Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

melo by to bejt takovekj zelenej konektor s jednim dratem červenym a je zepředu řidicí jednotky nemusiš to oddelavat teda nevim jak je to u s16 ale asi stejny ne?je to normalne videt nemusiš koukat nejak pod ŘJ proste zepředu ŘJ!!!snad jsi to pochopil podle popisu!!!ale ja bych potřeboval ohledne miho dotazu nevite nekdo??na co konkretne se mam zameřit??dikes

Odesláno
Původně zaslal: jiri106xs

Takže ten návod je zbytečnej a stačí vyndat baterku?

Prave naopak. Tym som chcel povedat, ze ak odpojis baterku tak z RJ ziadne chyby nevydolujes. Tebda bacha na odpajanie baterky...

Odesláno
Původně zaslal: Ondra_S16

tak jsem to chtel vyzkouset, ale zadny volny konektor jsem nenasel:( Odsrouboval jsem i ŘJ a nikde nic neni. Myslite ze r.v.02 to ma jinak resene?

Je dost mozne, myslim si ze na 99%, ze P106 po facelifte uz ma diagnostiku riesenu uplne inaksie. Takze je tiez mozne, ze spominany konektor nenajdes...

Odesláno

zdrawim potřebuju poradit tak ty chyby co jsem si vyblikal tak jsem zpravil třeba lamdu stačilo vyčistit a jednu destičku na rozdelovači taky stačilo vyčistit a je to všecko ok az na tudle chybu 41-snímač otáček(polohy) kde to najdu nemam vubec tušení!mohlo by to bejt to čidlo otaček ktery nemam zapojeny???a zapojeny bejt nemusí když mam rozdelovač!jinak me nic nenapada !!diky moc za radu!

• O 2 týdny později...
Odesláno

prosííím,kroupa se hlásí!.....Mám p 106( r.v.98 1,1 40kw) a pod řídící jednotkou mám jen dvě relátka a ten úžasný konektor nikde.:grr Chtěl jsem to skusit vyblikat a nemůžu...Když se něco semele.tak asi pojedu do servisu.:(

Guest Merglos
Odesláno
Původně zaslal: RABI

prosííím,kroupa se hlásí!.....Mám p 106( r.v.98 1,1 40kw) a pod řídící jednotkou mám jen dvě relátka a ten úžasný konektor nikde.:grr Chtěl jsem to skusit vyblikat a nemůžu...Když se něco semele.tak asi pojedu do servisu.:(

pod jednotkou nic nenajdeš ,maš novej model,podivej se pod palubku na levý straně u řidiče a najdeš tam buď 30pinovou nebo novější 16ti pinovou OBD zásuvku

Odesláno

Děkuji za odpověd.Vím že tam je, ale nevím jesli to jde nějak vyblikat? asi ne. :nevim

• O 1 rok později...
Odesláno

Může mi prosím někdo poradit jestli se dá \"podoma vyblikat\" P 106 1.1i r. 2000?:myslim

Odesláno

Bohužel, je to tak :-( Též jsem tento týden zkoušel a nic. Konektor jako u starých Pugů tam není a klíčkem to nejde, \"K\" nezhasne a už točí startér.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...