Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hlavně aby byly plně funkční. Já mám také použitý COM, navenek vypadá OK, ale nefunguje snímač polohy volantu pro ESP, jinak vše OK. Nechal jsem si ho na náhradní díly. Pokud ale potřebuješ jenom páčku, tak i kdyby nebyl úplně OK, tak i na díly je za dobrou cenu.

[upravil dne 3.9.2009 HonzaZ]

Odesláno

díky za tip. zkusim to. chlapi a nevíte co stojí nové páčky? na tom aukru je to asi přesně to co potřebuju. páčky mám celkem tři (viděl jsem i čtyřpáčkovou variantu - to je asi pro tempomat). mam sice 407 sw, ale to by nemělo vadit ne? (píše tam že je to na 407 sedan). cus

Odesláno

Nové stojí zhruba 10000,- Czk. Tak na SW jsou jiné, protože je tam ovládání na zadní stěrač. Ty stojí asi 13700,-. A jsou to pro verze bez telefonu a navigace (obj. č. 6242S9).

[upravil dne 3.9.2009 HonzaZ]

Odesláno

to by chcelo pozriet asi aky mas presne typ

na internete je ich v celku dost a ceny 50-100 Eur

a mam pocit, ze packy na radio a tempomat ani nemusis hladat ak ti funguju

asi na vsetkych co osm videl je pripraveny konektore na zapojenie tychto pacok

[upravil dne 5/9/09 alihen]

Odesláno

Pro Benik1984: No co se týče toho blbnutí zámků, tak jsem zkusil zapnout a znovu vypnout automaticky zamikání auta a od té doby mám klid. Od té doby (5dní) mi to nezablblo. Možná je to jenom shoda náhod, že se mi to už neozvalo, ale za zkoušku to stojí ne :)

[upravil dne 7/9/09 Ondrus23]

Odesláno

A to je přes diagnostiku nebo to nastavím sám? :papa

Původně zaslal: Ondrus23

Pro Benik1984: No co se týče toho blbnutí zámků, tak jsem zkusil zapnout a znovu vypnout automaticky zamikání auta a od té doby mám klid. Od té doby (5dní) mi to nezablblo. Možná je to jenom shoda náhod, že se mi to už neozvalo, ale za zkoušku to stojí ne :)

[upravil dne 7/9/09 Ondrus23]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...