dolly1010 Odesláno 5. červenec 2009 Odesláno 5. červenec 2009 Tak jsem si řek, že sem taky hodím svou káru. Jako co jsem zatím (s pomocí mechanika) udělal/neudělal Jinak, komplet na moje auto se můžete mrknou na www... O co jde: Peugeot 306SR sedan Rok výroby: červen 1995 Motor: 1.4 benzín. jednobod, 8ventil - čubka líná Nalítáno: přes 155155km (při koupi 146340km) VIN: VF37BKDX230865914 Spotřeba: něco přes 7 litrů Mám ho od 22.6.2008 Provedené opravy/úpravy: Rozvody Kapaliny a filtry Oprava brzd (brzdový váleček, čelisti, lanko, ...) New plynový lanko New spojka Díra ve vejfuku New ložisko na zadní nápravě New kotouče a destičky Maznice na zadní nápravu Cvakání relátka Blblo levý zadní světlo Zapadávalo pravý zadní sklo Nefunkční centrál v kufru Stále svítící brzdový světlo Levý přední světlo svítilo vejš Zalepeno těsnění u dveří Natření spodku auta tim černým svinstvem Barvení zadního nárazníku Předělání blinkrů z oranžovejch na čirý LED pásek v kufru místo žárovky Zprovoznění pravej zadní mlhovky Nový Al kolesa Novej kabel do dveří Těsnění pod hlavou Hasičák v kufru Podložky na zadních kolech Výměna radiátoru topení Klubová samolepka na okně Stmívání stropní lampičky Nabarvený brzdiče a bubny ...to je tak nějak všechno. Jak teď koukám na ten seznam, ptám se vás. Má to cenu?? Takovejch peněz a nervů a dá se v tom jen jezdit Chjo PS.: Pokud bych se někdy zmínil o tuningu, tak to nemyslím vážně. Berte to jako vtip Tady máte ještě nějaký fotky Zvenku (s novejma kolama ) Zevnitř (klasická sériovka) Jak to svítí v kufru: Vybrakovaná palubka: [upravil dne 2.1. 14 23:18 od dolly1010] Citovat
dolly1010 Odesláno 7. červenec 2009 Autor Odesláno 7. červenec 2009 Koukejte, co se mi dnes objevilo na \"displeji\" Sorry za kvalitu (starej mobil K700i ) a za rozlišení (měl jsem to blbě přeplý ) [upravil dne 7.7.2009 dolly1010] Citovat
dolly1010 Odesláno 30. červenec 2009 Autor Odesláno 30. červenec 2009 Udělal jsem takouvou opravu/úpravu kabelu mezi dveřma a kastlej. Tady se na to můžete mrknout Citovat
MatrixChose Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 \"Jak teď koukám na ten seznam, ptám se vás. Má to cenu?? Takovejch peněz a dá se v tom jen jezdit Chjo \" By ses divil, když je s kým, co všechno se v tom dá dělat Citovat
dzana.m Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 tak koukám tak kolečka máš stejný jak já a šlušej mu:super:super Citovat
309GT Odesláno 30. červenec 2009 Odesláno 30. červenec 2009 Původně zaslal: MatrixChose By ses divil, když je s kým, co všechno se v tom dá dělat To je pravda,v autě se nedá jen jezdit:D Jinak pěknej sedánek;) Citovat
dolly1010 Odesláno 1. srpen 2009 Autor Odesláno 1. srpen 2009 Původně zaslal: 309GT By ses divil, když je s kým, co všechno se v tom dá dělat Za ty prachy je postel pohodlnější...myslím samozřejmě ke spánku Původně zaslal: MatrixChose Jinak pěknej sedánek;) Dík Nejradši bych ale 406ku v sedanu, to je můj sen [upravil dne 1.8.2009 dolly1010] Citovat
ozzy56 Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 tak cenu to nemá,ale s čím by si jinak chlap hrál--aby ho to dlouho bavilo... Citovat
Rejty Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Původně zaslal: ozzy1956 tak cenu to nemá,ale s čím by si jinak chlap hrál--aby ho to dlouho bavilo... auto lod nebo letadla....žensky sou na kratkodobejsi hrani:-D:D Citovat
309GT Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Původně zaslal: Rejty ....žensky sou na kratkodobejsi hrani:-D:D :D:D:D:D:D:D:D Citovat
dolly1010 Odesláno 4. září 2009 Autor Odesláno 4. září 2009 Ta jsem tu zase Tentokrát v mám v pažoutoj nový těsnění pod hlavou a nějaký ty věcičky k tomu. Celkem mě to vyšlo na 5258Kč i s prací Měměný je: Těsnění víka ventilů Těsněný hlavy Těsnění sacího potrubí Těsnění výfukovýho potrubí Svíčky (nějaký mrdky, asi koupím kvalitnější) Gufera ventilů Těsnění výfuku Šrouby hlavy Olej (dolitej asi litr - původní byl v cajku) Pak je zabroušená hlava a ventily. Říkal, že je to nějaká specialitka, že každej ventil (sací, výfukový) maj jinej úhel. Zas ta do podrobna tomu nerozumim, takže mu věřím A takovej bonus na konec: Když jsem tam přišel byl na zvedáku taky P306 (stejná barva jako mám já). Místo jednoho skla igelit, rozbitý zrcátko a nějaký rozhrabaná palubka a hlavně zničená převodovka Nějaká slečna jela prej ve vysokej trávě, ta se ji namotala na (takový ty hřídele z převodovky ke kolům...jak se tomu nadává? ), nějak to poškodilo asi gufera a vytek olej. Dobrej rachot to dělalo. Měl jsem ji rovnou říct, že jestli bude auto šrotovat, že bych si vzal pár dílů Citovat
kujon106 Odesláno 4. září 2009 Odesláno 4. září 2009 Takový ty hřídele z převodovky ke kolům se jmenují poloosy :-) Jinak co se \"cpaní\" peněz do auta týče, tak znáš to - když ho miluješ... Citovat
dolly1010 Odesláno 10. září 2009 Autor Odesláno 10. září 2009 Taktu mám další novinky v autě Ta první je bestovní 1kg práškovej hasičák přidělanej v kufru. Pro ty co by řikali, že v kufru je na nic, tak já říkám. Lepší hasičák v kufru, než hořící (nejen) auto bez hasičáku Citovat
dolly1010 Odesláno 10. září 2009 Autor Odesláno 10. září 2009 A ta druhá novinka jsou nerezový podložky (tloušťka 2mm) pod zadníma kolama. Původně to měly bejt falešný kotouče, jenže se mi nepodařilo sehat větší nerez, tak to vypadá jak to vypadá Citovat
Voighta Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 S tím hasičákem naprosto souhlasím ,taky jsem si ho před cca čtvrt rokem dal do auta. U těch podložek nevím Citovat
Voighta Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 ozzy56 : dá se sehnat od dvou stovek výš,záleží na velikosti,vzhledu atd Citovat
BoneDaddy Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Původně zaslal: Voighta dá se sehnat od dvou stovek výš,záleží na velikosti,vzhledu atd A taky bych řekl schopnosti funkce. Citovat
dolly1010 Odesláno 10. září 2009 Autor Odesláno 10. září 2009 Hasičák mě přišel na 250Kč. Dá se sehnat i pod 2kila, jenže to máš poštovný atd... A je lepší mít s budíčkem abys věděl jestli je OK K těm podložkám: sere mě, že jsou takhle malý. Zkusím sehnat větší kus nerezu a stočit na soustruhu větší Uvidím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.