Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdo jede na Šebetov přes BRNO v SOBOTU | SRAZ V 7:30 A V 8 ODJÍŽDÍME ABY SME STIHLI SPANILOU JÍZDU - KDO CHCE AŤ SE PŘIDÁ

Recommended Posts

Odesláno

V sobotu dopoledne jedu já Budvar (405 Brno)

a ke mě se připojí Zpozdílek (405 Slatiňany)

je někdo kdo jede až v sobotu a chce se k připojit a utvořit s náma konvoj ? :D

POPŘÍPADĚ NĚKOHO MŮŽEME VZÍT S SEBOU ;) NEJLÉPE KRÁSNÝ PEŽOŤANDY - EHM TO SOU VTÍPKY NAD RÁNEM :D

[upravil dne 11/7/09 budvar]

post-0-1410960803975_thumb.jpg

Odesláno

Dave_k: v kolik v sobotu chcete jet ? Zpozdílek dojede z Moravské nové vsi konkrétně sem říkal předběžně v 9 - je to na vás brzo ? ;) Byla by škoda, nevyužít příležitosti a nejet jako Peugeot Club konvoj :)

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

...a môžme mať spicha v Slatiňanoch.:D

No z Brna do Šebetova přes Slatiňany - to byl hezkej výlet (přes Aš bys jet nechtěl ???)

[upravil dne 5/7/2009 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: pastorek

...a môžme mať spicha v Slatiňanoch.:D

No z Brna do Šebetova přes Slatiňany - to byl hezkej výlet (přes Aš bys jet nechtěl ???)

Hop! Kua, chybička sa vľúdila. Myslel som časť Brna - Slatina. :D Aj tak nerád chodím v kolóne lebo vždy som posledný a keď merajú tak najrýchlejší. :D

Odesláno

čakom: no v kolik se ti to hodí...

já sem pro vyjet co nejdřív třeba v 9, myslím, že zpozdílek to zvládne na 9 do brna

vzhledem k tomu že se jede na šebetov, myslím, že ideální by byl sraz na parkovišti u GLOBUSu konkrétně naproti benzínky...

mapy.cz

jedna to najde i zpozdílek a za durhé je to po cestě potažmo potřetí tam nikdo nebude parkovat a benzínku nepřehlídneš :mrk

Kdy můžete vy, Dave_k ?

[upravil dne 5/7/09 budvar]

Odesláno

zpozdílek mě psal že to mám domluvit a on dorazí kdy mu řeknu,tak když můžeš v 9 tak domluveno místo i čas...

Sraz \"brňáků\" v 9 u globusu

dave_k chce jet ráno tak 9 myslím i pro něho je v poho... hm ?

[upravil dne 5/7/09 budvar]

Odesláno

Budvare, nechci Ti kazit radost ani nikterak ohrožovat Tvou organizační licenci, ale zde

jsem se 25. 6. v 16:27 od organizátora srazu jirky Wolfa dočetl, že v 9 hodin je plánovám odjezd z Šebetova na letiště. Tudíž se domnívám, že odjezd v 9 hodin z Brna je poměrně dost pozdě. Máš tu u Jirky nějak pojištěný? Nebo snad přijedete rovnou na letiště?

[upravil dne 5/7/2009 Medvěd]

Odesláno

Tak odjezd bychom viděli nejpozději z tý pumpy v 8:15.

Do Šebetova to přes Boskovice víc jak za 45minut nebude. Takže příjezd na pumpu naplánujeme tak na 8:00, ale pokud tam nikdo nebude povalíme dál. :papa

[upravil dne 5/7/09 Dave_k]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...