206 1,6 16V Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Setkali jste se s něčím podobným? Kamarádovi na citroenu nešli stěrače v servise mu řekli že to je pojistkovou skříňkou pod volantem. Tak jsem ji skusil přehodit z mého peugeotu, na pohled je úplně stejná jen označení trochu jiné a stěrače mu opravdu šli. Jenže pak jsem ji vrátil zpět do mé 206 a naskočili mi na palubovce jeho kilometry, takže jsem měl hned o 40 000km více:( Díky všem co poradí. Citovat
AnotherOne Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Malo by to fungovať tak, že tie km sa zapíšu tam, kde je ich menej. Tj. ak ich bolo menej v BSI ako na budíkoch tak sa zapísali do BSI. Tým, že si to vrátil do svojho auta sa ti zapísali aj do budíkov. Takže len ísť za niekým kto dokáže stočiť km a tam si to dať urobiť. Citovat
Pe.Tr Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 za dobrotu nažebrotu , budíky si zapamatovali vyšší číslo . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.