Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak a jsem další potenciální čekatel na čidlo na zadním kole. Ve čtvrtek mi to zahlásilo chybu ESP. Po novém startu hláška zmizela. Dnes resp. včera jsem to napích na dia a přechodná závada - snímač otáček levého zadního kola. Tak jsem ji vymazal a uvidím dále.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

inak, ja ked som bol na diagnostike, zahlasilo lave zadne a prave zadne chyba esp , tak som menil oba, vraj sa to tak ma, keby mi aj zahlasilo iba napr lave zadne, tak by odporucili menit aj prave zadne, bo casom odide aj to, vacsinou sa menia teda dva snimace rovno, napr dve predne, alebo dve zadne, alebo s kriza, teda lavy zadny a pravy predny. Tak nejako by to malo byt, ked menite iba jeden, pravdepodobne pride chyba casom na dalsie kolo, a ked je to taky nedostatkovy tovar, a neni az taky drahy, asi menit oba hned, hlavne na zadnej naprave, tam, treba dat dole aj nadrz mam taky pocit, v predu by mala byt vymena v pohode.

tolko mi bolo povedane

Odesláno
Původně zaslal: denoo

inak, ja ked som bol na diagnostike, zahlasilo lave zadne a prave zadne chyba esp , tak som menil oba, vraj sa to tak ma, keby mi aj zahlasilo iba napr lave zadne, tak by odporucili menit aj prave zadne, bo casom odide aj to, vacsinou sa menia teda dva snimace rovno, napr dve predne, alebo dve zadne, alebo s kriza, teda lavy zadny a pravy predny. Tak nejako by to malo byt, ked menite iba jeden, pravdepodobne pride chyba casom na dalsie kolo, a ked je to taky nedostatkovy tovar, a neni az taky drahy, asi menit oba hned, hlavne na zadnej naprave, tam, treba dat dole aj nadrz mam taky pocit, v predu by mala byt vymena v pohode.

tolko mi bolo povedane

Nádrž stačí jen povolit a trochu spustit a nechat na šroubech, pro uvolnění kabelů a protažení nového......já sem to tak udělal.....

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak dnes se mi poprvé objevila hláška, že ESP a hned násladně ASR je mimo provoz:grr. Doufám, že to bylo případnou vlhkostí. Jinak zase navštívím Peugeot:D. Ale ještě k té hlášce - mě to píše, že je z činnosti vyřazeno ESP+ASR a né ESP+ABS:myslim.

Odesláno

Tuto hlášku jsem kdysi měl. Byl to snímač úhlu volantu. Takže nový COM. Ale chce to nejdřív dia. Třeba to bude chtít jenom zkalibrovat snímač úhlu volantu.

Odesláno

Co je to ten COM? Před nadávnem jsem se bavil se servisákem a ten něco taky říkal o ESP respektive s tim co popisujete, říkal, že to vychází asi na 14tis korun a ať s tim počítám, že to odchází. Možná mluvil právě o tom - nevím moc jsem ho přitom neposlouchal:D. Zatím to asi nebudu řešit, ale pokuď se mi to z opakuje, tak pojedu navštívit kluky do peugeotu:D.

Odesláno

komplet páčky pod volantem .....je v nich ukrytý snímač natočení volantu....a samostatně neprodejné.....ale musíš skočit na dia ta řekně či nějaký snímač na kole, nebo celé páčky....to ABS ti jede?????

Odesláno

A co myslíte mám to hned teď řešit nebo to nechat být:myslim. Třeba to byla jenom nějaká chyba, dnes se to již neobjevilo. Stejně asi diagnostika nic nizjistí né když to je teď plně funkční nebo se tyto chyby/poruchy někam ukládají a při napojení diagnostiky lze je vyčíst:myslim? Já myslím, že to nechám plavat a když se to objeví znova budu to muset řešit:(.

[upravil dne 7/1/10 honzza407sw]

Odesláno

Na dia by se to mělo zjistit. Jak píše Přema přechodná, či vzdálená chyba, ale v paměti by měla být a ty budeš vědět na co se máš připravit.

Odesláno

OK, příští týden tam zajedu ať vím na co se mám připravit - stejně potřebuji koupit nové trysky ostřikovačů čelního skla a konečně udělat ty nové konektory pro světla.

[upravil dne 7/1/10 honzza407sw]

• O 3 týdny později...
Odesláno

jak to dopadlo s tou dia? mě se dneska nasvítil stejný problém ESP mimo provoz byl jsem v týdnu na výměně destiček v peugeotu, nemohli tam stím něco udělat? ABS funguje normálně

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...