Peta-k Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 melo by to bejt takovekj zelenej konektor s jednim dratem červenym a je zepředu řidicí jednotky nemusiš to oddelavat teda nevim jak je to u s16 ale asi stejny ne?je to normalne videt nemusiš koukat nejak pod ŘJ proste zepředu ŘJ!!!snad jsi to pochopil podle popisu!!!ale ja bych potřeboval ohledne miho dotazu nevite nekdo??na co konkretne se mam zameřit??dikes Citovat
Ondra_S16 Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Bud jsem slepy, nebo to mame jinak:myslim mohl bys to vyfotit a hodit sem pls? Citovat
khoobo Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Původně zaslal: jiri106xs Takže ten návod je zbytečnej a stačí vyndat baterku? Prave naopak. Tym som chcel povedat, ze ak odpojis baterku tak z RJ ziadne chyby nevydolujes. Tebda bacha na odpajanie baterky... Citovat
khoobo Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Původně zaslal: Ondra_S16 tak jsem to chtel vyzkouset, ale zadny volny konektor jsem nenasel:( Odsrouboval jsem i ŘJ a nikde nic neni. Myslite ze r.v.02 to ma jinak resene? Je dost mozne, myslim si ze na 99%, ze P106 po facelifte uz ma diagnostiku riesenu uplne inaksie. Takze je tiez mozne, ze spominany konektor nenajdes... Citovat
Peta-k Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 tady máš tu fotku je to označený!!! Citovat
Ondra_S16 Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 jo tak tohle to tam nikde nemam:( jeslti se zase rozsviti tak zajedu do peugeotu Citovat
Peta-k Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 zdrawim potřebuju poradit tak ty chyby co jsem si vyblikal tak jsem zpravil třeba lamdu stačilo vyčistit a jednu destičku na rozdelovači taky stačilo vyčistit a je to všecko ok az na tudle chybu 41-snímač otáček(polohy) kde to najdu nemam vubec tušení!mohlo by to bejt to čidlo otaček ktery nemam zapojeny???a zapojeny bejt nemusí když mam rozdelovač!jinak me nic nenapada !!diky moc za radu! Citovat
Guest RABI Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 prosííím,kroupa se hlásí!.....Mám p 106( r.v.98 1,1 40kw) a pod řídící jednotkou mám jen dvě relátka a ten úžasný konektor nikde. Chtěl jsem to skusit vyblikat a nemůžu...Když se něco semele.tak asi pojedu do servisu. Citovat
Guest Merglos Odesláno 7. srpen 2009 Odesláno 7. srpen 2009 Původně zaslal: RABI prosííím,kroupa se hlásí!.....Mám p 106( r.v.98 1,1 40kw) a pod řídící jednotkou mám jen dvě relátka a ten úžasný konektor nikde. Chtěl jsem to skusit vyblikat a nemůžu...Když se něco semele.tak asi pojedu do servisu. pod jednotkou nic nenajdeš ,maš novej model,podivej se pod palubku na levý straně u řidiče a najdeš tam buď 30pinovou nebo novější 16ti pinovou OBD zásuvku Citovat
Guest RABI Odesláno 7. srpen 2009 Odesláno 7. srpen 2009 Děkuji za odpověd.Vím že tam je, ale nevím jesli to jde nějak vyblikat? asi ne. Citovat
Guest Alpinka Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 Může mi prosím někdo poradit jestli se dá \"podoma vyblikat\" P 106 1.1i r. 2000? Citovat
Ferry Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 r.v. 2000 uz ma OBD konektor, takze jedine diag nastroj Peugeot Planet 2000 Citovat
Guest Alpinka Odesláno 6. listopad 2010 Odesláno 6. listopad 2010 to mě teda moc nepotěšilo ale moc děkuji za informaci Citovat
PAJA106 Odesláno 7. listopad 2010 Odesláno 7. listopad 2010 Bohužel, je to tak :-( Též jsem tento týden zkoušel a nic. Konektor jako u starých Pugů tam není a klíčkem to nejde, \"K\" nezhasne a už točí startér. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.