Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: davidus

Čau kluci. Mohl bych taky poprosit o servisní historii?

vf38c4hxf81355308

díky moc

poslední garanční oprava 4,7,2007 při 151 526km a byl tam dělanej FAP.

Odesláno

to bylo rychlý:) díky moc. dělanej FAP znamená prosim Tě co?

Měnili filtr pevných částic neboli FAP.

Odesláno

Že s ním máš min. ďalších 100 000 pokoj. :D

[upravil dne 11.8.2008 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Že s ním máš min. ďalších 100 000 pokoj. :D

[upravil dne 11.8.2008 AnotherOne]

to jsem z toho právě vyčetl a nevěděl, jestli jsem to pochopil správně:D

Odesláno
Původně zaslal: Petr Mazour

Velice Ti děkuji za odpověď. Jsem rád, že je to tak, jak píšeš. Koupil jsem jej z AAA teď v květnu 2008 a na tachecu bylo 121000Km, což tomu tedy odpovídá. Dají se prosímtě zjistit nějaké provedené opravy? To je už jen tak pro zajímavost.

Ja len, že si v inom témate písal, že tým kilometrom veríš 100%. Ale necelých 70000 za štyri roky diesel v Taliansku kúpený v áčkach :bojim Aj keby k nemu bola zlatá serviska.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: Petr Mazour

Velice Ti děkuji za odpověď. Jsem rád, že je to tak, jak píšeš. Koupil jsem jej z AAA teď v květnu 2008 a na tachecu bylo 121000Km, což tomu tedy odpovídá. Dají se prosímtě zjistit nějaké provedené opravy? To je už jen tak pro zajímavost.

Ja len, že si v inom témate písal, že tým kilometrom veríš 100%. Ale necelých 70000 za štyri roky diesel v Taliansku kúpený v áčkach :bojim Aj keby k nemu bola zlatá serviska.

No jo, ale již 21.12.2004 to autí koupil čech a byl to starej páprda, kterej s tím jezdil jen víkendově. :-) Náhodou jsem tady to auto našel v obyčejném inzerátu, poznal jsem to podle odřeného nárazníku a s původním majtelem jsem byl v kontaktu, je to starej pán, kterej s tím jezdil víkendově. Jenže inzerát jsem našel až když měl auto daný v AAA. Bylo tam pouze 5 dnů, škoda, že jsem nebyl rychlejší, mohlo být o dost levnější. :o

Odesláno
Původně zaslal: ajven

2 čakom

poprosím o môjho milášika:

vf38brhye80915637

:papa

Bohužel mi to nic nenašlo:nevim

Odesláno
Původně zaslal: NicolasB

Čakome neděláš náhodou v takové modré budově se jménem Famko:-) na čechyňské v Brně? Několikrát jsem viděl poblíž stát tvou 406.

JJ:mad:

Jezdíš tam?

[upravil dne 11.8.2008 čakom]

Odesláno

No před 2 týdnama jsem tam byl dělat rozvody a týden později měnit olej a svíčky ale jinak tam brácha zná přijmacího technika(Jirku) a kupoval tam tak cca před měsícem svou 206 co tam byla skladovka.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...