Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mě se po uzamknutí centrálem přivře jen prostřední, nezavře se úplně, zůstane v poloze ventilace. Jinak mě štve, že se přední i zadní zavírají v cyklech, takže mačkáš jak sms. Jo a už jsem zakřikl, že mě ta voda nikde neteče. Už mi to začalo při rozjezdu kapat přesně jak tady píší ostatní z plastu co je osvětlení v nejnižším bodu, jak je tlačítko na uzamknutí auta zevnitř. Není to hrozný cca 10kapek než to někudy odteče, ale příjemný to taky není. Zkoušel jsem se do toho dostat, ale nepovedlo se. Počkám, jak vyřeší ostatní. Většinou, když něco opravuju sám, tak se neco dalšího...

Odesláno

do toho plastu se dostat je celkem snadny... kdyz hodne prsi a mam auto pred praci tak mam v tom plastu akvarko, takze kdyz vidim kapky, stahnu kryci plast tlacitek(ten co je kolem nich nehtama k sobe, tim ho sundam vrazim tam ubrousek, a za chvilku tam je sucho

Odesláno

Já sundal ten spodní plast nakonec taky, je tam jen nacvaknutý, ale chtěl bych to nějak vyřešit bez toho sundavání. asi to bude nad moje síly a bude se s tím muset poprat servisman.

Odesláno
Původně zaslal: JirkaMTPO

Jinak mě štve, že se přední i zadní zavírají v cyklech, takže mačkáš jak sms.

No mne se zavira predni najednou a zadni dve okna v cyklech. Jednou se mne ale stalo, ze se i predni zaviralo v cyklech. Bud je tedy posahana elektronika, anebo mam pocit, ze to souvisi s odporem okna pri zavirani - jako by se motorek rozhodl, ze se v okne necoi skriplo, anebo ze se prehriva... Zkus oknu trochu pomoci rujou pri zavirani a mozna uvidis rozdil... Nema nekdo podobnou zkusenost? Zavirat to postupne na dest stisku tlacitka je vazne hruza...

Odesláno

Jirko když ti jdou okna jako sms tak je musis inicializovat , to se dela tak ze kazdy sibr otevres do uplne polohy a spinac podrzis stale zamacknuty na cca 5 vteřin a pak to uplně zavřeš a zas podržíš. pak je to ok , taky jsem stim bojoval nez jsem na to prisel , stava se to po odpojeni baterky nebo jednotky sibru .

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Jirko když ti jdou okna jako sms tak je musis inicializovat , to se dela tak ze kazdy sibr otevres do uplne polohy a spinac podrzis stale zamacknuty na cca 5 vteřin a pak to uplně zavřeš a zas podržíš. pak je to ok , taky jsem stim bojoval nez jsem na to prisel , stava se to po odpojeni baterky nebo jednotky sibru .

:super Hurá, hurá, hurá. Opravdu to tak je. Na první stisk se zavřou do ventilace a na druhý úplně. Při otevírání, zas naopak. První ventilace a na druhý úplně. :potlesk Moc díky. :papa

[upravil dne 13/5/10 JirkaMTPO]

Odesláno

Tak mam prvni zavadu na 807. schválně to píšu do tohoto topicu. jelikoz se jedna o sibr. vcera behem zavirani najednou umrel... a to v pozici polovicni ventilacky. a nemuzu uz s nim hnout... slysim relatko ze se spina ale jinak nic, jeste jsem se nedostal k rozebirani, ale nejprve jsem se tu chtel zeptat jestli to nekdo z vas uz nekdy neresil...

napadlo me ze odesel ci se zasekl moturek, ma domenka je ze je nekde pod vnitrnim zrcatkem.

Pripadne jestli nekdo nevite jak se da i bez motorku zavrit to okno? jak venku leje tak se s tim blbje jezdi, a hlavne parkuje venku... takze jsem provetral kupadlo... :D

Odesláno

To mě ani nestrašte s motorkama :myslim

Tak jinak já hotovo :roker okýnka na místě - ještě zítra elektrika uff :aut

Nakonec jsme jen vyřezávali (já teda néé ) díry a vsadili do otvorů okna - práce na 1 den (klidným tempem)

Pro ty kterým tam zatýká - foto hadiček zašlu na email - prostě já je tam mám , jsou od všech tří oken a jsou svedeny do sloupku . .

[upravil dne 14/5/10 mablees]

Odesláno

je to z originál 807 na originál 807 takže to pasuje , jen trochu jsme museli poupravit příčníky (kvůli čalounění) je to tam pak trochu jinak . . No a každopádně je zapotřebí udělat pořádně šablonu a mít pořádnou profi pilku co dělá jen zzzzzzzz a né zzttzztt :papa

Já bych do toho neříznul , já zavřel oči - to můj šikovnej kamarád - takovejch střešních oken se něco prej namontoval na Š120 ;)

Já nejdřív myslel že to jsou šíbry a to jsou jen střešní okna no co zajedou nad střechu

Odesláno

Tak HOTOT i včetně ovládání :roker

ps: nejde teda ale zavřít dálkovým ovládáním - myslel jsem že to zajede po zavření auta i s bočníma okýnkama ( a to asi ani nejde ) mám to propojený i do BSI

Odesláno

Při zavření oken dálkáčem by se měli strešní okna přivřít do polohy větrání.

Odesláno

jo jo to mě Elektronek z Peugeotu řikal , ale prej mu to nešlo nastavit , BSI to našlo ale zavření nefunguje (já mám asi fakt divný to BSI - ani ten tempomat mě tam nejde domódit ) :nevim

Odesláno

Dovolím si citovat Pe.Tra - když ti jdou okna jako sms tak je musis inicializovat , to se dela tak ze kazdy sibr otevres do uplne polohy a spinac podrzis stale zamacknuty na cca 5 vteřin a pak to uplně zavřeš a zas podržíš. pak je to ok , stava se to po odpojeni baterky nebo jednotky sibru .

• O 2 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

Nové zjištění-podařilo se mi takto nastavit i zpětná zrcátka. Když zamknu dálkou - sklopí se, když odemknu- tak nic, když otočím klíčkem v zapalování do druhé polohy - odklopí se.

[upravil dne 28/7/10 JirkaMTPO]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...