Leo 407 Odesláno 1. listopad 2009 Odesláno 1. listopad 2009 Taky jsem měl čidla ESP. Stojí se v Peugeotu na ně fronta. Jinak cca jedno vychází na nějakých 1000 kč. Citovat
HonzaZ Odesláno 7. listopad 2009 Odesláno 7. listopad 2009 Tak a jsem další potenciální čekatel na čidlo na zadním kole. Ve čtvrtek mi to zahlásilo chybu ESP. Po novém startu hláška zmizela. Dnes resp. včera jsem to napích na dia a přechodná závada - snímač otáček levého zadního kola. Tak jsem ji vymazal a uvidím dále. Citovat
AnotherOne Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 Ja som čakal asi mesiac. Tie čidlá sú ale fakt nahovno. Citovat
Mirys Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 nikde jsem nemohl najít Snímač, počet otáček kol a nikdo mi nemohl poradit az sem ho po dlouhem hledání našel třeba to někomu pomůže http://www.automedik.cz/zelit.html?product=251016 Citovat
Přema Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 No podle mě tohle není ono.....bo origo kod na 407(aspon na moje) 4545G6 a 4545G7 Citovat
denoo Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 inak, ja ked som bol na diagnostike, zahlasilo lave zadne a prave zadne chyba esp , tak som menil oba, vraj sa to tak ma, keby mi aj zahlasilo iba napr lave zadne, tak by odporucili menit aj prave zadne, bo casom odide aj to, vacsinou sa menia teda dva snimace rovno, napr dve predne, alebo dve zadne, alebo s kriza, teda lavy zadny a pravy predny. Tak nejako by to malo byt, ked menite iba jeden, pravdepodobne pride chyba casom na dalsie kolo, a ked je to taky nedostatkovy tovar, a neni az taky drahy, asi menit oba hned, hlavne na zadnej naprave, tam, treba dat dole aj nadrz mam taky pocit, v predu by mala byt vymena v pohode. tolko mi bolo povedane Citovat
Přema Odesláno 19. prosinec 2009 Odesláno 19. prosinec 2009 Původně zaslal: denoo inak, ja ked som bol na diagnostike, zahlasilo lave zadne a prave zadne chyba esp , tak som menil oba, vraj sa to tak ma, keby mi aj zahlasilo iba napr lave zadne, tak by odporucili menit aj prave zadne, bo casom odide aj to, vacsinou sa menia teda dva snimace rovno, napr dve predne, alebo dve zadne, alebo s kriza, teda lavy zadny a pravy predny. Tak nejako by to malo byt, ked menite iba jeden, pravdepodobne pride chyba casom na dalsie kolo, a ked je to taky nedostatkovy tovar, a neni az taky drahy, asi menit oba hned, hlavne na zadnej naprave, tam, treba dat dole aj nadrz mam taky pocit, v predu by mala byt vymena v pohode. tolko mi bolo povedane Nádrž stačí jen povolit a trochu spustit a nechat na šroubech, pro uvolnění kabelů a protažení nového......já sem to tak udělal..... Citovat
honzza407sw Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Tak dnes se mi poprvé objevila hláška, že ESP a hned násladně ASR je mimo provoz:grr. Doufám, že to bylo případnou vlhkostí. Jinak zase navštívím Peugeot:D. Ale ještě k té hlášce - mě to píše, že je z činnosti vyřazeno ESP+ASR a né ESP+ABS:myslim. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Skús či funguje abs, ak áno, potom máš vymaľované - snímač to nebude ale niečo drahšie. Citovat
HonzaZ Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Tuto hlášku jsem kdysi měl. Byl to snímač úhlu volantu. Takže nový COM. Ale chce to nejdřív dia. Třeba to bude chtít jenom zkalibrovat snímač úhlu volantu. Citovat
honzza407sw Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Co je to ten COM? Před nadávnem jsem se bavil se servisákem a ten něco taky říkal o ESP respektive s tim co popisujete, říkal, že to vychází asi na 14tis korun a ať s tim počítám, že to odchází. Možná mluvil právě o tom - nevím moc jsem ho přitom neposlouchal:D. Zatím to asi nebudu řešit, ale pokuď se mi to z opakuje, tak pojedu navštívit kluky do peugeotu:D. Citovat
Přema Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 komplet páčky pod volantem .....je v nich ukrytý snímač natočení volantu....a samostatně neprodejné.....ale musíš skočit na dia ta řekně či nějaký snímač na kole, nebo celé páčky....to ABS ti jede????? Citovat
HonzaZ Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 COM pro SW bez navi a tel. 6242S9 cena 13728,- Kč, s navi a tel. 6242S5 cena 9997,- Kč. Citovat
honzza407sw Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 A co myslíte mám to hned teď řešit nebo to nechat být:myslim. Třeba to byla jenom nějaká chyba, dnes se to již neobjevilo. Stejně asi diagnostika nic nizjistí né když to je teď plně funkční nebo se tyto chyby/poruchy někam ukládají a při napojení diagnostiky lze je vyčíst:myslim? Já myslím, že to nechám plavat a když se to objeví znova budu to muset řešit:(. [upravil dne 7/1/10 honzza407sw] Citovat
Přema Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 ano ukládají....bude tam přechodná či vzdálená chyba ale bude tam Citovat
HonzaZ Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 Na dia by se to mělo zjistit. Jak píše Přema přechodná, či vzdálená chyba, ale v paměti by měla být a ty budeš vědět na co se máš připravit. Citovat
honzza407sw Odesláno 7. leden 2010 Odesláno 7. leden 2010 OK, příští týden tam zajedu ať vím na co se mám připravit - stejně potřebuji koupit nové trysky ostřikovačů čelního skla a konečně udělat ty nové konektory pro světla. [upravil dne 7/1/10 honzza407sw] Citovat
Smolíček Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 jak to dopadlo s tou dia? mě se dneska nasvítil stejný problém ESP mimo provoz byl jsem v týdnu na výměně destiček v peugeotu, nemohli tam stím něco udělat? ABS funguje normálně Citovat
pajo30 Odesláno 29. leden 2010 Odesláno 29. leden 2010 keď sa to rozsvietilo mne tak odišla len poistka tuším f6 ale ABS fungovalo normálne [upravil dne 29/1/10 pajo30] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.