Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute vsici. Checkuju ebay na brembo brzdice. Vim, ze na 405 po mensi uprave pasujou ty z 406 trilitru, ale nasel jsem i ty z Fiat Coupe 20V a jsou o dost levnejsi. A vypadaji hodne podobne. Pasujou taky? Nejaka zkusenost? Moc dik ;)

Odesláno

z fiatu maju brzdiče inú rozteč dier držiaka. takže ich tam nedas. tiez som chcel dat z fiata - ale zohnal som zo 406coupe a pohoda. vymenís- das podložky pod kolesá a je to. :-). tak že zhaňaj zo 406- na ebay sú.

Odesláno
Původně zaslal: vranilinek

Caute vsici. Checkuju ebay na brembo brzdice. Vim, ze na 405 po mensi uprave pasujou ty z 406 trilitru, ale nasel jsem i ty z Fiat Coupe 20V a jsou o dost levnejsi. A vypadaji hodne podobne. Pasujou taky? Nejaka zkusenost? Moc dik ;)

brzdiče jsou shodné jen montážní rozteč je u fiatu 130mm a u peu je 83mm

Odesláno
Původně zaslal: Uncheget

A vedel by nekdo jestli by sel brzdic Brembo ze 607 na 406 coupe? Jsou vetsi a kotouce taky tusim 330 ale to uchyceni na tehlici to netusim...

myslím že brembo u 607 je po kotouč 309mm a ten 330 má obyč třmen ale někde jsem to už psal.myslím že to tak je

Odesláno
Původně zaslal: Uncheget

A vedel by nekdo jestli by sel brzdic Brembo ze 607 na 406 coupe? Jsou vetsi a kotouce taky tusim 330 ale to uchyceni na tehlici to netusim...

Z 607 už nepasujou vůbec,tam je úplně jinačí způsob uchycení:nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...