Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Osobně jsem NIKDY rozměr CZky neřešil - koupil jsem na pumpě ať už plastovou nebo v poslední době takový ten ovál s volně loženými písmeny a NIKDY jsem neměl problém. Je to asi stejné jako s ostatními neschválenými doplňky - pokud nejedeš jako hovado a při kontrole jsi v pohodě, tak Tě prostě nechají žít. Pokud ale na Tobě budou mít potřebu něco najít, tak i špatná CZka může být důvod.

Jinak ten proužek podle mě platí opravdu jen v EU, země mimo Schengen ho akceptovat nemusí (byť ho podle mě v rámci zachování klidu akceptují).

[upravil dne 30/6/2009 Medvěd]

Nezaměňuj EU a Schengen. ;-) Krom toho s proužkem nedělaj problém ani státy, které nejsou ani v EU, ani v Schengenu.

btw... všiměte si např. RSM. Dokonce nám tam ani neplatí povinné ručení!!! Já si toho všiml až když jsem se vrátil.

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Taky by i pro starší SPZ mohli vyrábět držák, který by byl modrým pruhem vybaven. A to na vnější stranu. Důsledek je ovšem zřejmý: Takový držák by byl o ten pruh delší, takže by byla auta, kam by se to namontovat bez deformace nedalo.

Takový držák byl jednu dobu k sehnání (možná ještě někde je). Nebyl delší, ten modrý proužek překrýval část RZ a to jen tu v které části je na nových RZ-kách ten modrý proužek originál.

Odesláno
Původně zaslal: Laďa

Původně zaslal: Edison

Taky by i pro starší SPZ mohli vyrábět držák, který by byl modrým pruhem vybaven. A to na vnější stranu. Důsledek je ovšem zřejmý: Takový držák by byl o ten pruh delší, takže by byla auta, kam by se to namontovat bez deformace nedalo.

Takový držák byl jednu dobu k sehnání (možná ještě někde je). Nebyl delší, ten modrý proužek překrýval část RZ a to jen tu v které části je na nových RZ-kách ten modrý proužek originál.

Tyto držáky jsou běžně k dostání. Jenže nejsou schváleny k použití s SPZ, jen s RZ. A to z důvodu částečného zakrytí prvního písmene. Já jsemzáměrně psal o proužku na vnější straně, aby k tomuto nedochálelo a bylo to možno použít se strarší SPZ. Ve švédsku jsem něco podobného viděl. Jenže jejich značky jsou poněkud kratší...
Odesláno
Původně zaslal: Laďa

psal jsem to pred 15ti prispevky vyse: :aut:D

\"pro RZ (ne pro starsi SPZ) existuji atestovane drzaky RZ s homologaci 8SD, ktere maji v leve casti modry pruh s CZ pod ktery se RZ zasune a ten pak prekryva prazdne bile misto na tech starsich RZ bez pruhu a zastava tak bilou samolepku CZ\"

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...