pak už jen ty šrouby a je to:P Citovat
tino3 Odesláno 12. červenec 2009 Autor Odesláno 12. červenec 2009 Velka vdaka za radu,ked bude trocha casu,tak to skusim.Auto je otcovo a bude celý happy,ked to bude mat nanovo streknute.:super:super [upravil dne 12/7/09 tino3] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.