Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Rozsvitila se mi kontrolka ABS a brzd co vse to muze znamenat?! Brzdy jsem kontroloval,desticky jsou dost siroky kotouce take v poradku a kdyz brzdim tak abs funguje.Pojistka take v poradku... uz nevim cim to muze byt?! :myslim

mam 605 3.0 12v r.v.91

[upravil dne 1/7/09 SV 24]

Odesláno

tak uz sem na to prisel.Zacla mi rosit brzdova trubicka vzadu u nadrze jak je na tom pridelany ten ochrany plech.NEvite zda se daj napojit nejak pres zavit trubicky na sebe nebo me ceka kompletni vymena brzd.tububicek?! :nevim

P.s.: jedna se asi o 10 cm kde je to orezle jinak je to vsude ok.!

Odesláno

Nepoteším ťa informáciou že ti to tečie v mieste kde tie trubky dosť korodujú a je veľmi pravdepodobné že pri manipulácii praskne i tá druhá.

Opakovaná vlastná skúsenosť.

Odesláno

Ja som menil tie trubky pred asi dvoma mesiacmi. Odporúčam zhodiť obidve, vyšróbovať tie koncovky a dať si ich trubkovému majstrovi zalisovať. Ja som ich ťahal inakadiaľ ako boli pôvodne. Tuším som si dal urobiť 2,8m dlhé. Cena 20 eur. Upozornenie - zadné koncovky sú jedna od druhej odlišné v priemere

Odesláno

Nakoľko napísal \"dať si ich trubkovému majstrovi zalisovať\" tak to v originále nebolo lebo tie sú už s nalisovanými koncovkami.

Ďalej píše \"Ja som ich ťahal inakadiaľ ako boli pôvodne.\" Takže to nebolo v servise ale svojpomocne.

Ja som si ich na 405ke tiež menil sám vrátane nalisovania koncoviek. Obe trubky v pohode za 3 hodiny i s odvzdušnením.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...