peterka Odesláno 4. červenec 2004 Odesláno 4. červenec 2004 Mám problém , nemohu sehnat koncovou část výfuku na 307 XSi , je urezlý v zadní části tlumiče. Rok výr. 2001 Black Citovat
Jardaned Odesláno 6. červenec 2004 Odesláno 6. červenec 2004 Zkus www.vyfukyjelinek.cz Mněl jsem od něho poslední díl výfuku na 309 od Bosalu a vydržel mi tam 4 a půl roku a že jezdím celoročně a hodně.Posílá i na dobírku. Citovat
Bohumil Odesláno 6. červenec 2004 Odesláno 6. červenec 2004 Je to možný? U tři roky starýno, (nebo novýho) auta a už urezne kus výfuku? Citovat
Guest Ludweek Odesláno 7. červenec 2004 Odesláno 7. červenec 2004 Napsán autorem Bohumil Je to možný? U tři roky starýno, (nebo novýho) auta a už urezne kus výfuku? kdyz s tim parkujes v rybnice Citovat
Jarda Muller Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 No, celkem se divím....za tak krátkou dobu a už je v pr..... Nech si ho pošopovat ( nanést vrstvičku hliníku ). Já ho už mám 4 roky a je zdravej. Myslím si že se to vyplatí ........kámoš měl pošopovaný výfuk asi 8 let .... Citovat
lubaxu3 Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 Já 306 konec a je po 4. zimech celý co nám to dělá ten pugot Citovat
David 106s16 Odesláno 12. červenec 2004 Odesláno 12. červenec 2004 S tim posopovanim nevim, na benzinech vyfuky reznou vetsinou zevnitr, je v nich celkem dost vody. Citovat
Jarda Muller Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 No ano,ale pokud nejezdíš po městě tak se ti motor ohřeje. A výfuk hnije ze vnitř. Většinou jezdím dálkovou tak výfuk mi shnil z venku....a vnitřek byl O.K. To byl ten první neupravený. Citovat
Bohumil Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Můžete uvést kde to \"pošopovávají\"? Natřít stříbřenkou to je asi škoda času a práce. Citovat
Jarda Muller Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 \"ŠOPOVANÍ\" dělají u Poličky v jednom areálu bývalého JZD. Je to soukromá firma,která se spíše zabývá jinými věci (nerezové výrobky a opracování kovů),ale bokem udělají cokoli. Otriskají všechny nečistoty (až na kov), a potom na klov nanesou vrstvičku hliníku. Někde jinde tomu říkají možná jinak,ale stříbřenka asi moc šopování nenahradí. Každý kraj jiný mrav Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.