alien Odesláno 30. červen 2009 Odesláno 30. červen 2009 Zdravim, otazka spis pro nejakeho peugeot technika z povolani... Nevite nahodou nekdo co mi je schopna zjistit diagnostika na starem modelu z roku 92, obsah 1.1l benzin, jednobod? Jestli to vubec ma cenu nechavat kontrolovat, abych vubec vyzjistil neco potrebnyho a ne skoro nic :-) Díky všem za případné odpovědi Citovat
khoobo Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 Prav otazka je kto ti tu diagnostiku urobi. Mna svojho casu s mojou 91-tkou 1.4i poslali k vode vraj na take stare modely nemaju vybavenie. Najlepsie je urobit si ju soma sam - tzv. vyblikat. Trva to asi 5 min a potrebujes k tomu cca 3m jednoziloveho kabla. Nic zlozite a usetris nim 1000,-Kc. Ked trochu pohladas najdes tu aj nejake vlakna na tuto temu. A ked trochu pogooglis tak to za 5 nim najdes aj s navodom a kodom chyb. Ak nenajdes napis poslem ti navod aj kodom chyb, ale az v pondelok. Citovat
Peta-k Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 to by me zajimalo jak jsi mužu doma zdiagnistikovat auto hod jsem prosim navod nebo mi ho pošli na mail Petak16@seznam.cz dikes Citovat
Jeny Odesláno 17. červenec 2009 Odesláno 17. červenec 2009 taky bych to rád věděl, návod sem prosím Citovat
khoobo Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Momentalne to nemam pri sebe. Zajtra rano to zoberiem so sebou do prace, naskenujem a zavesim to sem. Citovat
kujon106 Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 http://205gti.org/?reloaded&action=garaz&subaction=diagnostika Citovat
khoobo Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 MNe osobne tento \"klucikovy system\" nefungoval. Musel som sa napojit na diagnosticky konektor. Takze v kazdom pripade zajtra dohodim tuto verziu. Citovat
Ondra_S16 Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 taky mi klickovy zpusob nesel:( Jestli mate nekdo funkcni reseni, pokud je, tak pls piste:) Citovat
kujon106 Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Ani mně nešel, je to jen na starší pugy. Citovat
Alesek Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 Mě na Starém piškotovi fungoval vyblikal mi lambdu a potenciometr. Lambdu sem vyčistil a v poho a kvuli klapce jsem ho rozebral do šroubku:D:D Citovat
Peta-k Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 diky moc jdu to hnedka zkusit co a jak !!! Citovat
Peta-k Odesláno 20. červenec 2009 Odesláno 20. červenec 2009 zdrawim tak teda vyblikat zavady nejdou i me a to mam rok 92 proste v druhy poloze pomali oatčim klíčkem tak mi zahasne baterka a mazani voda a diagnostika sviti dal a pak už jenom točí starter!!!delam to podle navodu a ono nic!!! Citovat
khoobo Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Tak tu je navod pre tych ktory ho este nevygooglili: 1) otevri kapotu vlevo v rohu u ridici jednotky je nezapojeny konektor M720 (zeleny) 2) vem si dlouhej drat tak 3metry a zastrc ho do jednoho pinu konektoru (ten pin nevim z hlavy, jsou dva takze maximalne ten druhej) - konektor je sice 2-pinovy ale v skutocnosti je tam len jeden pin funkcny takze ak sa na konektor pozriete zblizsia hned zistite kam drot strcit... 3) drat si natahni az sedacce ridice a otoc klicem do polohy 2 tj. poloha kde je klic kdyz jedes, sviti kontrolka \"K\" cervena nahore 4) priloz druhej konec dratu na jakekoli uzemnene misto v aute, nejlepe treba na ten kovovy trn do ktereho se zaviraji dvere, nech ho prilozeny 4sekundy a pak ho oddelej \"K\" zhasne a blikne 1krat a pak zhasne a zase blikne 2krat (kod 12 - start diagnostiky) --> to znamena ze jsi vstoupil do diagnostickeho rezimu zase priloz drat na uzemnenou cast auta na 4sekundy a tentokrat \"K\" vyblika bud chybu a nebo konec diagnostickeho rezimu. Pokud je v ni ulozeno vice chyb tak opakuj krok 4 dokud nedostanes kod 11 (tj konec diag.) nikdy ten drat nedrz prilozeny k uzemnene casti auta dele jak 10 sec , smazal by jsi registr zavad, prvni blikani oznacuje desitky a druhe jednotky tj. kod dostanes slozeni tech dvou cisel... \"blik\" \"blik\" \"blik\" \"blik\" \"blik\" pauza \"blik\" \"blik\" znamena kod 52 (chyba michani smesi) cely postup najdes i tady vcetne chybovych kodu. http://www.geocities.com/autopug/ecucodes.htm - chyby su v AJ; ak to niekomu robi problem skuste vygooglit knihu Jak na to P205 a tam je cela tabulka aj po cesky http://www.geocities.com/autopug/Diy_ecu.htm - fotky su z P205 Citovat
Ondra_S16 Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 Dobry navod, nekdy vyzkousim. Dnes mi zhasla kontrolka diagnostiky:) natankoval jsem plnou nadrz naturalu 98 a pul dnes jsem stal na slunku a zhasla..uvidime na jak dlouho:myslim:D Citovat
Peta-k Odesláno 21. červenec 2009 Odesláno 21. červenec 2009 zdrawim tak jsem ten navod vyzkoušel a funguje perfektne!!!:supervyblikal jsem 41-snímač otáček(polohy) potom 53 napeti na baterce je příliš vysoko nebo nízko ješte 31 pomer paliva a vzduchu mimo toleranci a 21 snimač polohy škrtící klapky(spinač volnobehu) nevite na co jse mam u tech čísel konkretne zameřit???např třeba u 31 jse mam zameřit na lamdu ???stačila by vyčistit nebo musi bejt nova? a nebo třeba 53 s tou baterkou vadi to moc jestli tam mam vic proudu nebo min???ale startuje to uplne bez problému az bych řekl nekdy moc dobře na prvni otočeni ani ne!!§diky za rady [upravil dne 21/7/09 Peta-k] Citovat
khoobo Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Este jedna mala, ale dolezita, poznamka - akonahle odpojite baterku register zavad sa automaticky vymaze... Citovat
jiri106xs Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Takže ten návod je zbytečnej a stačí vyndat baterku? Citovat
Ondra_S16 Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 vyndat baterku je snad \"chyba\" ne? Pokud teda nechces vedet, jaky ma pug problemy.. Citovat
Peta-k Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 vyblikal jsem 41-snímač otáček(polohy) potom 53 napeti na baterce je příliš vysoko nebo nízko ješte 31 pomer paliva a vzduchu mimo toleranci a 21 snimač polohy škrtící klapky(spinač volnobehu) nevite na co jse mam u tech čísel konkretne zameřit???např třeba u 31 jse mam zameřit na lamdu ???stačila by vyčistit nebo musi bejt nova? a nebo třeba 53 s tou baterkou vadi to moc jestli tam mam vic proudu nebo min???ale startuje to uplne bez problému az bych řekl nekdy moc dobře na prvni otočeni ani ne!!§diky za rady Citovat
Ondra_S16 Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 tak jsem to chtel vyzkouset, ale zadny volny konektor jsem nenasel:( Odsrouboval jsem i ŘJ a nikde nic neni. Myslite ze r.v.02 to ma jinak resene? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.